Flight- Sta mislite o ovom filmu?

• Začetnik teme Začetnik teme Arry
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Arry

Zainteresovan član
Poruka
233
Izvinjavam se ako je ova tema vec bila,ali bas me zanima misljenje drugih ljudi koji su sagledali ovaj fim.

Po meni jedna odlicna zivotna prica,film me odusevio,naravno i Denzel Washington koji je odlican glumac(sto nam je poznato)...
Dakle sta vi mislite o ovom filmu? A ko nije pogledo obavezno nek pogleda....

Izvinjavam se ako je ova tema vec bila,ali bas me zanima misljenje drugih ljudi koji su sagledali ovaj fim.

Po meni jedna odlicna zivotna prica,film me odusevio,naravno i Denzel Washington koji je odlican glumac(sto nam je poznato)...
Dakle sta vi mislite o ovom filmu? A ko nije pogledo obavezno nek pogleda....

Film je vise nego dobar, ko pogleda a zna nesto o zivotu i filmu, nikako ne moze reci da je film los

ako film gledamo ko jednu zivotnu pricu i ako na kraju izvucemo zakljucak filma,odnosno onu poruku filma koju nosi vidjecemo da niti je dosadan niti je los,samo je malo potrebno uci dublje u film...sa tobom se u potpunosti slazem
Samo prvih pola sata je toliko kvalitetno da nisam imao dileme da ce biti dobar.
Onako dobro prikazati pad aviona, dramu, paniku,cijelu atmosferu oko upravljanja...jos ne vidjeh u svijetu filma, a da ne govorim o dobrom prikazu nekriticke mase, samozavaravanja, pa shvatanja samozavaramanja, okova alkoholizma itd

Back