gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Откуд ја знам докле се завера шири...![]()
Ako obozavas zene ekstremno desnicarskih uverenja, onda si na pravom mestu, flertujes sa njima upravo sad...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Откуд ја знам докле се завера шири...![]()
А види ову Борчицу како нас игнорише...
За њу нико не поставља питање, женско ли је или није...![]()
Ne, sigurno nije, zato i flertujemo s njom...![]()

А види ову Борчицу како нас игнорише...
За њу нико не поставља питање, женско ли је или није...![]()

Ako obozavas zene ekstremno desnicarskih uverenja, onda si na pravom mestu, flertujes sa njima upravo sad...
Neh nije nikad nisata folirala, izigravala, nekog zezala pa samim tim nema logike da je musko. Bilo bi previse vremena ulozeno u nista. Sigurno je to sto kaze da jeste. Al recimo Bansi je vec sasvim moguce musko u zenskom niku.

Зоро...Neh nije nikad nisata folirala, izigravala, nekog zezala pa samim tim nema logike da je musko. Bilo bi previse vremena ulozeno u nista. Sigurno je to sto kaze da jeste. Al recimo Bansi je vec sasvim moguce musko u zenskom niku.
automatski otkrivaju takve zene...ona i da hoce ne moze da odglumi pajserku-shmajserku...
Oh... ah ... polaskana sam, ZORO.
Nisam znala da moji postovi tako deluju na tebe (trep-trep) Ja sam samo iskrena.
Flertovanja ima raznih: trenutnih, dužih, vrlooo dugačkih, besperspektivnih i perspektivnih... Za svakog ponešto.
Neh nije nikad nisata folirala, izigravala, nekog zezala pa samim tim nema logike da je musko. Bilo bi previse vremena ulozeno u nista. Sigurno je to sto kaze da jeste. Al recimo Bansi je vec sasvim moguce musko u zenskom niku.

Важи.Ajde da glumimo muškarčine. Pa dosta su oni glumili!![]()
Pa da vidimo ko ima m... a ko ne...![]()

Важи.
А јел то подразумева да треба да флертујемо са Борчицом...
Е ја не могу.. стварно..![]()

Зоро...

dacho, za te pogrdne izraze cu ti napravim sachekushu i zveknem pajserom po glavi...![]()
necu dzabe poginuti...izgubio covek glavu zbog bezazlenog flerta...bice to vest dana...
Важи.
А јел то подразумева да треба да флертујемо са Борчицом...
Е ја не могу.. стварно..![]()

ni ja... nije moj tip...![]()
Postoji tema flert..i toplo preporucujem da potencijalni ucesnici istog nesto korisno tamo procitaju.

Ako uspem bar jednom da tenecu dzabe poginuti...izgubio covek glavu zbog bezazlenog flerta...bice to vest dana...
![]()
dacu ja tebi...
Zašto, kako?
Ne voliš plavuše? (trep-trep)
Ма да..ni ja... nije moj tip...![]()

Deo ženskog šarma je i izvesna doza tajnovitosti.
Ah, da, uzgred ... Ja sam žena, ako neko nije znao.

Postoji tema flert..i toplo preporucujem da potencijalni ucesnici istog nesto korisno tamo procitaju.