gost 185738
Veoma poznat
- Poruka
- 11.623
Dam poen kada mi se dopadne post, prosto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма какав флерт.Vec dugo mi se po glavi vrzma jedno pitanje, koje pak, u sebi sadrzi vise nedoumica....naime, kad god dobijem poene od osobe suprotnog, a ponekad i od osobe istog pola, u mojoj glavi zazvoni pitanjce-o, da li to neko konacno flertuje sa mnom? Da li koketirate poenima, da li ih smatrate koket-udicom? Da li ih dajete u cilju uspostavljanja bliskog, ili makar blizeg odnosa sa doticnom osobom? Sta pomislite kad odjednom, nicim opravdano, pocnete od neke osobe da u neverovatnim kolicinama dobijate slatkise?
p.s. ovo nije upozorenje onima koji mi inace daju reputacije da to prestanu da cine, naprotiv, ako sad prestanu, smatracu da me zasigurno muvaju
Vec dugo mi se po glavi vrzma jedno pitanje, koje pak, u sebi sadrzi vise nedoumica....naime, kad god dobijem poene od osobe suprotnog, a ponekad i od osobe istog pola, u mojoj glavi zazvoni pitanjce-o, da li to neko konacno flertuje sa mnom? Da li koketirate poenima, da li ih smatrate koket-udicom? Da li ih dajete u cilju uspostavljanja bliskog, ili makar blizeg odnosa sa doticnom osobom? Sta pomislite kad odjednom, nicim opravdano, pocnete od neke osobe da u neverovatnim kolicinama dobijate slatkise?
p.s. ovo nije upozorenje onima koji mi inace daju reputacije da to prestanu da cine, naprotiv, ako sad prestanu, smatracu da me zasigurno muvaju
Стварно?ja ti skoro uvek dam bonu stoga![]()
А оћемо ли и да флертујемо?i tebi ću da dajem![]()
А оћемо ли и да флертујемо?![]()
Аједе да видим како то изгледаzar već mi nismo
misim ajde flertovaćemo i preko bona![]()
Аједе да видим како то изгледа
Сад ћу да ти дам.
Чекаћу те...jaooooooo
meni mora 24h da istekne
ps: volim oštro![]()
Кад истекне 24 сата, преко репутације![]()
moram priznati da meni ni dan danas nije jasno kako te reputacije rade, al` sam sad shvatila zashto su uvedene.![]()
Лаку ноћ, лепо спавај.laku noć