flert poenima, ili poentiranje flertom

gost 39034

Elita
Poruka
20.782
Vec dugo mi se po glavi vrzma jedno pitanje, koje pak, u sebi sadrzi vise nedoumica....naime, kad god dobijem poene od osobe suprotnog, a ponekad i od osobe istog pola, u mojoj glavi zazvoni pitanjce-o, da li to neko konacno flertuje sa mnom? Da li koketirate poenima, da li ih smatrate koket-udicom? Da li ih dajete u cilju uspostavljanja bliskog, ili makar blizeg odnosa sa doticnom osobom? Sta pomislite kad odjednom, nicim opravdano, pocnete od neke osobe da u neverovatnim kolicinama dobijate slatkise?

p.s. ovo nije upozorenje onima koji mi inace daju reputacije da to prestanu da cine, naprotiv, ako sad prestanu, smatracu da me zasigurno muvaju

hm, pa kad odlucis nekog da opalis, reputacija je lep nacin da ga malo cacnes..
cak, mozemo je smatrati predigrom:think:
i onda kad se vidis sa objektom svoje zudnje, nema puno prica..samo kaze a jel se secas sta sam ti napisao/la u onoj reputaciji? i za dupe..:zper:

e, i ja isto to mislim, i koliko vidim sve zene, i onda se nalozimo sve zarad tih reputacija, i dodjemo na taj dejt tako nalozene, a oni-cvrc, to je bila samo obicna reputacija, budalo, nije nista znacila i nemam nameru da nastavim sa istom :eek:

dajem reputacije kad mi se jako svidi nesto sto je neko napisao i kada nekog posle sto godina vidim pa eto tako kao pozdrav...inace razmisljam se nesto,nikad mi se nije desilo da podelim sve dnevne reputacije,jer ko sto rekoh,kad mi se nesto svidi ili nasmeje...jel se cuva to negde u steku? :sad2:

Uostalom, kako flertovati reputacijama, kad ti stigne ona poražavajuća poruka da si već previše davao/la ili da moraš da dadeš i drugim korisnicima
To je tako deprimirajuće :cry:

Pa ja bas hteo da dam maloj veliku reputaciju , al isto ta poruka.
Znaci flertuj malo sa drugima a ne samo sa njom :hahaha:
Sama koncepcija foruma nas tera na visestruki flert :)

@tema Da li ih dajete u cilju uspostavljanja bliskog, ili makar blizeg odnosa sa doticnom osobom?
Da :)

Poslednja izmena:
Pa ja bas hteo da dam maloj veliku reputaciju , al isto ta poruka.
Znaci flertuj malo sa drugima a ne samo sa njom :hahaha:
Sama koncepcija foruma nas tera na visestruki flert :)

@tema Da li ih dajete u cilju uspostavljanja bliskog, ili makar blizeg odnosa sa doticnom osobom?
Da :)

:confused: da, ne dozvoljava nam da se posvetimo samo jednoj, onoj pravoj i vrednoj, koju smo čekali celog našeg napaćenog života

Vec dugo mi se po glavi vrzma jedno pitanje, koje pak, u sebi sadrzi vise nedoumica....naime, kad god dobijem poene od osobe suprotnog, a ponekad i od osobe istog pola, u mojoj glavi zazvoni pitanjce-o, da li to neko konacno flertuje sa mnom? Da li koketirate poenima, da li ih smatrate koket-udicom? Da li ih dajete u cilju uspostavljanja bliskog, ili makar blizeg odnosa sa doticnom osobom? Sta pomislite kad odjednom, nicim opravdano, pocnete od neke osobe da u neverovatnim kolicinama dobijate slatkise?

p.s. ovo nije upozorenje onima koji mi inace daju reputacije da to prestanu da cine, naprotiv, ako sad prestanu, smatracu da me zasigurno muvaju

Sta ti sad filozofiras, 'leba ti i soli?
Jel' 'oces il' neces poen?
:cool:

Back