Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fleke od ulja (prvenstveno mislim na jestivo ulje i masnu hranu uopšte,jer nisam upućena u mašinska ulja)iz mog iskustva najbolje se skidaju solju...Masna fleka pospe se solju,i ostavi da so upije masnoću s tim što se sloj soli promeni nekoliko puta bez da se fleka pritiska,nego je samo "oduvaš"Kako se skidaju fleke od prerađenog ulja,i uopšte od onog ulja koje se meša sa benzinom ili bilo koje mašinsko ulje,da li neko ima iskustvo sa tim i zna da pomogne?
Kako se skidaju fleke od prerađenog ulja,i uopšte od onog ulja koje se meša sa benzinom ili bilo koje mašinsko ulje,da li neko ima iskustvo sa tim i zna da pomogne?
Amwey su super stvarcice, ali ne doakaju svakom svinjcu koji napravimo. Bio Shout skida cak i sargarepu, sto je nemoguce sa bilo cim drugim.
Ako je majica pamucna i uz to jos i bela, imas vise mogucnosti. Ako ti se ne skine iz prve, pokusaj nekoliko puta - desi se da ne skine u prvom pranju.
Po mom iskustvu se jedino ne skidaju fleke od kecapa.
Kako se skidaju fleke od prerađenog ulja,i uopšte od onog ulja koje se meša sa benzinom ili bilo koje mašinsko ulje,da li neko ima iskustvo sa tim i zna da pomogne?
treba mi pomoc
da li fleka od rdje moze da se ukloni sa tkanine
jedna meni jako draga majica koja ima metalne nitne je nastradala...naime te metlane nitne nisu od nerdjajuceg metala...genije proizvodjac zar ne...i sad su malo pustile rdju na materijalu oko njih
...nije mnogo al vidi se malo kad se zagleda jer je majica prljavo bele bolje...nije cist pamuk...nemam etiketu sa deklaracijom, poklon je, ali se iole razumem i cist pamuk nije...neka mesavina malo elastina i pamuka
jel ima sanse da se ukoniil cu je nositi po mraku
![]()
Prosulo mi dete Nesquick - hoce li se oprati sa majce?
U svakoj farbari mozes da nadjes antiros.treba mi pomoc
da li fleka od rdje moze da se ukloni sa tkanine
jedna meni jako draga majica koja ima metalne nitne je nastradala...naime te metlane nitne nisu od nerdjajuceg metala...genije proizvodjac zar ne...i sad su malo pustile rdju na materijalu oko njih
...nije mnogo al vidi se malo kad se zagleda jer je majica prljavo bele bolje...nije cist pamuk...nemam etiketu sa deklaracijom, poklon je, ali se iole razumem i cist pamuk nije...neka mesavina malo elastina i pamuka
jel ima sanse da se ukoniil cu je nositi po mraku
![]()