Z
ZR_girl
Gost
....sta mislite o njemu...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad sto se tice Indijanaca..tu su...jeste u malom broju..al boze moj...vazno da ih ima...e sada..ako uzmemo..da je Proleter u II ligi..tako da koliko ima publike...i dosta je...inace ja idem na svaku njihovu utakmicu...i dobro znam kako igraju...i kakva je publika...zbog toga sam i postavila ovo pitanje...da vidim sta ostatak sveta misli o njima!Inace sve pohvale sto ih pratis! 8) :?amarantaZr:Nema tu sta da se misli. Momci su OK, ali vrhuska ne valja. Da nije Zdrnja dosao, lizali bismo dno drugoligaske tabele. Ovako, petnaesti smo, pa sta je - tu je. Pokazali smo prosle subote u utakmici protiv Javora da mozemo mnogo da uradimo, samo kada se "podmaze", finansijski, naravno...Nisam narociti fan Proletera, ali licno smatram da su u stanju dosta toga da urade. Konkretno, nedostaje im podrska sa tribina. Gde su navijaci? Gde su Indijansi? Sta treba uraditi da bi stadion bio pun? Ne smemo smetnuti sa uma da je ta vrsta podrske veoma znacajna. Ukoliko se u skorije vreme nesto ne promeni po tom pitanju, vraticemo se tamo gde smo bili pre godinu dana...
Toxic:Kako pomoci ovom klubu.On je u najtezoj situaciji i najvecoj krizi u istoriji.Dajte neke predloge pa mozda nesto i uspemo mi da uradimo,posto niko drugi nece!
Pa ti sto vode taj klub su i dozvolili da mamini i tatini sinovi igraju u klubu ,nisu igraci krivi sto neznaju da igraju vec rukovodstvo sto ih pusta da igraju za naravno neke kontra usluge!!!!UltraZvuk:Ma daj, pogledaj ko vodi taj klub, i sta vise reci?