FK PROLETER....

• Začetnik teme Začetnik teme ZR_girl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema tu sta da se misli. Momci su OK, ali vrhuska ne valja. Da nije Zdrnja dosao, lizali bismo dno drugoligaske tabele. Ovako, petnaesti smo, pa sta je - tu je. Pokazali smo prosle subote u utakmici protiv Javora da mozemo mnogo da uradimo, samo kada se "podmaze", finansijski, naravno...Nisam narociti fan Proletera, ali licno smatram da su u stanju dosta toga da urade. Konkretno, nedostaje im podrska sa tribina. Gde su navijaci? Gde su Indijansi? Sta treba uraditi da bi stadion bio pun? Ne smemo smetnuti sa uma da je ta vrsta podrske veoma znacajna. Ukoliko se u skorije vreme nesto ne promeni po tom pitanju, vraticemo se tamo gde smo bili pre godinu dana...

amarantaZr:
Nema tu sta da se misli. Momci su OK, ali vrhuska ne valja. Da nije Zdrnja dosao, lizali bismo dno drugoligaske tabele. Ovako, petnaesti smo, pa sta je - tu je. Pokazali smo prosle subote u utakmici protiv Javora da mozemo mnogo da uradimo, samo kada se "podmaze", finansijski, naravno...Nisam narociti fan Proletera, ali licno smatram da su u stanju dosta toga da urade. Konkretno, nedostaje im podrska sa tribina. Gde su navijaci? Gde su Indijansi? Sta treba uraditi da bi stadion bio pun? Ne smemo smetnuti sa uma da je ta vrsta podrske veoma znacajna. Ukoliko se u skorije vreme nesto ne promeni po tom pitanju, vraticemo se tamo gde smo bili pre godinu dana...
E sad sto se tice Indijanaca..tu su...jeste u malom broju..al boze moj...vazno da ih ima...e sada..ako uzmemo..da je Proleter u II ligi..tako da koliko ima publike...i dosta je...inace ja idem na svaku njihovu utakmicu...i dobro znam kako igraju...i kakva je publika...zbog toga sam i postavila ovo pitanje...da vidim sta ostatak sveta misli o njima!Inace sve pohvale sto ih pratis! 8) :?

Dakle, hajde da vidimo sta mozemo da uradimo...Proleter je vredan aplauza, definitivno. To mu najvise treba. Imas li neku ideju kako da "namamimo" sto vise navijaca, i uopste ljubitelja fudbala? U poziciji sam da mogu dosta toga da uradim po pitanju sporovodjenja reci u dela. Proleter mi je blizak. Cak sam i delimicno poslovno povezana sa njim, odatle mi mogucnost da malcice uticem na odluke Upravnog odbora. Samo bih da znam kako da animiram ljude. Da bi se u Karadjordjevom parku pojavio neki veliki klub iz, recimo, Prve lige, treba obezbediti dosta novaca. A "nasi" su suvi k`o barut. Jedva su prikupili crkavicu da isplate premije fudbalerima. Znaci, valja osmisliti nesto originalno, a pri tom jeftino...Ali sta?! `Ajd` razmisli, pa se javi...

E pa ovako...kao prvo...u ZR ne samo fudbal,nego i svi ostali sportovi su pali na veoma niske grane...osim SAS-a i rvaca(valjda)nemamo ni jedan drugi prvoligaski klub...a sto se tice dovodjenja nekih klubova iz I lige...ne bi nam ni to pomoglo...jer i kad je bio Partizan prosli put...stadion je bio poluprazan..tako da to dovodjenje i igranje sa klubovima viseg ranga nam ne bi mnogo pomoglo(i da imamo finansije kao sto ih nemamo)! Ja licno sam svoju okolinu smorila sa tim da ih stalno vucem na stadion...i cim ga spomenem..oni se vec mrste..(ok imam jednu drugaricu koja sa mnom ide na svaku utakmicu...i to je sve)jer ostatak ne zeli ni da cuje za fudbal...a kamoli za Proleter...A na utakicama stalno gledam ista lica(na tribinama)...tu je uvek"staracki dom"(dede i babe koji su dobili besplatan "izlet") i momci koji igraju u Proleteru,a nisu u A timu...i to je sve...e da + ono malo Indijanaca(maksimalno 30)...koji se uglavnom ni necuju..kada protiv. igaci dovedu svoje naviajce...e toliko o Proleterovim navijacima,publici i fanovima. Da momci znaju i mogu da igraju pokazali su u subotu protiv Javora...kada su odigrali verovatno i najbolju utakmicu do sada kod kuce...a ako ovako nastave kao sa Javora...mozda se publika i vrati...ali za to ce trebati dosta vremena....jer nije preko noci ni otisla .... :lol: :lol: :lol:

Totalno si u pravu. I potpuno te razumem, ali imam jedno pitanje: zbog cega odlazis na utakmice? Da li je u pitanju cista ljubav prema tom sportu, ili, mozda, neki simpaticni fudbaler? Dobro, de, ne moras da odgovoris, i ja sam bezobrazno radoznala :roll: ...Sram me bilo, pih! :evil:
Sta mislis kada bi se zene udruzile, i napravile spektakl na stadionu, onako, bez najave, kao slucajno smo se okupile? Obucemo se slicno, zauzmemo neku tribinicu, ispisemo transparente, naoruzamo se navijackim pesmama i uzvicima, ponesemo pistaljke i bele maramice, pa da vidimo onda kako ce momci da igraju, ako znaju da ce sutradan biti "heftani" ukoliko izgube mec? Ta ideja mi se odavno vrzma po glavi. Zamisli kakva bi to atrakcija bila!

Pitanje ti je sasvi OK...iako volim fudbal...na Proleterove utakmice sam pocela da dolazim zbog nekoga...(ali to sad vise nije vazno)...ustvari kada bih ti rekla ko je to...verovatno bi pomislila da nisam normalna...jer je on jos pre 7god otisao iz Proletera...i sada je u Nemackoj...ali da se vratim temi...tvoja ideja...ne znam bas koliko je pametna...mislim bila bih cista glupost da mi to uradimo..pa ipak oni taj fudbal igraju zbog njih...a ne nas..ako oni svojom igrom ne mogu da privuku publiku...onda mi tu nista ne mozemo...slazem se da Proleter treba da vrati nekadasnje ime i slavu...ali ce to potrajati...npr.oni nemaju svoj sajt(ustvarai imaju neki od pre 100god kada su igrali Ivic,vukic,Mirosavljevic...)tako da kada bi ljudi i zeleli da saznaju sta se desava u Proleteru..nemaju odakle...usli su u tu jedinstvenu II ligu...a tek juce su dobili svoj autobus..i to zahvaljujuci Diksiju...tako da je sve u svemu u Proleteru KATASTROFA...! :cry:

Back