FK Partizan 2022/2023

.
Ма прича како су Вучелић и Вазура за све криви, а иначе би било све сјајно је жвака за потпуне идиоте (каквих изгледа није мало).

Зна се чија је ово кухиња и ту никакве смене у самом клубу не помажу јер ће опет ту да дође неко са задатком.

Да се одмах разумемо, Вучелић и Вазура треба да оду моментално, али ако се не ослободимо Злодуха изнад нашег стадиона, мрка капа...

Мсм, трпај циганима колико треба и не треба, а пусти нас да радимо шта можемо, али не. Он се игра као мало дете које у једној руци држи једну лутку, а у другој другу па се као туку. Тако изгледа наше првенство. Детињасто.

Што се недоласка у Фудбалски храм тиче, највећи шамар Пропалом студенту кошарке који је могао да доживи је препуна Арена чија слика је обишла свет. То је данас потребно и ФК Партизан, а не окретање леђа, без обзира на резултате јер је јасно о чему се ради и ту треба показати револт.

Сила се боји само оних који могу да јој створе проблем, а то је пре свега маса. Појединачно ће да удави сваког.

Што се утакмице тиче, гледао сам скраћени снимак претходног кола и просто је невероватно са колиоко среће су ови Азербејџанци прошли Летонце, а опет их усрало против нас.

Први гол да је дао Нејмар цунами сперме би обишао свет, други је такође био невероватан стицај околности.

Утакмица је иначе била рођена за Натка да дугим пасовима проналази нападаче, а Дуљај ставља Калулуа који ће можда да буде солидан када уђе у форму и када се екипа уигра, али ми ни против ТСЦ није нешто деловао, а на овој утакмици био је потпуно изгубљен.

До измена сам веровао да их ладно добијамо и да ће неко да утера.

Међутим, извлачењем Канутеа одбрана је ослабљена, а игра у пољу престала је да постоји.

Није немогуће овим аматерима натрпати три комада, али са свим овим дешавањима то ми се чини немогућа мисија.

.

Јбт, шта је ово вечерас било?
Severina dala gol?

1691963975604.png

Statistički su imali preko 25 šuteva na gol.
Osim toga ne znam gde si bio do sada? Partizan ne igra dobro tri godine.
.
Ма какве три године?

Ово није тим који је играо против ТСЦ 3:3 и ладно одвалио новосадску профукњачу 0:2 усред Новог Сада.

Ништа ми није јасно.

А можда ми је све јасно...

.

Back