- Poruka
- 41.374
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,videlo se sve ovo - i da su destkovani i da su "raspalina teška".Dobijate. Sta se lozite. Ovaj destekovani Gent je raspalina teska. Skoro da se ne mora ni gledati jer izvesno je da ih dobijate. U Bg nemate zimu, gledajte tamo u Belgiji da ne napravite neku glupost. U svakom slucaju istorijska sansa za zimu u Evropi.
Fobi, umes ti to puno bolje. Da ne gubis vreme iduci od Macve do Belgije.Pa kako nisam u stanju da vam cestitam uspehe. Evo po ko zna koji put vam od srca cestitam taj velicanstveni trijumf nad Realnom od 0-0 kada je Salo Ilic pogodio stativu. Jer kada god smo mi pricali o necemu bas ste se vi hvatali tih vasih mocnih nastupa.
Opet kada grobar u svom pisanju ili govoru koristi rec "cinjenica" svet je korak blize apokalipsi. Jer vase "cinjenice" nalaze se jedino u vasim glavama i najcesce nemaju uporiste u realnosti. To kakve smo timove dobili pocelo je jos onomad kada ste se sprdali kada smo igrali sa Arsenalom, jer oni su tada uzeli decu iz podmlatka jos dok su se igrala u pesku i poslali ih da igraju sa nama, pa je nasa sramota sto ih nismo pobedili jer smo apsolutni favoriti jer drzava ionako sipa milijarde u nas klub. E to su grobarske "cinjenice". Nastavilo se, nikad slabiji Bate Borisov, nikad losiji Keln, Liverpul vas potcenio, Napoli nije imao dan, Olimpijakos igrao bratsku utakmicu iz dvojke u keca, Gent je projektovan za cetvrtu belgijsku ligu ove sezone, Liberec je ionako amaterski klub itd itd itd...
Realno nije Gent krem evropskog fudbala poput Macve, ipak, prosle godine bio je neki vicesampion Belgije, pa se nadam da je ova pobeda dovoljna da se makar malo poradujemo. A da se nismo plasirali u drugo kolo i da posao jos nije gotov to je poznato. Cesto smo znali da prospemo sta smo imali, tako da prave borbe tek sleduju. I realno, nismo mi poput FK Gromade da nam je mesto striktno u LS, bilo je nekad u nekom drugom vremenu, nasa mera jeste Liga Evrope i tu mozemo da se nadmecemo.
Da,videlo se sve ovo - i da su destkovani i da su "raspalina teška".
Evo kako funkcioniše glodarski mozak pred Zvezdine utakmice u Evropi.Po mogućstvu da stvari (pa čak i onakvim kakve nisu) već imaju neku prednost posle utakmica da bi se natrljalo na nos - razlog za našu pobedu / razlog za naš poraz.
Ne znam da li ste izvukli informaciju da je jedan od njihovih igrača imao problema sa strujomerom kući pa je to uticalo na njegovu koncentraciju sinoć ?!
Dobro,koji to tim treba da bude na tabeli da bi se vama udovoljilo?Pobedili ste 12ti tim Belgijskog prvenstva ljudi moji! Tim kome je korona virus unistio i domace prvenstvo a kamoli Evropu... Koji je vama djavo? Spocitavate neki Sarloa i neke pare? Pa koliko Para vredi Sarloa a koliko Partizan? I gde se to u Belgiji Sarloa nalazi? Da nije tik iza Genta ili je vodeci klub sampionata?
Vase analize razbijanja protivnika su iste kao kada Vucic prica da je Srbija najveca ekonomija u kovid krizi, ili kao kada Ivanic sutne 3m od gola a onaj musa od drekavca sa RTS-a kaze "Hraaaaaabro!".
Šta ja imam da gledam kako igra "taj moj Gent"?! On je vaš,vi to studiozno i u sitna creva pratite.I za tebe odgovor sefe, pogledaj kako igra taj tvoj Gent u Belgiji pa mi reci da li im je strujemoer u kvaru ili nesto vise od toga.
Pobedili ste i kraj price. Niste nista ukrali. Niti je to ko rekao, a kako se batrgate, tako ispada.
Slavi!
Jel i vama 8-9 igraca bilo zarazeno pred Hoff? Hajde malo... mislim...Dobro,koji to tim treba da bude na tabeli da bi se vama udovoljilo?
Da li se ovakvim "analizama" neko od nas bavio pred vaše utakmice? I onda,"mi smo opterećeni"
Kako si nisi setio da spomeneš da je i nama ta korona sj*bala dobar deo tima protiv Hofenhajma? Ali koga to još interesuje.Bitno je da ste nas danima unazad informisali o svakom igraču i iz minuta u minut obaveštavali njihove trenutne telesne temperature.Jbt,pa vi bi mogli da otvorite ovde posebnu temu,kao neki bet o igračima koji će istrčati na teren protiv Zvezde i za svakog po kvota koliko vredi njegovo učešće na utakmici(da i mi imamo realnu sliku
).
Šta ja imam da gledam kako igra "taj moj Gent"?! On je vaš,vi to studiozno i u sitna creva pratite.
Ili ono kada Triperašica dođe na Zvezdinoj temi nakon utakmice protiv Hofenhajma (što stalno radi nakon Zvezdinih utakmica u EL u košarci) i onda iznosi svoje razočarenje prikazanim fudbalera Hofenhajma.
Ne,to tebe sigurno ne interesuje,jel tako?
To ko vas spominje,ovde naznači...nemoj da generalizuješ i da se praviš blesav !Jel i vama 8-9 igraca bilo zarazeno pred Hoff? Hajde malo... mislim...
Opterecenost je kada se u vasem slavlju dohvatite Partizana iz cista mira i pocnete da mesate babe i zabe, pa vam se na to odgovori?
A kao sto si i sam video koliko sam opterecen, namerno sam pred pocetak utakmice napisao da dobijate. To sto ti sumnjas u tvoj tim je prica za sebe. Sta ja da radim. Kod vas to varira od "idemo do pobede na Liberec" do "opasan je Genk" a realno je stanje da se valjda vise plasis tima koji je osvojio neki bod nego tima koji je i dan danas 0 u vasoj grupi.
To ko vas spominje,ovde naznači...nemoj da generalizuješ i da se praviš blesav !
A zašto da ne kažemo da je opasan Gent (Genk je vas genknuo pre par godina)? Dolazi iz Belgije,dovoljno rečeno.Isto tako i za Liberec ali to ne mogu da kažem za jednu Omoniju sa Kipra,Tiranu i onda kada im se tada naj*bemo majki,to opet nije bitno.
Jeb*te,pa vaša opterećenost nakon svih naših utakmica prelazi u veću globalnu zarazu od korone !
P.S. Kolega Rechner opusti se malo čoveče. Iskuliraj, svež vazduh, trčanje, bicikl može i šetnja. Nije smak sveta što je Zvezda ima skor 2/3 u Evropi. Shvati i fudbal i Zvezdu i tvoj Partizan kao neku zabavu i zayebanciju a ne kao pitanje života ili smrti. Opušteno prijatelju.
Dobar savet! Usvaja se.