FK Crvena Zvezda - Gent (21h)

Dobijate. Sta se lozite. Ovaj destekovani Gent je raspalina teska. Skoro da se ne mora ni gledati jer izvesno je da ih dobijate. U Bg nemate zimu, gledajte tamo u Belgiji da ne napravite neku glupost. U svakom slucaju istorijska sansa za zimu u Evropi.
Da,videlo se sve ovo - i da su destkovani i da su "raspalina teška".
Evo kako funkcioniše glodarski mozak pred Zvezdine utakmice u Evropi.Po mogućstvu da stvari (pa čak i onakvim kakve nisu) već imaju neku prednost posle utakmica da bi se natrljalo na nos - razlog za našu pobedu / razlog za naš poraz.
Ne znam da li ste izvukli informaciju da je jedan od njihovih igrača imao problema sa strujomerom kući pa je to uticalo na njegovu koncentraciju sinoć ?!

Pa kako nisam u stanju da vam cestitam uspehe. Evo po ko zna koji put vam od srca cestitam taj velicanstveni trijumf nad Realnom od 0-0 kada je Salo Ilic pogodio stativu. Jer kada god smo mi pricali o necemu bas ste se vi hvatali tih vasih mocnih nastupa.

Opet kada grobar u svom pisanju ili govoru koristi rec "cinjenica" svet je korak blize apokalipsi. Jer vase "cinjenice" nalaze se jedino u vasim glavama i najcesce nemaju uporiste u realnosti. To kakve smo timove dobili pocelo je jos onomad kada ste se sprdali kada smo igrali sa Arsenalom, jer oni su tada uzeli decu iz podmlatka jos dok su se igrala u pesku i poslali ih da igraju sa nama, pa je nasa sramota sto ih nismo pobedili jer smo apsolutni favoriti jer drzava ionako sipa milijarde u nas klub. E to su grobarske "cinjenice". Nastavilo se, nikad slabiji Bate Borisov, nikad losiji Keln, Liverpul vas potcenio, Napoli nije imao dan, Olimpijakos igrao bratsku utakmicu iz dvojke u keca, Gent je projektovan za cetvrtu belgijsku ligu ove sezone, Liberec je ionako amaterski klub itd itd itd...

Realno nije Gent krem evropskog fudbala poput Macve, ipak, prosle godine bio je neki vicesampion Belgije, pa se nadam da je ova pobeda dovoljna da se makar malo poradujemo. A da se nismo plasirali u drugo kolo i da posao jos nije gotov to je poznato. Cesto smo znali da prospemo sta smo imali, tako da prave borbe tek sleduju. I realno, nismo mi poput FK Gromade da nam je mesto striktno u LS, bilo je nekad u nekom drugom vremenu, nasa mera jeste Liga Evrope i tu mozemo da se nadmecemo.
Fobi, umes ti to puno bolje. Da ne gubis vreme iduci od Macve do Belgije.

Cinjenice su te koje sam ti rekao i mozes ih lako proveriti da nisam slagao nista. Stanje na tabelama ce ti sve reci, kao i forma i broj zarazenih igraca. A ti volis malo da izokrenes od Macve do Liverpula i poredis normalno sa nenormalnim, kao i vekove i decenije koji su svaki prica za sebe.

Ne sumnjam ja da je za tebe Partizan kosmar koji mrzis, ali ne ocekuj da cu prihvatiti kao "cinjenicu" da su ove 2 pobede u grupnoj fazi vece od bilo cega sto je Partizan uradio u Evropi u 21-veku. Jer i sam znas da ne da nemate vise "nastupa" od Partizana, nego nemate ni bolji rezultat u tim nastupima. Svaka cast za pobede u LS, ali buraz, ispali smo svi skupa kao cetvrti a o brukama i dobrim partijama mozemo do sutra. Stanja kupu uefa i LE su takodje domeni koje tesko mozete stici sa ovakvim timom. Prezimili ste kada i mi 2017te, a od Partizanove 2005te ste jos mnogo daleko. Tako da, bolje sacekaj da protekne malo vode Dunavom pa mi onda nabij na nos da nisam u pravu za ovaj tim, nego sto sada izleces pred rudu.

Da,videlo se sve ovo - i da su destkovani i da su "raspalina teška".
Evo kako funkcioniše glodarski mozak pred Zvezdine utakmice u Evropi.Po mogućstvu da stvari (pa čak i onakvim kakve nisu) već imaju neku prednost posle utakmica da bi se natrljalo na nos - razlog za našu pobedu / razlog za naš poraz.
Ne znam da li ste izvukli informaciju da je jedan od njihovih igrača imao problema sa strujomerom kući pa je to uticalo na njegovu koncentraciju sinoć ?!

I za tebe odgovor sefe, pogledaj kako igra taj tvoj Gent u Belgiji pa mi reci da li im je strujemoer u kvaru ili nesto vise od toga.

Pobedili ste i kraj price. Niste nista ukrali. Niti je to ko rekao, a kako se batrgate, tako ispada.

Slavi!

Pobedili ste 12ti tim Belgijskog prvenstva ljudi moji! Tim kome je korona virus unistio i domace prvenstvo a kamoli Evropu... Koji je vama djavo? Spocitavate neki Sarloa i neke pare? Pa koliko Para vredi Sarloa a koliko Partizan? I gde se to u Belgiji Sarloa nalazi? Da nije tik iza Genta ili je vodeci klub sampionata?

Vase analize razbijanja protivnika su iste kao kada Vucic prica da je Srbija najveca ekonomija u kovid krizi, ili kao kada Ivanic sutne 3m od gola a onaj musa od drekavca sa RTS-a kaze "Hraaaaaabro!".
Dobro,koji to tim treba da bude na tabeli da bi se vama udovoljilo?
Da li se ovakvim "analizama" neko od nas bavio pred vaše utakmice? I onda,"mi smo opterećeni" :lol:
Kako si nisi setio da spomeneš da je i nama ta korona sj*bala dobar deo tima protiv Hofenhajma? Ali koga to još interesuje.Bitno je da ste nas danima unazad informisali o svakom igraču i iz minuta u minut obaveštavali njihove trenutne telesne temperature.Jbt,pa vi bi mogli da otvorite ovde posebnu temu,kao neki bet o igračima koji će istrčati na teren protiv Zvezde i za svakog po kvota koliko vredi njegovo učešće na utakmici :lol: (da i mi imamo realnu sliku ;) ).

I za tebe odgovor sefe, pogledaj kako igra taj tvoj Gent u Belgiji pa mi reci da li im je strujemoer u kvaru ili nesto vise od toga.

Pobedili ste i kraj price. Niste nista ukrali. Niti je to ko rekao, a kako se batrgate, tako ispada.

Slavi!
Šta ja imam da gledam kako igra "taj moj Gent"?! On je vaš,vi to studiozno i u sitna creva pratite.
Ili ono kada Triperašica dođe na Zvezdinoj temi nakon utakmice protiv Hofenhajma (što stalno radi nakon Zvezdinih utakmica u EL u košarci) i onda iznosi svoje razočarenje prikazanim fudbalera Hofenhajma.
Ne,to tebe sigurno ne interesuje,jel tako?

Dobro,koji to tim treba da bude na tabeli da bi se vama udovoljilo?
Da li se ovakvim "analizama" neko od nas bavio pred vaše utakmice? I onda,"mi smo opterećeni" :lol:
Kako si nisi setio da spomeneš da je i nama ta korona sj*bala dobar deo tima protiv Hofenhajma? Ali koga to još interesuje.Bitno je da ste nas danima unazad informisali o svakom igraču i iz minuta u minut obaveštavali njihove trenutne telesne temperature.Jbt,pa vi bi mogli da otvorite ovde posebnu temu,kao neki bet o igračima koji će istrčati na teren protiv Zvezde i za svakog po kvota koliko vredi njegovo učešće na utakmici :lol: (da i mi imamo realnu sliku ;) ).
Jel i vama 8-9 igraca bilo zarazeno pred Hoff? Hajde malo... mislim...

Opterecenost je kada se u vasem slavlju dohvatite Partizana iz cista mira i pocnete da mesate babe i zabe, pa vam se na to odgovori?

A kao sto si i sam video koliko sam opterecen, namerno sam pred pocetak utakmice napisao da dobijate. To sto ti sumnjas u tvoj tim je prica za sebe. Sta ja da radim. Kod vas to varira od "idemo do pobede na Liberec" do "opasan je Genk" a realno je stanje da se valjda vise plasis tima koji je osvojio neki bod nego tima koji je i dan danas 0 u vasoj grupi.

Šta ja imam da gledam kako igra "taj moj Gent"?! On je vaš,vi to studiozno i u sitna creva pratite.
Ili ono kada Triperašica dođe na Zvezdinoj temi nakon utakmice protiv Hofenhajma (što stalno radi nakon Zvezdinih utakmica u EL u košarci) i onda iznosi svoje razočarenje prikazanim fudbalera Hofenhajma.
Ne,to tebe sigurno ne interesuje,jel tako?

Znaci da ne pratim(o) nista i da ne pisemo nista i da nestanemo sa foruma? Problem kad se pise na CZ temi, problem kada se pise na temi za utakmicu sa Gentom protiv Genta... Mislim... Ok...

A ne znam sta ja imam sa tom kosarkom u koju me guras non stop? Jel ima neka moja poruka tamo? Da nisam isti clan sa 2 nicka?

Jel i vama 8-9 igraca bilo zarazeno pred Hoff? Hajde malo... mislim...

Opterecenost je kada se u vasem slavlju dohvatite Partizana iz cista mira i pocnete da mesate babe i zabe, pa vam se na to odgovori?

A kao sto si i sam video koliko sam opterecen, namerno sam pred pocetak utakmice napisao da dobijate. To sto ti sumnjas u tvoj tim je prica za sebe. Sta ja da radim. Kod vas to varira od "idemo do pobede na Liberec" do "opasan je Genk" a realno je stanje da se valjda vise plasis tima koji je osvojio neki bod nego tima koji je i dan danas 0 u vasoj grupi.
To ko vas spominje,ovde naznači...nemoj da generalizuješ i da se praviš blesav !
A zašto da ne kažemo da je opasan Gent (Genk je vas genknuo pre par godina :mrgreen: )? Dolazi iz Belgije,dovoljno rečeno.Isto tako i za Liberec ali to ne mogu da kažem za jednu Omoniju sa Kipra,Tiranu i onda kada im se tada naj*bemo majki,to opet nije bitno.
Jeb*te,pa vaša opterećenost nakon svih naših utakmica prelazi u veću globalnu zarazu od korone !

To ko vas spominje,ovde naznači...nemoj da generalizuješ i da se praviš blesav !
A zašto da ne kažemo da je opasan Gent (Genk je vas genknuo pre par godina :mrgreen: )? Dolazi iz Belgije,dovoljno rečeno.Isto tako i za Liberec ali to ne mogu da kažem za jednu Omoniju sa Kipra,Tiranu i onda kada im se tada naj*bemo majki,to opet nije bitno.
Jeb*te,pa vaša opterećenost nakon svih naših utakmica prelazi u veću globalnu zarazu od korone !

U pravu si, ajde, neka bude. Postujemo sve protivnike. Samo mi se cini da ste se vise uplasili Genta od Libereca... Moj utisak.

A ja sam vam posle prve pobede rekao da prezmljavate u Evropi ako tako nastavite.

No ja iskreno mislim da kada vam se vrati na klupu mister, bice svasta. Ono kao losa sreca otprilike. Vi ste procvetali bez njega na klupi. Iako je samo fizicki odsutan.

A sto se bavljenja i opterecenosti tice, pravis veliku gresku ako mislis da me samo zanima CZ i njene utakmice. Ako pratim LE i LS onda pratim i sta se zbiva u ostalim. Samo sto nema te energije nigde kao CZ vs Partizan na forumu. Ja sam i hteo da mi obrisu nalog, pisao 2 puta administraciji, ali me nisu poslusali do dan danas i zato sam tu. Inace, video me nebi i mislio bi da je korona najveca opterecenost 😂

štose tice utakmice sinoc, bravo milosevicu!

cim se debil vrne naklupu i svlacionicu otice sve u pm...

odlicno, pobeda, prolece u evropi i novi bodovi za nas srpski fudbal!!!

samo napred, da i mi imamo dva predstavnika u kvalifikacijama za ligu sampiona...

veoma je zalosno gledati da neko od navijaca partizana dodje na temu ovde i pokaze zavist u pobedama komsinice u evropi...

treba se radovati pobedi bilo kog srpskog kluba u evropi jer su to bodovi za nas fudbal...

necemo valjda navijati za nemce?

nedavno citam intervju igraca dinama koji je igrao za njih 1997 protiv partizana, kako su im na treningu u beogradu PRISLE STOTINAK DELIJA I MOLILO DA RAZBIJU GROBARE!!! on je time pokusavao da opise mrznju izmejdu torcide i bbb, pa je uporedio sa nama...

i sta bi? dosle delije da podrze ustase ? cistokrvne ustase da podrze protiv njima omrazenih toboz "franjevaca"?

e to ide njima na obraz taj us.rani....

Poslednja izmena:
Dobra stvar je pobeda. Dobro funcioniše i napad a i vezni. Odbrana je kriminalna. Sinoć smo samo srećom izbegli par komada u mreži. Da su bili Nemci, pukla bi po nama petarda. Milunović pravi katastrofalne greške u predaji lopte. Gobeljić zalutao u fudbal. Sa ovakvim timom da braniš rezultat je nedopustivo jer mi to ne umemo. Izmena Ivanić-Petrović najgluplja koju sam video u poslednjih deset godina. Sreća pa dobismo tri boda ali onakav raspad u poslednjih dvadesetak minuta je nedopustiv. Fizička sprema NULA. Naravoučenije, ovaj tim nije sposoban da se brani ali zato može da spakuje par komada bilo kome ukoliko imaju svoj dan. Makar, na ovom nivou fudbala.

P.S. Kolega Rechner opusti se malo čoveče. Iskuliraj, svež vazduh, trčanje, bicikl može i šetnja. Nije smak sveta što je Zvezda ima skor 2/3 u Evropi. Shvati i fudbal i Zvezdu i tvoj Partizan kao neku zabavu i zayebanciju a ne kao pitanje života ili smrti. Opušteno prijatelju.

Back