Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jos izmene za stopere Mihajlovic i Cosic..Ne bi morali vise da kukamo kako nemamo nijednog stopera..To bi onda bila druga prica...Kirovski-Mikic,Vilotic,Adi,Tosic-Kovacevic,Dimitrijevic,Evandro-Lazovic,Borha,Kaludjer...Ovo bi za 2-3 sezone bila ekipa za LS.![]()
Paseko na terenu za 3 meseca..
http://www.smedia.rs/sport/vest/496...na-zvezda-Paceko-na-terenu-za-tri-meseca.html
Tesko,ali doktori znaju bolje od nas.
Mada ko zna na sta ce liciti ta noga.
Ajde,dopustam..Zvezdaši, može vic?
Nije to vic,to se stvarno dogodilo..Ulazi Prosinečki u svlačionicu i vidi Vilotića kako crta nešto po tabli, pa ga pita: "Šta to radiš, ja sam ovde trener?", a Vilotić odgovara: "Stvarno? 'Ajde pokaži mi licencu."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Red je da ove sezone uzmemo titulu realno jaci smo od partizana...
Si lud? Da pada po terenu...Kaludjera u manastir, vratite Pericu Ognjenovića
Tad se nije racunalo da je Kristic,ustvari,kreten..I prosle sezone ste usli veoma optimisticno,ali videcemo.
Red je da ove sezone uzmemo titulu realno jaci smo od partizana...
I jos izmene za stopere Mihajlovic i Cosic..Ne bi morali vise da kukamo kako nemamo nijednog stopera..
Čitao sam taj tekst danas na poslu i iscepao sam novine zbog te novinarske idiotarije.
Ako ti je ovo "99" u nicku godište, onda je ovakvo lupetanje opravdano...![]()
Čitao sam taj tekst danas na poslu i iscepao sam novine zbog te novinarske idiotarije.
Ne vidim zasto je to idiotarija.
Tekst je apsolutno na mestu...