ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno uzasna utakmica. Gledajuci ovu utakmicu vidi se gde nam je fudbal. Zvezda igra uzasno slabu odbranu a ovi drugi nesrecnici ni to ne umeju da iskoriste koliko su jadni. Tolike sanse i sve lopte nebu pod oblake. Posle te utakmice gledao sam QPR - Man City pa to je nebo i zemlja kada uporedim te dve utakmice.

Sta onda reci za ostale utakmice ...Nasa liga je po igri i kvalitetu kao seoska liga u Engleskoj...

Oni nisu zaslužili da im priređuju sramotu oni dole na terenu.

delije09.jpg

Isti *****,Gasprom njeft je naftni ogranak Gasproma. Svejedno Zvezda dobija vece sponzorstvo od Partizana,i svih vecih klubova iz ex-yu. Opet to je nedovoljno da se napravi nesto i opet cemo morati da prodajemo igrace da bi smo pokrili budzet...
Ja i dalje tvrdim da je sve ovo posledica neinteresantne domace lige...Mislim da bi bilo vise novca na svim frontovima...

Nema sponzorstvo mnogo veze sa rezultatima, jer eto dok su nam bili sponzori PILS, BEOBANKA, wiener stadishe, imali smo 50 puta bolje rezultate, a GASPROM je za njih pojam. Liga nam je i tada bila neinteresantna kao i sad, pa smo imali zapazene rezultate. Ovo je vise posledica neznanja rukovodstava koja su se smenjivala maltene svake godine posle odlaska Dzaje.

Vadjenje na ligu je sramotno i ne prilici klubu takvog renomea......pa dajte bre ljudi,ni Dinamo i Sahtjor nemaju utakmice u poredjenju sa englezima pa im to ne smeta da prezime u Evropi i budu sve zapazeniji........
Opet se vracamo na ovo,ako smo zaista toliko iznad ostalih sto ih ne pocepamo s 5-6 komada a ne da strahujemo da nam ga ne zavuku jer nasi stoperi ne umeju pas do prvog igraca da proslede.....
Liga jeste tuga (7 gola na 6 tekmi ) ali to nije izgovor i ne sme biti........pobeda od 5:0 protiv MEtalca je kod nas senzacija,a poredjenja radi pravi klubovi imaju nekoliko petardi godisnje,da ne govorim o barceloni i realu kojima je liga takodje slaba u odnosu na njih same pa im to ne smeta da razvlace "boraniju" sa po 5:0.....u toj ligi zvezda i partizan ne bi ni prezimili

Nema sponzorstvo mnogo veze sa rezultatima, jer eto dok su nam bili sponzori PILS, BEOBANKA, wiener stadishe, imali smo 50 puta bolje rezultate, a GASPROM je za njih pojam. Liga nam je i tada bila neinteresantna kao i sad, pa smo imali zapazene rezultate. Ovo je vise posledica neznanja rukovodstava koja su se smenjivala maltene svake godine posle odlaska Dzaje.

Situacija se promenila od tada. Pre neki igrac koji valja odma ide u Zvezdu ili Partizan...Sada toga nema toliko vise,nego ih direktno prodaju strancima,ili ih cuvaju,ili onih boljih igraca se Partizan pre domogne.
Po meni igraci,tacnije los kvalitet igraca koji nisu dostojni renomea Crvene Zvezde su krivci zbog lose igre i rezultata...A za dobre igrace treba kinta...

E do mojega,sve bolje od boljeg :thumbdown:

Sporazumni raskid Crvene zvezde i Zirojevića

Kako se nezvanično saznaje, tokom i po završetku susreta između Crvene zvezde i OFK Beograda došlo je do verbalnog sukoba između sportskog direktora Ivana Adžića i kondicionog trenera Srđana Zirojevića.

Već nekoliko dana kroz medije se provlači informacija kako je sportsko rukovodstvo našeg kluba nezadovoljno radom Zirojevića. Na teret mu se stavlja veliki broj povređenih igrača, a pre svega tu se pominju Lazović, Kadu i Ćosić, a takođe postoji i nezadovoljstvo opštom fizičkom (ne)pripremljenošću fudbalera Crvene zvezde, jer je na utakmicama vidno da igrači nemaju snage da odgovore svim zahtevima trenera Roberta Prosinečkog.

Pored navedenog, Zirojeviću se prigovara i za česta odsustva sa treninga usled posećivanja raznoraznih seminara širom Evrope, što ozbiljan klub kao što je Zvezda ne može da trpi.

Kao rezultat svega, usledio je sporazumni razlaz i Srđan Zirojević više nije kondicioni trener FK Crvena zvezda

Prica se da je Zirojevic rekao Adzicu da igraci nemaju kapacitet da iznesu sve ono sto on namece na treninzima i da podhitno treba traziti zamene za njih...
Adzicev odgovor smo dobili..

Glupost.On je i doveden tu da im nabaci snagu,bez obzira na njihove fizičke sposobnosti.Naravno,ne može svaki od njih imati istu snagu ali možeš da uradiš ono što je u tvojoj moći i ono za šta si doveden.Razočarao me ovom izjavom."Menjaj ih sve"...nije potrebno on da nam kaže,vidimo i mi sami ali ja u tome vidim ipak njegovu grešku + mentalno su kompletno svi odlutali i to se najbolje vidi kada posle perioda odlične igre nakon toga igraju kao zombiji!

Na teret mu se stavlja veliki broj povređenih igrača

Jos nisam cuo da neko otpusta kondicionog trenera zato sto ima dosta povredjenih igraca. Ali dobro, za sve postoji prvi put.

nezadovoljstvo opštom fizičkom (ne)pripremljenošću fudbalera Crvene zvezde

Mozda su igraci ti koji se ne zalazu dovoljno (sto na utakmicama, sto na treninzima). A mozda se i povredjuju zato sto ne mogu da dostignu taj nivo pripremljenosti koji se od njih zahteva.

česta odsustva sa treninga usled posećivanja raznoraznih seminara širom Evrope, što ozbiljan klub kao što je Zvezda ne može da trpi.

Ovo je kolosalna glupost; tolika glupost da moze da stoji rame uz rame sa Mamicevim rantovima. Prosto ne znam od cega bih poceo. Prvo, upotrebljeni izraz "raznorazni seminari" kojim se oni (seminari) nipodastavaju samo je odraz zaostalosti osobe koja je taj izraz upotrebila. Seminari nisu bez znacaja u savremenom poslovnom svetu (a fudbal je biznis, kao i manje-vise sve ostalo ovih dana). On sigurno nije isao na seminare iz kulinarstva ili ekologije, vec je isao na, za njegovu struku relevantne, seminare kako bi unapredio svoje znanje. Drugo, da je Crvena zvezda ozbiljan klub, ona bi mu put i ucesce na tom seminaru platila a ne bi ga zbog toga otpustala. Prisustvom na tom seminaru, on se usavrsava i postaje bolji i vredniji radnik. On usvaja najnovija znanja iz konkretnih oblasti i prenosi ih i primenjuje u okviru svog radnog kolektiva (fudbalskog kluba, u ovom slucaju) i time ga poboljsava. Da je Crvena zvezda ozbiljan klub (ili, bolje receno, da je njena uprava ozbiljnija i da ima ikakvu spoznaju o tome kako funkcionise danasnji kapitalisticki svet), ona bi prepoznala znacaj usavrsavanja svojih zaposlenih pa ne bi oni morali na svoju ruku da traze i pohadjaju te seminare.

Prica se da je Zirojevic rekao Adzicu da igraci nemaju kapacitet da iznesu sve ono sto on namece na treninzima i da podhitno treba traziti zamene za njih...
Adzicev odgovor smo dobili..

Pre ce biti da je to slucaj. Jeftinije je i lakse okriviti kondicionog trenera (i sutnuti ga) nego priznati da ti problem lezi u igrackom kadru.

Jos nisam cuo da neko otpusta kondicionog trenera zato sto ima dosta povredjenih igraca. Ali dobro, za sve postoji prvi put.

Mozda su igraci ti koji se ne zalazu dovoljno (sto na utakmicama, sto na treninzima). A mozda se i povredjuju zato sto ne mogu da dostignu taj nivo pripremljenosti koji se od njih zahteva.

Ovo je kolosalna glupost; tolika glupost da moze da stoji rame uz rame sa Mamicevim rantovima. Prosto ne znam od cega bih poceo. Prvo, upotrebljeni izraz "raznorazni seminari" kojim se oni (seminari) nipodastavaju samo je odraz zaostalosti osobe koja je taj izraz upotrebila. Seminari nisu bez znacaja u savremenom poslovnom svetu (a fudbal je biznis, kao i manje-vise sve ostalo ovih dana). On sigurno nije isao na seminare iz kulinarstva ili ekologije, vec je isao na, za njegovu struku relevantne, seminare kako bi unapredio svoje znanje. Drugo, da je Crvena zvezda ozbiljan klub, ona bi mu put i ucesce na tom seminaru platila a ne bi ga zbog toga otpustala. Prisustvom na tom seminaru, on se usavrsava i postaje bolji i vredniji radnik. On usvaja najnovija znanja iz konkretnih oblasti i prenosi ih i primenjuje u okviru svog radnog kolektiva (fudbalskog kluba, u ovom slucaju) i time ga poboljsava. Da je Crvena zvezda ozbiljan klub (ili, bolje receno, da je njena uprava ozbiljnija i da ima ikakvu spoznaju o tome kako funkcionise danasnji kapitalisticki svet), ona bi prepoznala znacaj usavrsavanja svojih zaposlenih pa ne bi oni morali na svoju ruku da traze i pohadjaju te seminare.

Pre ce biti da je to slucaj. Jeftinije je i lakse okriviti kondicionog trenera (i sutnuti ga) nego priznati da ti problem lezi u igrackom kadru.

Sto se tice tih seminara citao sam u novinama da je on patentirao neku spravu za treniranje i sada pravi te seminare po evropi prodajuci njegov patent. Znaci covek je sljakao za sebe i svesno odlazio van posla da zaradjuje sa strane. Ako je to razlog onda su ga sa pravom otpustili.

Sto se tice tih seminara citao sam u novinama da je on patentirao neku spravu za treniranje i sada pravi te seminare po evropi prodajuci njegov patent. Znaci covek je sljakao za sebe i svesno odlazio van posla da zaradjuje sa strane. Ako je to razlog onda su ga sa pravom otpustili.

Ovamo je pisalo "posecivanja" pa sam pretpostavio da je neko drugi bio organizator tih seminara i da je nesto korisno na njima naucio. Moja greska. Ako je na njima samo uvaljivao svoje izume kao nekakav trgovacki putnik onda razumem odluku da se on i otpusti.

Zašto Fiorentina ne smeni kondicionog trenera?
Činjenica je da je Zveda skup amatera sa trenerom amterom na čelu, kao i amaterskom upravom.

Pa zato sto je Fiorentina 13. na tabeli,a Zvezda 2,a kondicioni je otisao zbog uprave,a mi trenutno boljeg trenera da ubodemo ne mozemo,tako da.....zasto jednom u nasem fudbalu ne budu krivi i igraci nego uvek i samo trenerima lete glave (da se razumemo da ne bi doslo do zabune,ovim nikako ne branim Pizona ili slicne slucajeve u kojima su zaista treneri bili krivi)?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back