Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
za partizan izmene mislim...nista odoh leci...jos ovaj demagog murinjo sad *****...pokusavam da se smirim ali i ako uzmemo titulu verujem da cu se osecati bedno kao i posle ovog derbija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Partizan je loše igrao 2. poluvrijeme... trebali su još 2 gola da dobiju iz kontri...tehnički smo klasu iznad njih...
za partizan izmene mislim...nista odoh leci...jos ovaj demagog murinjo sad *****...pokusavam da se smirim ali i ako uzmemo titulu verujem da cu se osecati bedno kao i posle ovog derbija
Oćemo Lalata!
alkohol tugu liječi!
- - - - - - - - - -
Bravo! On je za Selju doktor!
Bice bolje sledece sezone...
Odlican predlog za Lalatovica, jedan od retkih modernijih trenera kod nas.
Da, Lale je izmislio trenerski posao za Jankoviće i Stojanoviće.
Rad ce protiv nas da grize iz sve snage. Duzni smo im ogroman novac i u naletu su sto se tice rezultata.U sledecem kolu docekujemo Rad, zatim gostujemo Slobodi, a onda docekujemo OFK. Sva tri tima sa zacelja tabele.
Samo da ne padnu psiholoski posle ovog.
Rad ce protiv nas da grize iz sve snage. Duzni smo im ogroman novac i u naletu su sto se tice rezultata.
a u Užicu je uvijek teško (mada su danas pukli k'o zvečka od Jagodine)... jedino će nas Vojvodina pustiti u zadnjem kolu ako bude trebalo..
Plus uvek nezgodni Terzini pioniri na Marakani..Prvenstvo je tek pocelo.
Donji Srem-Partizans kim groblje igra do kraja?
Sejo glavni krivac za poraz. Pod jedan, mi se branimo protiv buđavog Partizana kojem smo mogli da stavimo 2-3 komada da smo ih napali od početka. Precenio ih je Sejo, i to debelo. Pod dva, Pečnik bek, Petković krilo. Pod tri, odredi igrača koji će da šutira penal ***** mu mater!
Jeste da i dalje imamo titulu u šaci, ali kako da se ne nerviram kad izgubimo iako smo tri puta bolji.
То ти је зато што нисте три пута боља екипаSejo glavni krivac za poraz. Pod jedan, mi se branimo protiv buđavog Partizana kojem smo mogli da stavimo 2-3 komada da smo ih napali od početka. Precenio ih je Sejo, i to debelo. Pod dva, Pečnik bek, Petković krilo. Pod tri, odredi igrača koji će da šutira penal ***** mu mater!
Jeste da i dalje imamo titulu u šaci, ali kako da se ne nerviram kad izgubimo iako smo tri puta bolji.

То ти је зато што нисте три пута боља екипа, и да је било бар мало среће могао је Партизан и убедљивије да тријумфује, Шкулетић, Волков, Живковић статива, све стопостотне шансе, Звезда можда две и обе услед грешке наше одбране, из једне дали гол.
Али зато падате за медаљу, штета па нису у позоришту или филму.
И даље тврдим да ова звездина екипа не зна да игра фудбал, да је чист просек, не знају где ударају, а и тренер је крш, баш ме занима шта ће Анђус да наведе као разлог пораза.

Три шансе на почетку, она Живковићева статива била у другом делу, пад је настао између негде 60 минута, после гола Звезде, који наравно нема везе са неком звездином игром већ са киксом Волкова, најтањег појединца меча вечерас, па до рецимо 80 минута.Sve te šanse ste imali na početku, dok smo se mi branili. Čim je onaj nesrećnik dopustio da se malo krene u napad, nigde vas nije bilo. Onda opet povlačenje i opet gol.
Три шансе на почетку, она Живковићева статива била у другом делу, пад је настао између негде 60 минута, после гола Звезде, који наравно нема везе са неком звездином игром већ са киксом Волкова, најтањег појединца меча вечерас, па до рецимо 80 минута.
Нисам ја видео никаву нападачку игру Звезде вечерас, мало је Мрђа вукао колико је могао, али није имао употребљивих лопти, Лазовић ништа, онај Словенац пар продора али такоће ништа, Милијаш и Нинковић се нису видели, овај други индиспониран промашеним пеналом вероватно, али нека не брине биће их још.![]()