ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Partizan je loše igrao 2. poluvrijeme... trebali su još 2 gola da dobiju iz kontri...tehnički smo klasu iznad njih...

Igra je bila solidna, nebo i zemlja u odnosu na prethodni derbi na JNA. Sto je ovaj postavio ziherasku taktiku, to je druga stvar.

Ali promasiti dva penala za osam minuta, jao ne mogu da verujem. Ajde da su bar ljudski raspalili po lopti pa da ih i opravdas, ali sutnuli k'o babetine najvece.

Sejo glavni krivac za poraz. Pod jedan, mi se branimo protiv buđavog Partizana kojem smo mogli da stavimo 2-3 komada da smo ih napali od početka. Precenio ih je Sejo, i to debelo. Pod dva, Pečnik bek, Petković krilo. Pod tri, odredi igrača koji će da šutira penal ***** mu mater!

Jeste da i dalje imamo titulu u šaci, ali kako da se ne nerviram kad izgubimo iako smo tri puta bolji.

Sejo glavni krivac za poraz. Pod jedan, mi se branimo protiv buđavog Partizana kojem smo mogli da stavimo 2-3 komada da smo ih napali od početka. Precenio ih je Sejo, i to debelo. Pod dva, Pečnik bek, Petković krilo. Pod tri, odredi igrača koji će da šutira penal ***** mu mater!

Jeste da i dalje imamo titulu u šaci, ali kako da se ne nerviram kad izgubimo iako smo tri puta bolji.

To je najcrnje od svega...oni su qrton ekipa a mi smo ispali još veća nakon današnjeg derbija.Vraćamo ih u igru našom glupošću umesto da ih totalno spustimo na zemlju !
Umesto da su igrali svoju igru (ništa posebno oni nisu nas pritiskali) oni su imali podređenu ulogu i sve na terenu su prepustili njima...njihova je želja da idu na sve ili ništa a naša da taktiziramo.
Najbolje odslikava stanje na terenu kada su negde kod 15-20 minuta u napadu Partizana čak 4 igrača ostali sami kao duhovi iza Kelhara a mi se tobože branimo :roll:
Niti odbarne,niti napada i to saberi sa dva promašena penala - neuspeh zagarantovan.

Šta je, tu je, neka im bude za nauk. Idemo dalje!!!

10174926_705900586136902_6643927850483514008_n.jpg

То ти је зато што нисте три пута боља екипа:D, и да је било бар мало среће могао је Партизан и убедљивије да тријумфује, Шкулетић, Волков, Живковић статива, све стопостотне шансе, Звезда можда две и обе услед грешке наше одбране, из једне дали гол.
Али зато падате за медаљу, штета па нису у позоришту или филму.:)
И даље тврдим да ова звездина екипа не зна да игра фудбал, да је чист просек, не знају где ударају, а и тренер је крш, баш ме занима шта ће Анђус да наведе као разлог пораза.

То ти је зато што нисте три пута боља екипа:D, и да је било бар мало среће могао је Партизан и убедљивије да тријумфује, Шкулетић, Волков, Живковић статива, све стопостотне шансе, Звезда можда две и обе услед грешке наше одбране, из једне дали гол.
Али зато падате за медаљу, штета па нису у позоришту или филму.:)
И даље тврдим да ова звездина екипа не зна да игра фудбал, да је чист просек, не знају где ударају, а и тренер је крш, баш ме занима шта ће Анђус да наведе као разлог пораза.

Sve te šanse ste imali na početku, dok smo se mi branili. Čim je onaj nesrećnik dopustio da se malo krene u napad, nigde vas nije bilo. Onda opet povlačenje i opet gol.

Sve te šanse ste imali na početku, dok smo se mi branili. Čim je onaj nesrećnik dopustio da se malo krene u napad, nigde vas nije bilo. Onda opet povlačenje i opet gol.
Три шансе на почетку, она Живковићева статива била у другом делу, пад је настао између негде 60 минута, после гола Звезде, који наравно нема везе са неком звездином игром већ са киксом Волкова, најтањег појединца меча вечерас, па до рецимо 80 минута.
Нисам ја видео никаву нападачку игру Звезде вечерас, мало је Мрђа вукао колико је могао, али није имао употребљивих лопти, Лазовић ништа, онај Словенац пар продора али такоће ништа, Милијаш и Нинковић се нису видели, овај други индиспониран промашеним пеналом вероватно, али нека не брине биће их још.:D

Три шансе на почетку, она Живковићева статива била у другом делу, пад је настао између негде 60 минута, после гола Звезде, који наравно нема везе са неком звездином игром већ са киксом Волкова, најтањег појединца меча вечерас, па до рецимо 80 минута.
Нисам ја видео никаву нападачку игру Звезде вечерас, мало је Мрђа вукао колико је могао, али није имао употребљивих лопти, Лазовић ништа, онај Словенац пар продора али такоће ништа, Милијаш и Нинковић се нису видели, овај други индиспониран промашеним пеналом вероватно, али нека не брине биће их још.:D

E na tome treba da zahvalimo našem strategu kome se od Partizana pričinio Real :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back