ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzmimo samo da je titula zaista izgubljena za ovu sezonu, samim tim je i ispravno sto se Robi odlucio za dovodjenje ovolikog broja igraca u zimskom prelaznom roku. Tim ce se uigrati do kraja sezone, a na leto ce proci dodatnu fazu usavrsavanja, sto je daleko bolja odluka nego sa vec X puta vidjenim situacijama da se na leto dovode igraci i toboz uigravaju preko leta, a u sezoni pokazu pravo lice i svi se redom smorimo. Ovo je dosta mlada i perspektivna ekipa, stoga je vreme na nasoj strani ukoliko nam je stalo da Zvezda ostvari velike rezultate, jer izes titulu i kup u Srbiji ako se ne igra i u Evropi, a ovaj tim ce nam Boze zdravlja vec sledece sezone dati i jedno i drugo

Uzmimo samo da je titula zaista izgubljena za ovu sezonu, samim tim je i ispravno sto se Robi odlucio za dovodjenje ovolikog broja igraca u zimskom prelaznom roku. Tim ce se uigrati do kraja sezone, a na leto ce proci dodatnu fazu usavrsavanja, sto je daleko bolja odluka nego sa vec X puta vidjenim situacijama da se na leto dovode igraci i toboz uigravaju preko leta, a u sezoni pokazu pravo lice i svi se redom smorimo. Ovo je dosta mlada i perspektivna ekipa, stoga je vreme na nasoj strani ukoliko nam je stalo da Zvezda ostvari velike rezultate, jer izes titulu i kup u Srbiji ako se ne igra i u Evropi, a ovaj tim ce nam Boze zdravlja vec sledece sezone dati i jedno i drugo
Tacno,prvi put da smo kupili domace,mlado i nadam se kvalitetno..Titula je izgubljena,cilj za ovu polusezonu je kup i da ih poderemo u derbiju,ali iznad svega treba napraviti temelj za sledecu sezonu(jebemmumater nece se valjda to "sledeca sezona" ustaliti kao i u KK-u...)

Ekipa je mlada sto je veliki plus.
Po mom skromnom misljenju treba da se urade sledece stvari:
1)Prodati sve strance jer nisu kvalitet,tacnije nisu igraci koji mogu da nose breme lidera ekipe,a ako stranac nije najbolji u ekipi koji ce ti djavo,neka igraju nasa deca.
2)Svaki stranac koji se dovede mora biti sa klasu bolji od nasih igraca
3)Strance dovesti na poziciji na kojoj nemas igrace u Srbiji,po cenu da dovedes samo jednog i das mu i 500 000 e godisnje,jer vredi ako ce dati 20 golova u ligi.
4)Rad na sanzi i fizickoj spremnosti mora biti bolji,PUNO bolji,jer zaostajemo mnogo za Evropom.Ne moze to da radi neki Difovac jer oni na Difu uce jedno isto vec 30 godina,a ovi u inostranstvu svake godine,ma svaki semestar uce nesto novo i drugacije nego sto je ucila prethodna generacija.
5)Treba da se napravi akademija iz koje ce svake godine uci u prvi tim minimum 3-4 igraca.
6)Treba da se odradi skauting cele istocne evrope i cele Srbije i da se dovedu igraci dok imaju 17-23 godine.Za to treba najmanje godinu dana i zato treba sto pre poceti sa tim.
7)Treba da se oteraju svi menadzeri i da igrace i dovodi i prodaje ZVEZDA.

Otprilike to je to,naravno ima tu jos dosat "sitnica" ali okvirno gledano ovako nesto mora da pocne da se sprovodi ili odosmo sve dublje i dublje u govnaaa.

Mandaric je biznismen,cvile njemu jaja za Zvezdu...
Kupi klub iz 2. ili 3. lige,digne ih u visi rang i preproda za vece pare...

Inace opet su krenule price o "Zvezdinom gradu"
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=02&dd=18&nav_id=583774 ...
Bas zato,covek zna znanje i ne bi imao nista protiv da uzme Zvezdu,dovede je do stabilnog ucesnika LS i proda,a ne bi je prodao jer je veliki Zvezdas.A to sto po Engleskoj tako radi,popravi stanje u klubu pa ga proda je zato sto ga ne veze nista za te klubove.

Bas zato,covek zna znanje i ne bi imao nista protiv da uzme Zvezdu,dovede je do stabilnog ucesnika LS i proda,a ne bi je prodao jer je veliki Zvezdas.A to sto po Engleskoj tako radi,popravi stanje u klubu pa ga proda je zato sto ga ne veze nista za te klubove.

Sta je sa Portsmutom sada :lol: Ja sam cuo da on navija za Vojvodinu,al ipak i sam kaze nije lud da investira u srpski fudbal...

Sta je sa Portsmutom sada :lol: Ja sam cuo da on navija za Vojvodinu,al ipak i sam kaze nije lud da investira u srpski fudbal...

Dok je on bio u njemu Portsmut je gazio,kad je otisao on nema nista sa njima...Rekao je covek da navija za Zvezdu i da bi rado pomogao ali da to nece raditi sve dok je u nasem fudbalu stanje "svi se pitaju oko svega,a niko ne odgovara za kradju",vec kad dodje privatizacija...

Dok je on bio u njemu Portsmut je gazio,kad je otisao on nema nista sa njima...Rekao je covek da navija za Zvezdu i da bi rado pomogao ali da to nece raditi sve dok je u nasem fudbalu stanje "svi se pitaju oko svega,a niko ne odgovara za kradju",vec kad dodje privatizacija...

Pa to je i moja poenta :) . Gazice Zvezda ako on dodje,al kad ode propasce ;)...

Zasto bi isao,a ako dodje pa ode znaci da ce je neko drugi kupiti a to je onda privatna svojina-preduzece a niko ne zeli da mu preduzece propada...

Ja sam malo iz te ekonomske struke ,pogledaj to na ovaj nacin,usled losih poslovnih odluka moze sve da ti propadne.Sve se stice tesko,a lako se gubi.
Inace po mom misljenju postoje 2 tipa bogatasa koji kupuju klubove
-Oni koji hoce da zarade od toga ( kao braca Glejzer). Takvi su uglavnom svi u americkim sportovima.
-Zaludjenici puni para ( Oni koji imaju kesa,pa im kupovanje kluba dodje kao satisfakcija u zivotu)
Mandaric spada u prvi tip. Ako vidi da od toga nema nista,da samo gubi novac,prodace sto pre...Sto je prodao Lester ? Sto sa njima nije isao do Premijerlige...Jednostavno klubu debelo skocila cena i isplatilo se prodavati...

Ja sam malo iz te ekonomske struke ,pogledaj to na ovaj nacin,usled losih poslovnih odluka moze sve da ti propadne.Sve se stice tesko,a lako se gubi.
Inace po mom misljenju postoje 2 tipa bogatasa koji kupuju klubove
-Oni koji hoce da zarade od toga ( kao braca Glejzer). Takvi su uglavnom svi u americkim sportovima.
-Zaludjenici puni para ( Oni koji imaju kesa,pa im kupovanje kluba dodje kao satisfakcija u zivotu)
Mandaric spada u prvi tip. Ako vidi da od toga nema nista,da samo gubi novac,prodace sto pre...Sto je prodao Lester ? Sto sa njima nije isao do Premijerlige...Jednostavno klubu debelo skocila cena i isplatilo se prodavati...
Ma uredu je to,sve to stoji i licno ne bi imao nista protiv da se to desi Zvezdi,jer bi se tako konacno bar malo pomerili napred,a neko ko bi posle kupio klub ne bi to uradio bez bas lepe love,a ako ima dosta novca i ulozi ga on ne zeli da mi bilo to satisfakcija ili biznis bude u minusu i da propada. ;) Svako zeli da bude uspesan. ;)

Приватна својина значи одговорност. Власник имовине својски води рачуна о њој.
Џаба нама бусање у груди, велико звездаштво, најбољи навијачи ... Власник мора да се зна!
Сећам се кад су пре неког времена на Северу скупљали прилоге за неко болесно дете. Сви се бре стисли к'о пи..е! Нико ни 10 динара да да.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back