ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedva cekam zreb i prvu utakmicu...Moramo proci barem do play-offa zbog bodova...U 2. i 3. kolu nemamo ozbiljnije protivnike,ali se moramo paziti...

Mislim da nema 2. kola, krecemo iz treceg, pa posle play-off. Zato nas i nije bilo u zrebu sad.

Mozda i losa situacija, po meni, jer bi nam protivnik u 2. kolu bio maltene laksi trening, i mogli bismo da vidimo na cemu smo. ;)

Rodić bi na Marakanu, čeka se i Todorovski

Crvena zvezda bi veoma lako u narednim danima mogla da dobije dva nova beka. Reč je naravno o Milanu Rodiću i Aleksandru Todorovskom, koji su velike želje stručnog štaba.

„Prija mi interesovanje svih klubova, a posebno godi pominjanje mog imena u našem najtrofejnijem klubu. Lično ne razmišljam ni o kakvoj selidbi, jer mi je, za sada, u OFK Beogradu dobro, ali ako me crveno-bele zaista toliko žele, verujem da mogu da se dogovore s mojim matičnim klubom“, rekao je levi bek OFK Beograda Rodić za „Novosti“.
Todorovski je i dalje predmet pregovora Crvene zvezde i Polonije, a kako se saznaje rasplet je na pomolu, i mogao bi da se očekuje koliko u narednih nekoliko dana. Ivan Adžić je u Poljskoj, gde pokušava da privoli čelnike Polonije da puste makedonskog internacionalca na Marakanu.

Pomenimo i da je Pavle Ninkov neuspešno završio pregovore sa Tuluzom, te je transfer pod velikim znakom pitanja.

Mislim da nema 2. kola, krecemo iz treceg, pa posle play-off. Zato nas i nije bilo u zrebu sad.

Mozda i losa situacija, po meni, jer bi nam protivnik u 2. kolu bio maltene laksi trening, i mogli bismo da vidimo na cemu smo. ;)
Jeste,krecemo od treceg kola,zaboravio sam da smo bili treci u JSL kada smo igrali u drugom kolu...
Uh..Znaci 3. kolo odmah..Iz neba,pa u rebra..Igramo mnogo bolje nego ranije,dovedena su pojacanja..Ja se naiskrenije nadam prolasku u grupu...

Бобан Бајковић, Марко Дмитровић и Милош Весић, Душко Тошић, Урош Ћосић, Никола Микић, Милан Вилотић, Милош и Стеван Рељић, Данијел Михајловић, Филип Стојковић, Никола Игњатијевић, Бојан Ђорђевић, Дарко Лазовић, Евандро Гоебел, Милош Димитријевић, Срђан Мијаиловић, Марко Вешовић, Горан Чаушић, Немања Николић, Милан Јеремић, Савио, Владан Бинић, Андрија Калуђеровић, Александар Јевтић, Славко Перовић и Филип Јанковић.

ИМА ЛИ ИЗНЕНАЂЕЊА?

Ako ostane,zaradicemo vise od LE nego od njegovog transfera...

http://sportal.rs/news.php?id=53440

SPORTAL.RS: Ninkov potpisao za Tuluz

00053440.jpg

Kako SPORTAL.RS saznaje, dosadašnji kapiten Crvene zvezde Pavle Ninkov, uprkos manjim problemima tokom pregovora, u utorak je ipak potpisao ugovor sa francuskim Tuluzom.

Posle tri godine na "Marakani", 88 utakmica i tri pogotka za crveno-bele, Ninkov će dakle karijeru nastaviti u inostranstvu. Desni bek Zvezde, uprkos želji Anderlehta i Briža, naredne tri sezone igraće sa osmoplasirani tim iz Lige 1 u minuloj sezoni, što znači da Tuluz neće nastupati na evropskoj sceni.

Visina transfera iznosi četiri miliona evra, u šta je uključeno obeštećenje Crvenoj zvezdi, kao i buduća plata reprezentativca Srbije.

Prema pisanju medija (nije potvrdila Zvezda), obeštećenje za Ninkova iznosi 800.000evra. Tresla se gora, rodio se miš. :) A tražili su mnooogo više.

Šaranov otišao u Makabi Haifu, Despotović će verovatno u Vislu iz Krakova, Aleksić se više i ne spominje.......

Prelazni rok za sada teče žalosno..... Samo dva igrača..... Zbogom trofeji i uspesi! Posle će nam drugi biti kriv.... :(

Prema pisanju medija (nije potvrdila Zvezda), obeštećenje za Ninkova iznosi 800.000evra. Tresla se gora, rodio se miš. :) A tražili su mnooogo više.

Šaranov otišao u Makabi Haifu, Despotović će verovatno u Vislu iz Krakova, Aleksić se više i ne spominje.......

Prelazni rok za sada teče žalosno..... Samo dva igrača..... Zbogom trofeji i uspesi! Posle će nam drugi biti kriv.... :(

Прелазни рок није ни почео а ти би да имамо цијели тим на располагању? Довели смо 2 одлична играча и то позицијама ђе нам је највише шкрипало прошле сезоне. Очекује се долазак нападача Фламенга Вандерлеја који је ове сезоне стандардан у свом тиму. Шаранов је добио много јачу понуду од наше и наравно да је отишао преко. Деспотовић је можда мало бољи играч од Калуђеровића, али 300 000 дати му годишње је сулудо. Алексић никад ни није био опција.

Živo me zanima koliko je Zvezda dobila...

Цијеним да смо добили око милион.

Samo da se Gazprom otvori malo vise i ja ne brinem za ulazak u LE

Отворили су се они доста за сада.

Poslednja izmena od moderatora:
Данас би требало да Фламенго потпише новог нападача. У оптицају су Клебер и Вагнер Лав. Како ствари стоје овај први је ближи потпису, али проблем је што има клаузулу у уговору да може да иде за 6 милиона а Фламенго нуди мање. Надамо се ипак да ће договор бити постигнут, у том случају Вандерлеј долази 99%. Ако све буде како треба и доведемо напдача, следеће позиције су десни бек, задњи везни и штопер и ту смо јако танки. Тодоровски има тај предуговор и колико знам Аџић је тренутно у Пољској и преговара са Полонијом. Драгутиновић 5. јула доноси одлуку, ја се искрено надам да долази код нас, пуно би значило његово искуство. Онда остаје још задњи везни и ту имамо Исаха и Мијаиловића. Исах је у Србији 2,5 године, а за српски пасош је потребно 3, тако да би ту наши требали да пробају нешто :mrgreen: И онда смо на 4 странца и то је то :)

@Talamasca42 Почео ме је много нервирати тај песимизам код навијача па сам тако реагово. Нема потребе за песимизмом, прелазни рок траје још 2 мјесеца, а ми смо га већ до пола одрадили.

Nema frke, Chuk Norris! :D Evo ruke! Naši smo! ;)

Negde sam na netu pročitao da je Dragutinović pred potisom, ali meni to zvuči malo verovatno.

ziveli2-1.gif

Драго размишља до 5. јула, мада ја мислим да се чека одлазак Адија да би он потписао.

Иначе, шта би ми да нам није Рамба? Човек нам довео Евандра и Броху, ево сад ће Пашека и напдача. Једини трансфер који уговара Аџа је Тодоровски што се да примјетити :mrgreen:

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/paseko-rambo-presudio-44710.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back