FK Crvena Zvezda 2022/2023

Дошли људи полу-мотивисани и добили са пола снаге. Ко веле да се растрче мало пред лигу.
Букари се свађа са Кангом, стадионом одзвања управа напоље, звижди се звездином магику...

Не цвета цвеће ни у ваше предузеће

Poslednja izmena:
Дошли људи полу-мотивисани и добили са пола снаге. Букари се свађа са Кангом, стадионом одзвања управа напоље, звижди се звездином магику...

Не цвета цвеће ни у ваше предузеће
Igra Minamina na sta je to licilo,kao da ga je neko puskom naterao da igra.
Maltene celu utakmicu su se ponasali totalno nezainteresovani.
Mada neka Madjija i dalje dovodi napadace,krila,vezne igrace a bekove neka igraj Rodic,Srnic,Gobeljic....
...........
I meni se ucinilo da sam cuo uprava napolje ali nisam bio siguran.
............

Monako nikakav ali i to je dovoljno za trenutno ocajnu Zvezdu.
Monako je ubedljivo najjača ekipa u grupi biće prvi, Zvezda je večeras odigrala dosta dobro ali nije iskoristila šanse, i naravno ne mogu se praviti penali kako to redovno čini Slavoljub Srnić a da ne protivnik ne kazni, skakako sam rekao po izvlačenju grupe da će Monako biti prvi a od Zvezde zavisi dali će biti druga ja mislim da hoće, videćemo početkom oktobra za dva kola, već sledeće nedelje meč u Turskoj pa stiže Ferencvaroš u BG

1662677395611.png

monako došao sa drugom postavom, odigrao katastrofalno i pobedio zato što zveuda u svom timu ima glupe igrače. da neko na rekreaciji napravi onakav penal ja bi mu jbo mater i mislio bi da nas lik namerno sabotira a debil kao da su mu francuzi dali 10 000 eura sapliće igrača dok lopta izlazi iz kaznenog prostora.. ne bi taj meni nikad više dres video al u terzinoj mađijinoj zvezdi sve može pa i to da ti igra igrač koji na 3 evropske utakmice napravi 3 namerna penala i ojadi klub za 7,8 bodova i par miliona eura.. a ono što traže penal nad benom penala nije ni videlo..možda u ping pong liki penal i crveni .. nije ga lik pipnuo, klasično simuliranje..usporite snimak na jutub i videćete..bravo za monako..sada ide rastavljanje režimskog kluba u Turskoj

Partizan da nabilda koeficijent? Ljudi, jeste li svesni da ce te divne sezone direktnog ulaska u LS biti divota gledati kako tim iz prvog ili drugog sesira salje naseg direktnog u rekordni nokaut, da se ustati nece ni za decenije intenzivne nege? Doduse, u slicnom smeru ide i drzava, tako da se i uklapa :ok:

Ako vas pobedi kod kuce polumotivisan klub koji moze da vas razbije za pola sata da hoce onda je nas sistem igre i klub i liga za pod ključ.
pa pobdio je jer smo im poklonili gol iz penaala isto je učinjeno i protiv Makabija možda Srnić napravi još koji penal u Evropi, Monako je stvorio jednu šansu za ceo meč koliko su motivisani to je ne moguće reći uglavnom najjača ekipa u grupi i biće prva u njoj

Ne brinite klošarčići tu je Partizan da bilda koeficijent.
0.25 poena dodato.
o evo klošar se javlja :mrgreen: da se čekao vaš koficijent svih ovih godina liga bi bila gde i od 16 do 20 mesta na UEFA listi, inače bravo za bod u LK opasan rival iz češke lige sad imate lepu šansu da ne budete zadnji u grupi, što se tiče koficijenta i Ukrajina i Norveška ne verujem da će nas stići a i da bude pozicija 12 ništa se suštinski ne menja.

o evo klošar se javlja :mrgreen: da se čekao vaš koficijent svih ovih godina liga bi bila gde i od 16 do 20 mesta na UEFA listi, inače bravo za bod u LK opasan rival iz češke lige sad imate lepu šansu da ne budete zadnji u grupi, što se tiče koficijenta i Ukrajina i Norveška ne verujem da će nas stići a i da bude pozicija 12 ništa se suštinski ne menja.
Da nije nas vi bi tako namešteni igrali u kupu radivoja koraća.

Da nije nas vi bi tako namešteni igrali u kupu radivoja koraća.
Dva remija na strani od 3-3 sa amaterskim i poluamaterskim timovima nije lose, dosta je bod ako dobijete ovde ih necete biti poslednji u grupi i to je to, a sa druge strane sve je u vasim rukama svi imate po bod, a ti bi trebao do nekog kostolomca da ti namesti mozak i smanji te komplekse ako je moguce, ajde pozdrav

Dva remija na strani od 3-3 sa amaterskim i poluamaterskim timovima nije lose, dosta je bod ako dobijete ovde ih necete biti poslednji u grupi i to je to, a sa druge strane sve je u vasim rukama svi imate po bod, a ti bi trebao do nekog kostolomca da ti namesti mozak i smanji te komplekse ako je moguce, ajde pozdrav
Знам пајсеру али Партизан је отишао у лигу која му приличи. Не дегенерише се сновима о Лиги Европе. Јер Звезди исто тако једва да приличи куп радивоја кораћа. Нисте у стању ни растурени Партизан да победите клошарчићи.

Penal nije bio ni ovaj za Monako što je svirao ni ovaj za Zvezdu što nije. E jbga, to im karma vraća za ono od pre par godina kad smo mi isto prošli protiv M Junajteda u Beogradu kad su im svirali neki usrani penal a oni igrali rukomet u svom šesnestercu. A mi odigrali ekstra. Suma slomio kičmu Megvajeru. Kako su samo ganci tada likovali i sprdali se sa nama... E sad su oni to osetili na svojoj koži.

Penal nije bio ni ovaj za Monako što je svirao ni ovaj za Zvezdu što nije. E jbga, to im karma vraća za ono od pre par godina kad smo mi isto prošli protiv M Junajteda u Beogradu kad su im svirali neki usrani penal a oni igrali rukomet u svom šesnestercu. A mi odigrali ekstra. Suma slomio kičmu Megvajeru. Kako su samo ganci tada likovali i sprdali se sa nama... E sad su oni to osetili na svojoj koži.
Penal kao kuca postojao je kontakt sa Golovinom i nema normalnog sudije koji ne bih to svirao kao penal+postoji var,penal nije bio za Zvezdu zato sto je Ben prvo igrao loptom pa tek onda je doslo do kontakta.

Penal kao kuca postojao je kontakt sa Golovinom i nema normalnog sudije koji ne bih to svirao kao penal+postoji var,penal nije bio za Zvezdu zato sto je Ben prvo igrao loptom pa tek onda je doslo do kontakta.
bio je jer je on proturio loptu a igrač monaka nije startovao na nju nego je direkto starnom na Bena sprečio mu dalju kretnju tj nedozvoljeno startovao na igrača kod penala monaka ista situacija kod oba njihova penala oba je odmah dosudio, drugi je poništio posle gledanja vara, situacije skoro iste.

Vidim i dalje drndate o Monaku.
Vasse pravo.
A bruka u NP gde je Pesic sa OBE RUKE oborio cuvara i lopta ga SLUCAJNO pogodila?
Ali dobro.
Eto vam takve pobede.
A sledece godine kad opet PSG ili slicni budu trpali ima da cvilite protiv Terze i Mrkele.
Zelim vam po pola tuceta u mrezi na SVAKOJ utakmici LS u narednoj sezoni.
Najmanje.

Back