FK Crvena Zvezda 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam zasto toliki hejt na Agrama, kada je covek maksimalno korekran u ophodjenju? Navija za Dinamo, pa sta? Koliko je kup sajamskih gradova bitan, znace se tek kada se reformise ovo postojece stanje pa kada dvi budu igrali kojekakve lige konferencije sa Moldavcima i kime vec. Mi smo kao zemlja i kao liga i kao region u tom rangu poredjenja u skoro svakom smislu. Moldavija, Albanija, Makedonija, Srbija. To sto neki ovde zive u paralelnom univerzumu je druga prica. Covek nista preterano lose nije rekao, osim prilicno velike istine, o nebitnosti 2 najveca srpska kluba u danasnjim okvirima Evrope. Cim se prezimi u Evropi, silazi Isus licno i Alah zajedno sa njim...

Hm, da. Ništa vrijedno čitanja, samo hrpa besmislica i smajlija. Potrudi se napisati nešto smisleno inače ću te morati ignorirati.

Dragi Susjed, KVG(Kup Vašarskih Gradova) nikada nije postojao. To je bila samo zayebancija. Postojao je KSG (Kup Sajamskih gradova). Vidiš da ne znaš ni šta je tvoj mali Dinamo osvojio. Jedino ako kod vas u HR Vašar i Sajam nisu jedno te isto.

Pa naravno. Vi ste tim koji je i mogao da nešto osvoji jedino na vašaru ili kirvaju. Napisao sam ti iz zezanja , već jednom da ste osvojili jedino ,,Kup Vašarskih Gradova" a ti si to baš bukvalno shvatio. E sad što tebi lepše zvuči neki izmišljeni Velesajamski kup je druga stvar. Kad imate nogostup i samokres što ne bi i nepostojeći kup...

Ова спрдња још траје. Видим да динамовац са земљацима гробарима и даље покушава да дели своју филозофију и како сам каже огромно фудбалско знање, а ми велики зли задрти навијачи српског клуба га нешто не јеб.емо два посто него га и даље прозивамо да је комплексаш. Срам нас било тако небитне да одговарамо таквом фудбалском зналцу.

Како смо мали и небитни најбоље и показујемо када привлачимо те инијанце да паламуде о нашем клубу.

Jugoslovensko je sve od klubova u Beogradu. Prostor na kome se nalazi CZ jos je "jugoslovenskiji" zbog prethodnog kluba koji je sadrzao ime "Jugoslavija". Ta podela na srpsko i nesrpsko koju samo i jedino isfrustrirani navijaci CZ pokusavaju da stvore je jedinstvena u svetu, a samim tim i apsurdna do krajnjih granica, s obzirom da se radi o 2 kluba na istoj opstini Beograda, udaljena jedva 1km vazdusno. Toliko o njihovom srpstvu i poznavanju opste istorije sa orijentacijom u prostoru. Zapravo, ima tu i istine tzv. velicini. Ako CZ predstavlja Srbiju, jel, onda je velika taman toliko koliko je i ona zamisljena "Velika Srbija". Neki jos uvek zive u tim mislima pa se i "velicina" kluba savrseno uklapa u taj propali koncept pijanih bolesnika. Klub nastao na temeljima propalog kluba propale kraljevine, sa simbolom propalog komunizma u imenu, obelezen ljudima koji su pogubili ratove 90' u simbolima takodje propalog i povampirenog cetnickog pokreta na celu. Danas uziva u lizanju sa vlascu koja ce biti zapamcena kao ona koja je sahranila tu Srbiju koju oni tako zdsuno vole, i koja ce, kao i sve sto je ikada bilo oko CZ, propasti. Kamo lepe srece da je (moj) Partizan neki klub iz Rumunije, Madjarske, pa i Hrvatske ako treba, i da ne deli isti vazduh, grad i zemlju sa iskompleksiranim sojem tzv. naroda koji ima stavove kakve imaju pojedini ovde na forumu. Ali posto smo "osudjeni" jedni na druge, i posto je zivot u Srbiji sam po sebi kazna od starta pa do kraja, zaista je nebitno kakav je fudbal, mada ako se gleda po fudbalu, tacno se i vidi zasto je stanje takvo kakvo je.

Da se osvrnem i na to koji je klub više srpski. Iz ugla Hrvatske i Hrvata ste jednako srpski. Jedina razlika je kako se u Hr doživljavaju navijači jednog i drugog kluba. Navijači Partizana su se doživljavali urbanijima, recimo to tako. Ne znam kako bi najbolje pojasnio; npr. Grobari su EKV i Električni orgazam, a Delije su Baja mali knindža i Lepa Brena. To se ne odnosi na današnje Delije i Grobare, naravno. Nego na vrijeme dok su još bili navijačke skupine a ne kriminalne organizacije i narko dileri u vlasništvu državnih službi.

Da se osvrnem i na to koji je klub više srpski. Iz ugla Hrvatske i Hrvata ste jednako srpski. Jedina razlika je kako se u Hr doživljavaju navijači jednog i drugog kluba. Navijači Partizana su se doživljavali urbanijima, recimo to tako. Ne znam kako bi najbolje pojasnio; npr. Grobari su EKV i Električni orgazam, a Delije su Baja mali knindža i Lepa Brena. To se ne odnosi na današnje Delije i Grobare, naravno. Nego na vrijeme dok su još bili navijačke skupine a ne kriminalne organizacije i narko dileri u vlasništvu državnih službi.
Danas je razlika:

"Kriminal postoji."
"Stanje je nikad gore."

&

"Kriminal ne postoji, ko to kaze taj je bolestan, a i treba da postoji ako je protiv Partizana."

Ne znam zasto toliki hejt na Agrama, kada je covek maksimalno korekran u ophodjenju? Navija za Dinamo, pa sta? Koliko je kup sajamskih gradova bitan, znace se tek kada se reformise ovo postojece stanje pa kada dvi budu igrali kojekakve lige konferencije sa Moldavcima i kime vec. Mi smo kao zemlja i kao liga i kao region u tom rangu poredjenja u skoro svakom smislu. Moldavija, Albanija, Makedonija, Srbija. To sto neki ovde zive u paralelnom univerzumu je druga prica. Covek nista preterano lose nije rekao, osim prilicno velike istine, o nebitnosti 2 najveca srpska kluba u danasnjim okvirima Evrope. Cim se prezimi u Evropi, silazi Isus licno i Alah zajedno sa njim...
I da me se krivo ne shvati, Hr klubove se ne doživljava ništa bitnijima.

Ja bih pre rekao ceo Balkan. Teska sprdnja. Sto se HR lige i klubova tice, misaona su imenica za ono sto postoji u zemlji ekonomskog tigra i vecitog prvaka sveta, pa ti sad uporedi gde je sta i kako.
Što se tiče lige, ne pratim vašu pa ne znam, ali HNL se jako popravio zadnjih godina. Liga 10 i hibridni tereni su pun pogodak. Liga 10 je donijela zanimljivo natjecanje gdje do zadnjeg kola svi igraju za nešto; naslov prvaka, izlazak u Europu ili opstanak u ligi. A umjetni tereni su donjeli mogućnost igranja na kvalitetnim travnjacima cijele godine, a ne da se u 10. mjesecu travnjaci pretvore u kaljuže i da zimska pauza traje 2 mjeseca.
Što se tiče UEFA liste liga vam je mislim ispred naše i imati ćete 2 predstavnika u CL uskoro. Naravno, biti će jako teško zadržati to 15. mjesto dulje od jedne sezone jer se kof dijeli na više klubova a izrazito je teško ostvariti dobar rezultat u CL s 2 kluba. Da ne pričam o konkurentnosti 5. momčadi u ligi u Euro natjecanjima.

Što se tiče lige, ne pratim vašu pa ne znam, ali HNL se jako popravio zadnjih godina. Liga 10 i hibridni tereni su pun pogodak. Liga 10 je donijela zanimljivo natjecanje gdje do zadnjeg kola svi igraju za nešto; naslov prvaka, izlazak u Europu ili opstanak u ligi. A umjetni tereni su donjeli mogućnost igranja na kvalitetnim travnjacima cijele godine, a ne da se u 10. mjesecu travnjaci pretvore u kaljuže i da zimska pauza traje 2 mjeseca.
Što se tiče UEFA liste liga vam je mislim ispred naše i imati ćete 2 predstavnika u CL uskoro. Naravno, biti će jako teško zadržati to 15. mjesto dulje od jedne sezone jer se kof dijeli na više klubova a izrazito je teško ostvariti dobar rezultat u CL s 2 kluba. Da ne pričam o konkurentnosti 5. momčadi u ligi u Euro natjecanjima.
Sta da pricas o srpskoj ligi kada se ne zna koliko ce timova ispasti a ni koliko ce uci. Igra onaj ko da pare i to je to. Nezamislivo je da zemlja velicine Srbije ima toliko klubova u ligi. Ali posto su i druge stvari jos nezamislivije, onda mu to dodje kao najmanje zlo. To o 2 predstavnika u LS skusam ovde od kako znam za sebe. I ti i ja znamo da od toga nema nista. Ovde se sve stihijski radi. Stanje varira od prvaka sveta do zadnjeg u svemu. Narod bez mere i granice u ocekivanjima. Najbolji primer ti je Vuciceva prica o srpskoj ekonomiji. Isti recept prenesi na CZ i bice ti jasno od kuda kako i na koju stranu sve ide. Sto se Partizana tice, tu imas stanje da se ne zna ni ko pije a ni ko placa. Ostatak lige Srbije mozes slobdno da zaboravis. Kao najbolji primer ti dajem slucaj vozaca (prijatelja) bivseg predsednika FSS Slavise Kokeze koji je 2017-18 usao da igra jednu utakmicu protiv CZ za Radnicki, i umalo nije igracu CZ slomio nogu. Dakle sve se moze. Nebitno je.

Kao najbolji primer ti dajem slucaj vozaca (prijatelja) bivseg predsednika FSS Slavise Kokeze koji je 2017-18 usao da igra jednu utakmicu protiv CZ za Radnicki, i umalo nije igracu CZ slomio nogu. Dakle sve se moze. Nebitno je.
Šališ se? Prijateljska vjerojatno. Ako je, koliko god da je smiješno, nije nešto nečuveno. Samo što inače u takvim utakmicama nastupe neki selebritiji, vrhunski sportaši iz drugih sportova i sl. Ne vozač poznatog kriminalca.

Šališ se? Prijateljska vjerojatno. Ako je, koliko god da je smiješno, nije nešto nečuveno. Samo što inače u takvim utakmicama nastupe neki selebritiji, vrhunski sportaši iz drugih sportova i sl. Ne vozač poznatog kriminalca.
https://nova.rs/sport/fudbal/kokeza-vozac-radnicki-nis-igrao-protiv-zvezde/

Ima i njegov intervju par dana kasnije od objave, gde je prakticno demantovao da je bio vozac, ali sve u sustini ostaje i dalje cinjenica da je u karijeri zabelezio "1" utakmicu otprilike... Neka je na cast i njemu i Kokezi i Vucicu, ali sta to bese cast u zemlji Srbiji?

Agrame sta ovo pises covjece o zavjeri protiv Dinama 🤣 u to ni ti nevjerujes daj da ba druzhe...A cini mi se da taj Dinamo u staroj jugi nije mogao da doceka prolece u evropi...gotovo 40 godina...
A ko je ko zna se...ti sam znash sta znachi biti svjetski doprvak i da ti to daje jak razlog za kurcenje....E mosh misliti onda kako je kad si prvak?...

Agrame sta ovo pises covjece o zavjeri protiv Dinama 🤣 u to ni ti nevjerujes daj da ba druzhe...A cini mi se da taj Dinamo u staroj jugi nije mogao da doceka prolece u evropi...gotovo 40 godina...
A ko je ko zna se...ti sam znash sta znachi biti svjetski doprvak i da ti to daje jak razlog za kurcenje....E mosh misliti onda kako je kad si prvak?...
Dinamo je 1970. igrao proljeće. Naravno da nije imao isti tretman. Član velike četvorke s 4 naslova prvaka. Nije samo ni do odnosa u ligi. Igrači Dinama su teže dolazili do reprezentacije. Dinamo '82 je imao 2 igrača na SP. Cico Kranjčar ima 10 nastupa za Jugu.

Dinamo je 1970. igrao proljeće. Naravno da nije imao isti tretman. Član velike četvorke s 4 naslova prvaka. Nije samo ni do odnosa u ligi. Igrači Dinama su teže dolazili do reprezentacije. Dinamo '82 je imao 2 igrača na SP. Cico Kranjčar ima 10 nastupa za Jugu.
Dule Savic ima 12 nastupa....
To si skoro sluso Marka Mlinarica sto se nalupeto pa si pod utiskom...pogledaj sastave reprezentacije i bash te godine iznenadice te da nikada zvezdini igrsci nedominiraju....Onda vidim igro neki Sljivo Ethem...postojao je nacionalni kljuc

Dule Savic ima 12 nastupa....
To si skoro sluso Marka Mlinarica sto se nalupeto pa si pod utiskom...pogledaj sastave reprezentacije i bash te godine iznenadice te da nikada zvezdini igrsci nedominiraju....Onda vidim igro neki Sljivo Ethem...postojao je nacionalni kljuc
Nisam slušao Mlinarića, di je bio? Al i Mlinarić je primjer igrača s mizernim brojem nastupa.
Postojao je nacionalni ključ, s 2 igača iz prvaka države u vrijeme dok iz Juge dolazi valjda 80% igrača.

Nisam slušao Mlinarića, di je bio? Al i Mlinarić je primjer igrača s mizernim brojem nastupa.
Postojao je nacionalni ključ, s 2 igača iz prvaka države u vrijeme dok iz Juge dolazi valjda 80% igrača.
Pa te godine kad nisu Mlinarica zvali iz Zvezde si imo 2 igraca na Euru...Mlinaric ne znam jel skoro gostovo na inkubatoru ili sam cito nesto izjavi da sam igro za Zvezdu igro bi vise u repki...ta pricha je populisticki ***** jer kad pogledash sastave vidish da to nepije vodi...Pa Pizon ima svega 30tak nastupa...uopste ti kad pogledas sastave Juge nerjetko se pitash o chemu se tu radi onda skontash da postoji kljuc a i stare zasluge neke...a veliku bazu imash...otud su rezultati Sfrj mizerni...lepo Osimova Juga to na kraju balede oslikava....nego sto se tice Dinama brate mozhes ti valjati tu populisticku prichu dokle oces da vam neko smeto...istina je da ste imali sve firme.iz hr iza vas ali niste bili organizovano kao Zvezda...poslusaj Ivkovica sta pricha o tome...Isto velicina Zvezda je pricha za sebe..

Poslednja izmena:
Једна молба за модераторе. Јел може неко да отвори тему о хрватским клубовима да овај динамовац и ови из ногометног клуба партизан могу да наставе да плачу и кукају како су жртве велике зле Црвене звезде. Како имају трауме од српског клуба који малтретира јадне мале хрвате и не допушта им да на миру играју ногомет.

Јер овде испамују тему њиховим баљезгаријама и забораве да је данас било жребање за квалификације.

Čovek piše gluposti. Mantra hrvatske dnevne politike po kojoj su im Srbi i BG za sve krivi. Eto čak i za to što kilavi Dinamo 40 godina nije mogao da prođe dva kola u evropskim takmičenjima niti da bude prvak exYu 20 i kusur godina. Sad tek vidim da pominje neki ključ za sastavljanje reprezentacije.. :dash: . Ludilo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back