FK Crvena Zvezda 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kad sa se lozimo brate ako necemo sada?
Pa sta je fudbal u biti nego to naravno da treba da verujemo i da se lozimo!!!
Brate ja imam snimak sa svadbe od druga sestra se udavala 2006te ide kamerman svako nesto kaze a ja "Zvezda prolazi Milan!" A da se sad ne lozim...bice 2:2 idemo na penale...

Lože kao po običaju novinari a sve zarad toga da naslovi budu što bombastičniji (da ne spominjem one idiote iz Alo i Informera koji su se izblamirali kao niko do tada).
Sam sebe bih pljunuo kada bih negativno razmišljao o sutrašnjoj utakmici ali brate mili moramo biti i realni a činjenice sam naveo.
Sutra bih najviše voleo da me demantuju pa nek' ide sve u pm jer ovo jeste istorijski trenutak za nas.

Ciganijo, svaka cast! Igrali ste hrabro! Posle Liverpula definitivno utakmica za respekt.

Ovo je sramota sto se desilo u Milanu i vi ste zasluzili po prikazanom da idete dalje. Ako nista onda za hrabrost. Milan koji igra petama a da prismrdi golu ne moze, pa posle cuva rezultat kao da je Javor ili Macva... Rebic u dzepu. Slag na tortu je odluka sudije za korner.

PS: Sada vidite kako izgleda na svojoj kozi kada sudija "ogrebe" pa makar i za korner. Nije lep osecaj.

Yebiga, nije Gobelja kriv što je takav moron. To mu je od Boga dato.
Odlična utakmica za Zvezdu. Za ovo ispadanje direktni krivci Terzić-Mrkela jer godinama unazad nisu doveli krštenog beka i još jednog štopera. Iznenađen sam Zvezdinom odličnom igrom. Svaka čast Stankoviću i igračima. Deki postao trener.

Neke stvari su jednostavno sudjenje...
Ciganijo, svaka cast! Igrali ste hrabro! Posle Liverpula definitivno utakmica za respekt.

Ovo je sramota sto se desilo u Milanu i vi ste zasluzili po prikazanom da idete dalje. Ako nista onda za hrabrost. Milan koji igra petama a da prismrdi golu ne moze, pa posle cuva rezultat kao da je Javor ili Macva... Rebic u dzepu. Slag na tortu je odluka sudije za korner.

PS: Sada vidite kako izgleda na svojoj kozi kada sudija "ogrebe" pa makar i za korner. Nije lep osecaj.

Duboko se klanjamo i posipamo pepelom....i okajavamo grehe sve od Fljamutarija preko Shamroka do Sharloa....

Ja sam gledo Zvezdu sampiona!
Kako ideee sve do svetskog trona!!!

Yebiga, nije Gobelja kriv što je takav moron. To mu je od Boga dato.
Odlična utakmica za Zvezdu. Za ovo ispadanje direktni krivci Terzić-Mrkela jer godinama unazad nisu doveli krštenog beka i još jednog štopera. Iznenađen sam Zvezdinom odličnom igrom. Svaka čast Stankoviću i igračima. Deki postao trener.
Ali prosto neverovatno drug mi zivi odmah kraj Mare i stalno je sjeban nema publike zove me danas budi me znas ...Iz fazona nebih da guzvamo raspravljamo ali koja je fukncija Gobeljica ja ono...brate nisam ni zube opro kafu popio a kamoli pivo da sam otvorio...i govorim u teoriji gobelja je igrac koji ima muda i fizikalije da se ponavlja stalno pa i ako mu nedas loptu(a bolje da nedas) rasiri zadnju liniju protvnika...nazalost intezitrt naseg fudbala je takav ***** da na ozbiljnom nivou je Gobelja jedan od retkih koji moze stalno da ponavlja od domacig igracha...al u praksi i nije bas tako protiv Genta je odigro povratnu Kangi...ali zato nazad Katai je moro da ga krpi da zatvara ovaj nit je imo snage nit je konto sta treba da radi....i onda ispizdim ****** Gobelja...oces ga izbaksuzirati da danas napravi penal ko Bisevac protiv Psva....i ne da ga je izbaksuziro sunce ti nejebem...

Ali opet i posle svega nije mi on u glavi nego korner sudija podlednji utisak ostaje zhal...ali ponosan sam...

Laku noč svirači, generalno sam zadovoljam sezonom u Evropi, pa i ovim dvomečom sa Milanom, velika šteta....
1614299710419.png

Sudija je baš ispao bilmez. Ipak se to ne radi u Evropi. Pustiš da se korner izvede... Svejedno.
Pankov mnogo bolji nego u BG, Sanogo odličan, uvek terani Ben takođe, Degenek, Borjan... Ali Ivanić velemajstorski. Kakav je to igrač postao uz Dekija.

Капа до пода за све што смо приказали у овој сезони у Европи. У обе утакмице посебан утисак на мене је оставила комплетна офанзива са играчем мање када тераш једног таквог великана да се брани, одуговлачи... Имамо и немамо за чим да жалимо. Ипак мислим да је ово неки максимум у овом тренутку, мада ова екипа има потенцијал да се развија. Појединачно поменућу Иванића. Када смо га довели до ове сезоне ми није јасно зашто смо га три сезоне јурили као да је Меси. Сада тек показује класу. И брат Саного, разарач. Уништава игру противника, разбацује их по терену а још и повезује линије од одбране ка нападу.

За брата Гобељу не могу ништа рећи што већ неко није рекао или некоме није пало на памет. Учинио је све што један играч може да учини да осакати своју екипу. Пенал руком, промашен зицер и ретардирани црвени картон. Више од овога није могло.

Ништа, то је то за нас у Европи ове године. Што би наш комшилук рекао још негде у јулу, окрећемо се обавезама у домаћим такмичењима.

Иначе већ данас се наставља Лига шампиона познатија као Линглонг лига. Никад јача Инђија дочекује петнаестоминутног шампиона Европе из 1966. године НК Партазаи. Дефинитивно дерби елитног такмичења.

...
.
90iV5Cg.jpg

У доњем левом углу, Милетић трчи да изведе аут, а судија свира крај, протекла 2:48 мин, на проглашена 3 мин. продужетка..

И нико није правио оволику дреку...

.

Presrećan i ponosan i pored toga što nismo prošli dalje.
U dve utakmice nisu nam dali gol iz igre (autogol i 2 penala) i to dovoljno govori koliko smo im dozvolili da igraju.
Demantovali me u vezi toga da sam pomislio da će nas napuniti sa osakaćenom odbranom.
Pokazali su da imaju srce veće neko kao ikada do sada što se tiče evropskih utakmica i hvala im na tome.
Ne bih da imenujem svakog posebno ko je imao koliko doprinos za tim ali ne mogu da ne izgovorim 2 imena - Ivanić i Sekula (Sanogo).
Sanogo ih je bukvalno pokidao.Čovek im nije dao da dišu + još je mogao i gol da da.BRAVO !
Pizdurina od sudije,šta drugo reći ako se zna da je sudio žabarskoj uefa mafiji.Mogao je barem da ispoštuje odluku ako je već pokazao rukom na korner da ga i izvedu pa šta bude.
Idemo dalje,glavu gore.Posle dugo godina ja na kraju putovanja po Veropi mogu da kažem - nikad ponosniji :)

.
90iV5Cg.jpg

У доњем левом углу, Милетић трчи да изведе аут, а судија свира крај, протекла 2:48 мин, на проглашена 3 мин. продужетка..

.
Koga boli qrc za tvoj musavi klub i za ovaj momenat na temi o FK Crvena zvezda ?!
Ali kada si već počeo te tvoje Vuletićeve sline ovde da razvlačiš da te pitam - jel bila ista situacija što se tiče eventualnog prolaska dalje?
Upoređuješ aut za vas na 50 metara od gola i korner :hahaha:
Bolje da se uhvatiš u kolo sa tvojom braćom iz Ciriha (kada će se njihov glas čuti ako ne kada igra evropsku utakmicu Zvezda) i da beseduješ za braću kriminalce ispred CZ-a.

Nešto sam kontao... jeste debil i tragičar, al ipak...

1. Gobeljin penal - jbga, pogodila ga lopta u ruku, a nije baš da je u kaznenom širio ili dizao ruke kako su to neki onomad radili (Luković, Vidić, Žander). Imali smo mi daleko jezivija isustva naspram onog sinoć. Uostalom, nisam siguran da je Krunić bio baš Gobeljino striktno zaduženje, a da Gobelja nije izletio ispred njega, veliko je pitanje dal bi bez takvo pritiska Rade onako neprecizno odvalio po lopti. Bez Gobelje ispred sebe, Krunić je imao za šut poziciju s loptom samo za poželjeti!
  2. Gobeljin promašaj - Svi mi vrlo dobro znamo kakav nam je jeziv defanzivni roster bio uoči tekme. Gobelja je sinoć na početku imao isključivo defanzivne zadatke. Razmislite malo bolje, kolika je mogućnost da se Gobelja iz odbrane u meču protiv jednog Milana uopšte i nađe u onakvoj poziciji za šansu! Trebalo je imati muda i izići onoliko duboko na prekidu, onako se dobro pozicionirati (procjena) i uopšte ispratiti akciju do onakve šanse. Svi vi zaboravljate da svaki defanzivac, koji izlazi na prekid u protivnički kazneni, ima neuporedivo veću tenziju u sebi jer razmišlja i o sprintu u odbranu, na svoju poziciju. Lako je na prekidu u kaznenom biti napadač...vrebaš, pokušaš, promašiš, a onda se na koljenima hvataš za glavu, gledaš u nebo, sklapaš ruke i krstiš se dok tvoj kolega defanzivac pluća na nos izbacuje u sprintu u odbranu da pravi prekid kontre i spašava šta se spasiti može. E Gobelja se bio sinoć baš našao u takvoj situaciji... nakon centaršuta, pa prebacivanja lopte na suprotnu stativu, pa Sanogoovog pokušaja... ovaj je već u mislima bio za sprint u odbranu ako da jbga. Imajte u vidu da svaki defanzivac koji ode na preid u protivnički kazneni, čim se lopta ubaci i dođe do prvog kontakta (pokušaja šuta na gol) momentalno je u mislima kako što prije da istrči na svoju poziciju u odbrani!
  3. Crveni karton? Da se ne lažemo, teško je da bi neko od 100 drugih sudija onaj Gobeljin "start" uopšte okarakterisao za karton, a posebno ukoliko je riječ o drugom žutom. Tu smo već mogli da naslutimo da je sudija Milanov "osigurač" na terenu što nam je potvrđeno okolnostima u kojima je naprasno oglasio kraj meča. Gdje god je mogao, on nas je krajcao, a kad igraš s manjkom na terenu u gostima jednom Milanu i imaš takav sudijski tretman, podvig je ono šta smo sinoć uspjeli.

Ponavljam, Gobelja je idiot, al nije baš tako kriv za ono sve sinoć.

.
90iV5Cg.jpg

.
Na toj utakmici je cist penal u drugom poluvremenu ukraden Partizanu. Ko ne veruje, neka nadje sazetak utakmice i neka sam prosudi igranje rukom igraca Mancestera. Isto i za gol iz auta koji je dala u Bg Viktorija. Steta je. Na kraju gol, bod, presude daleko i siroko. Tada je bila prica da je Partizanova igra ocajna i da je sve uzas. I ja sam prvi pricao da je uzasna igra koju je Djukic "forsirao". Posebno na sta je licalo sve u prventsvu. Medjutim, imao je rezultat.

Ovamo je CZ igrala sasvim dobro protiv Milana. Ocekivao sam da vidim neki fudbal od Milana, ali smo videli samo klasicnu igru na rezultat, i gomilu greski. Na kraju je CZ persudila sama sebi. Koliko god imali Pavkova, imaju 2 Pankova koji ce ih ukopati. Oni su zivu sansu za zimu u Evropi iz Ls propustili u Grckoj, kada im je samo nereseno trebalo, imali penal, promasili, pa primili iz istog. Pogledaj i derbije. Sami sebi noge vezuju. Uglavnom. Zato su spremni da se vrate u 10 minuta protiv Spartaka uvek. Na stranu faktori sa strane koji im idu u prilog, oni su duboko proklet klub kao i svi sa Balkana, pa i mi. Zivo blato gde god se okrenes. Ako te drugi ne ubiju, sam se ubijes.

Koga boli qrc za tvoj musavi klub i za ovaj momenat na temi o FK Crvena zvezda ?!
Ali kada si već počeo te tvoje Vuletićeve sline ovde da razvlačiš da te pitam - jel bila ista situacija što se tiče eventualnog prolaska dalje?
Upoređuješ aut za vas na 50 metara od gola i korner :hahaha:
Bolje da se uhvatiš u kolo sa tvojom braćom iz Ciriha (kada će se njihov glas čuti ako ne kada igra evropsku utakmicu Zvezda) i da beseduješ za braću kriminalce ispred CZ-a.
.
Смешно ми ово државно кукњарење око корнера. Тешко оштећени за корнер, дан жалости.

Очигледан недостатак искуства када судије натежу на једну страну, а та страна није ваша страна.

Када ме питаш да ли је била иста ситуација, није.

На једној утакмици време је истекло, а на другој није.

А за пролазак даље јесте. Смрдљиви јунајтед је на утакмицу са Алкмаром тамо извео десети тим и одиграли 0:0, да је Партизан одиграо нерешено имао би исти број бодова и требало је само да натовари мртву Астану овде коју је опуштено одвалио 4:1.

Јбт, све више колективно личите на Вучића.

.

Poslednja izmena:
.
Смешно ми ово државно кукњарење око корнера. Тешко оштећени за корнер, дан жалости.

Очигледан недостатак искуства када судије натежу на једну страну, а та страна није ваша страна.

Када ме питаш да ли је била иста ситуација, није.

На једној утакмици време је истекло, а на другој није.

Јбт, све више колективно личите на Вучића.

.
Ajde tutanj i nazad u bunker! Nazad u onaj cumez od lavora pa tamo sa Panticem zajedno pratite Almeriju i platu od Bogdana Bogdanovica!

Poslednja izmena:
Ovamo je CZ igrala sasvim dobro protiv Milana.
.
Звезда је солидно одиграла против једног очајног и раштимованог тима.

Од уласка Ибрахимовића Милан је играо са 10 играча јер се овај шеткао и чекао лопту око 16.

Тако су и дошли у ситуацију да се против 10 играча бране.

.

Nešto sam kontao... jeste debil i tragičar, al ipak...

1. Gobeljin penal - jbga, pogodila ga lopta u ruku, a nije baš da je u kaznenom širio ili dizao ruke kako su to neki onomad radili (Luković, Vidić, Žander). Imali smo mi daleko jezivija isustva naspram onog sinoć. Uostalom, nisam siguran da je Krunić bio baš Gobeljino striktno zaduženje, a da Gobelja nije izletio ispred njega, veliko je pitanje dal bi bez takvo pritiska Rade onako neprecizno odvalio po lopti. Bez Gobelje ispred sebe, Krunić je imao za šut poziciju s loptom samo za poželjeti!
  2. Gobeljin promašaj - Svi mi vrlo dobro znamo kakav nam je jeziv defanzivni roster bio uoči tekme. Gobelja je sinoć na početku imao isključivo defanzivne zadatke. Razmislite malo bolje, kolika je mogućnost da se Gobelja iz odbrane u meču protiv jednog Milana uopšte i nađe u onakvoj poziciji za šansu! Trebalo je imati muda i izići onoliko duboko na prekidu, onako se dobro pozicionirati (procjena) i uopšte ispratiti akciju do onakve šanse. Svi vi zaboravljate da svaki defanzivac, koji izlazi na prekid u protivnički kazneni, ima neuporedivo veću tenziju u sebi jer razmišlja i o sprintu u odbranu, na svoju poziciju. Lako je na prekidu u kaznenom biti napadač...vrebaš, pokušaš, promašiš, a onda se na koljenima hvataš za glavu, gledaš u nebo, sklapaš ruke i krstiš se dok tvoj kolega defanzivac pluća na nos izbacuje u sprintu u odbranu da pravi prekid kontre i spašava šta se spasiti može. E Gobelja se bio sinoć baš našao u takvoj situaciji... nakon centaršuta, pa prebacivanja lopte na suprotnu stativu, pa Sanogoovog pokušaja... ovaj je već u mislima bio za sprint u odbranu ako da jbga. Imajte u vidu da svaki defanzivac koji ode na preid u protivnički kazneni, čim se lopta ubaci i dođe do prvog kontakta (pokušaja šuta na gol) momentalno je u mislima kako što prije da istrči na svoju poziciju u odbrani!
  3. Crveni karton? Da se ne lažemo, teško je da bi neko od 100 drugih sudija onaj Gobeljin "start" uopšte okarakterisao za karton, a posebno ukoliko je riječ o drugom žutom. Tu smo već mogli da naslutimo da je sudija Milanov "osigurač" na terenu što nam je potvrđeno okolnostima u kojima je naprasno oglasio kraj meča. Gdje god je mogao, on nas je krajcao, a kad igraš s manjkom na terenu u gostima jednom Milanu i imaš takav sudijski tretman, podvig je ono šta smo sinoć uspjeli.

Ponavljam, Gobelja je idiot, al nije baš tako kriv za ono sve sinoć.

Ne znam da li su mi gori ovi koji se utrkuju i takmice ko ce socnije da pljune po Gobeljicu tu prednjace ovi drugosrbijanski forumi koji sve zivo polivaju govnima i zive na internetu....kojima je i Milojevic dunster a gobelja njegovo "chedo"...to je tip ljudi koji jedva doceka neko zlo samo da bi mogli reci "jesam ti ja reko"...kada bi ih pitao "Gobelja da se maze govnima ili zvezda da prodje milan" svi bi glasali da se pisha po gobelji...takvima je najveca satisfakcija da pljuju i pricaju jedni drugima "hvala Bogu(iako veruju da ne postoji isti) sto nisam kao ovi".....

E ako me ti jako nerviraju onda ovi sa prichom "Gobelja je uvek ginuo uvek znas nemoj njega zaduzio nas je ej kako li je tek njemu kako li se on oseca znas on je prave zvezdas jedan od nas"

Znaci savrseno me zaboli ***** kako se osjeca i tu patetiku...jel znas kako se ja osjecam? I svako od nas?...a ako je pravi zvezdas kao sto kaze onda ce potpuno razumeti kad mu svi jebu majku smotanu...jer je to prosto deo navijacke strasti ako se zaista przii od malena i on je "majku smotanu **** i ovome.i onome" i takav smo narod odmah planemo al jos brze oprostimo i zaboravimo...i ako zaista idalje voli zvezdu ako pamti kako je navijati ako se nije otudjio sve ove uvrede moze razumeti i bez sujete istrpiti jer i on je isto to radio kao navijac...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back