Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocajna igra,a ljudi po internetu slave velicanstvenu pobedu...Ma dajte,tu i tamo je bilo dobro prvo poluvreme,drugo nista...

Ocajna igra,a ljudi po internetu slave velicanstvenu pobedu...Ma dajte,tu i tamo je bilo dobro prvo poluvreme,drugo nista...

meni je najvishe zapalo za oko da ce Jagodina za koju godinu da ima bolji stadion nego Patlidzan.
Nisam gledao ali ne moze da mi ne promakne jos jedan penal opravdan ili ne![]()

meni je najvishe zapalo za oko da ce Jagodina za koju godinu da ima bolji stadion nego Patlidzan.
Zamisli sada da su nam tu Niš,Zrenjanin,Kruševac...šta tek tu bilo Delija i kakve bi bile fešte na tim stadionima.
Lep stadion ovaj u Jagodini,šteta što ih nema više takvih.
Voleo bih i ja to..I u trendu je ovih dana da se menjaju komunisticka imena..Ali kada bi se ime vratilo sa Zrenjanin na Petrovgrad doslo bi do birokratske nocne more...Петровград а не...
Voleo bih i ja to..I u trendu je ovih dana da se menjaju komunisticka imena..Ali kada bi se ime vratilo sa Zrenjanin na Petrovgrad doslo bi do birokratske nocne more...

Verovatno da se nadaš da je bio nepravedno dosuđen![]()
Ma jok bitno da je sviran za Zvezdu ne daj boze protiv. Videcemo dal ce smeti sutra da svira protiv Partizana neki SF penal.
Nego imam dojavu za sutra Partizan - Zvezda DP1 kvota 7,50 moze da se uzme dobra kinta![]()
Ja prognoziram 1X2,dojava iz zdravog razuma..