Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
"Fighting on internet is like special Olympics,if you win,you're still retarded"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ih je dobio u nadoknadi kazi mi ti i kazi koliko je Zvezda dobila posle nepostojecih penala. I nisi mi odgovorio na prvo pitanje: Kako drzava gura Partizan? Na koji nacin?Reci mi ali iskreno koliko je utakmica Partizan dobio u 95, pa i 97 minutu u poslednjih nekoliko godina, a nije bilo potrebe da se utakmica produzava vise od 2-3 minuta. Utakmice sa Metalcem, Hajdukom iz Kule, BSK-om. A da i Smederevo sad u jesenjem delu, gde golman pada tri puta pre suta i naravno prima gol. Zar je tako tesko priznati???
Nadji na internetu podatke ako hoces, u svakom ali bukvalno u svakom derbiju u zadnjih 10 godina Partizan ima vise loptu u svom posedu bilo da pobedjuje ili gubi u suprotno niko ne moze da me ubedi jer sam gledao sve derbije u tom periodu a posto pomno pratim statistiku koju prikazuju nikada nisam video da je Zvezda imala vise loptu u svom posedu od Partizana. Mozes da pises sta god hoces u ovo sam 100% ubedjen bez obzira sto sam pristrasan.Nisam nigde hvalio Zvezdinu igru,čak i kada je iole odigrala dobro,više sam za kritike.
Gde ste vi to zadnjih 10 godina dominirali?Na Marakani.Nemoj molim te da si smešan.Postavi mi te utakmice gde ste dominirali.
Možda je i po tebi dominacija kada nas pobedite sa 1:0 i budete 80% utakmice na vašoj polovini?Stvarno dominantno i vrhunski,nema šta
Uostalom,vidi se "koliko ste dominantni" u tih zadnjih 10 godina u Evropi.
I nemoj da se zanosiš nečim što bih ti toliko voleo - niste više u posedu lopte kada igrate sa nama.Zadnji derbi na vašem stadionu i ovaj zadnji na našem ubija te tvoje činjenice.
Nadji na internetu podatke ako hoces, u svakom ali bukvalno u svakom derbiju u zadnjih 10 godina Partizan ima vise loptu u svom posedu bilo da pobedjuje ili gubi u suprotno niko ne moze da me ubedi jer sam gledao sve derbije u tom periodu a posto pomno pratim statistiku koju prikazuju nikada nisam video da je Zvezda imala vise loptu u svom posedu od Partizana. Mozes da pises sta god hoces u ovo sam 100% ubedjen bez obzira sto sam pristrasan.
Tebi ni zadnji derbi ništa ne znači koliko si tvrdoglav?
09. mart 2011. u 15.40
Fudbaleri Crvene zvezde dobili su i drugu utakmicu u četiri dana na svom stadionu. Nadigrali su Inđiju 3:1, ali su uprkos vođstvu od 2:0 na kraju morali da strepe sa igračem manje na terenu...
Ohrabrenje, strepnja, olakšanje...
Tako bi u tri reči mogao da se opiše tok i prenese utisak sa poslednje utakmice 17. kola Jelen Superlige odigrane u sredu uveče u Beogradu.
Crvena zvezda - Inđija 3:1 (1:0).
Kako mi ne znaci kad smo pobedili na sred MarakaneEvo da ne kazes da sam neposten i tvrdoglav, ja makar priznajem i kada gresim ali opet je to splet okolnosti:
Uploaded with ImageShack.us
Cinjenica je da je Partizan dao gol vec u 6-om minutu i da se nije povukao nego je imao i vise suta na gol i bolje sanse i manje faulova sto je cudno za ekipu koja vodi da ne pravi takticke faulove.
Kako mi ne znaci kad smo pobedili na sred MarakaneEvo da ne kazes da sam neposten i tvrdoglav, ja makar priznajem i kada gresim ali opet je to splet okolnosti:
Bio sam na ovom derbiju i vi ste bukvalno celu utakmicu napadali a mi smo imali možda jedno svega 3-4 ulaska u vaš šesnaesterac.Sećam se da je posle utakmice Tumbaković neverovatno bio besan da smo vas pobedili uz toliku vašu dominaciju na terenu (što i jeste bilo tako).
Partizan ima vise loptu u svom posedu bilo da pobedjuje ili gubi u suprotno niko ne moze da me ubedi jer sam gledao sve derbije u tom periodu a posto pomno pratim statistiku koju prikazuju nikada nisam video da je Zvezda imala vise loptu u svom posedu od Partizana.
Uploaded with ImageShack.us
Brate ZASTO pratis ligu ako je namestena? Za mene bi bilo uvredljivo da gledam nesto sto je unapred dogovoreno.
A tebi sad ovde treba prevod?Da,frka se digla zbog takvih velikih fudbalskih klubova kao što su Inđija i Hajduk iz KuleKoliko vidim, tekst se svodi na to da je Hajduk privilegovan. Kakve veze ima sa Partizanom? Ponavljam pitanje, smatrate da bi Hajduk pobedio da je imao tih par igraca na raspolaganju? Za Indjiju im znaci svaki igrac, dok im je za Partizan svejedno, ionako bismo pobedili.
Kakve veze ima Partizan sto Hajduk nije trazio odlaganje sa njima? To je unutrasnja politika Hajduka. Pitaj Dzombu ne mene ja navijam za Partizan. Osim toga Hajduku ne bi pomogao ni Mesi, svejedno bi izgubili. Protiv Indjije je druga prica sa njima mogu da se makljaju.Decky_nis vidim Hajduk zatrazio odlaganje utakmice sa Indjijom. Sto nisu zatrazili odlaganje utakmice sa Partizanom? A da mora Partizan da osvoji 3 boda. Montipajtonovska liga hahahaha
Verovatno da si uvređen,samo nećeš da priznaš.
Inđija: Zašto Hajduk nije odložio meč protiv Partizana?
Povodom odluke Komesara za takmičenje zajednice fudbalskih klubova Jelen Super lige Srbije da se prvenstvena utakmica 18. kola između FK Inđija - FK Hajduk (Kula) odloži za 16. mart Upravni odbor Inđije je izdao saopštenje za javnost.
- Donošenjem odluke o odlaganju utakmice između FK Inđija i FK Hajduk iz Kule, u ovom momentu se regularnost takmičenja dovodi u pitanje. Smatramo da se pravljenjem ovakvih i sličnih ustupaka FK Hajduk, koji je više godina unazad privilegovan u odnosu na druge klubove u ligi, u značajnoj meri narušava regularnost daljeg toka prvenstva. FK Inđija je u proteklih sedam dana odigrao utakmice sa našim najvećim klubovima FK Partizan i FK Crvena Zvezda, i pored toga što smo u svojim redovima imali nekoliko povređenih i bolesnih igrača nije nam palo na pamet da zatražimo odlaganje pomenutih utakmica već smo ekipu sastavljali od igrača koji su nam u datom momentu bili na raspolaganju. Napominjemo da svaki Fudbalski klub u saveznom rangu takmičenja ima licenciranih 25 igrača što je sasvim dovoljno za odigravanje utakmica i u situacijama kada je nekoliko fudbalera bolesno.
Simptomatično je i to da su isti igrači fudbalskog kluba Hajduk iz Kule bili ''bolesni'' i u sredu 09. marta kada je FK Hajduk odigrao utakmicu protiv FK Partizan, ali za tu utakmicu nije traženo odlaganje već je regularno odigrana, što samo potvrđuje naše sumnje u regularnost odluke o odlaganju. Uvidom u Lekarski izveštaj Službe hitne medicinske pomoći u Kuli, naše sumnje u regularnost su još više pojačane. U pomenutom izveštaju koji je pun kontradiktornosti, izvesni dr. Vasović Velibor, navodi da se pet fudbalera FK Hajduk javilo u službu hitne medicinske pomoći 07.03. te da im je odredio terapiju mirovanja pet dana. Nakon toga se sa istim simptomima 08.03. javlja trener Bekvalac, a pomoćni trener i još četiri igrača 10.03. te svima zajedno određuje terapiju i poštedu od trenažnog procesa u dužini od desetak dana.
Sada se s pravom pitamo koliko dugo treba da miruju fudbaleri i treneri FK Hajduka iz Kule 5, 10 ili 15 dana? Da li to znači da će FK Hajduk moći da traži još jedno odlaganje, pošto je odlukom Komesara za takmičenje određen novi termin odigravanja, sreda, 16. mart, a pomenutim fudbalerima i trenerima prepisana terapija ističe nekoliko dana posle tog datuma?
Zbog svega navedenog od nadležnih organa Zajednice fudbalskih klubova Jelen super lige Srbije i Fudbalskog saveza Srbije zahtevamo da promeni svoju odluku i utakmicu zakaže za ranije predviđen termin u subotu, 12. marta u 14:30h. U protivnom Upravni odbor FK Inđija će Zajednici fudbalskih klubova Jelen super lige Srbije i Fudbalskom savezu Srbije dostaviti odluku da ne želi da odigra utakmicu u bilo kom drugom terminu osim u terminu koji je ranije utvrđen kalendarom takmičenja.
Saopštenje je potpisao predsednik UO kluba Slavko Puvača.
Da smo mi nešto ovde upleli prste,sigurno da bi se prvi glodar javio i postavio ovo saopštenje!
Indjija se sa pravom buni. Kad su mogli da igraju sa Partizanom desetkovani mogu i sa Indjijom.
Evo ja se prvi javljam od Grobara da ti odgovorim. Problem je sto Zvezda gura nos svuda i gde ne treba i gde treba i time iritira sve. Lukic izgleda nema nista pametnije da radi nego samo objavljuje neka glupa obavestenja u kojima su mu usta puna Partizana cak i kada nema osnova za to. Za sve mu je kriv Partizan. Kada Partizan pobedjuje u nadoknadi to je namesteno, kada Zvezda dobija laznim penalima onda se to dogadja u fudbalu. Covek je sirovina i to se vidi iz aviona, dovoljno je samo videti mu onu prasecu facu i sve ti je jasno o kakvoj se barabi radi.
Nesto sto je lose je sto je Lukic do juce pljuvao Karadzica zbog toga sto je bio predsednik Partizana a sada FSS, a sada se kune od njega jer je omogucio Prosineckom da dobije sumnjivu licencu za vodjenje kluba. Kad bi se tako zavrsavala licenca i ja bih bio trener. Tu se vide malverzacije koje se prave u nasoj ligi a kada to ide u korist Lukica onda on hvali na sva usta tog istog Karadzica kojeg je do juce pljuvao. Eto tu se vidi kakav je on covek (sa prasecom facom) sa obrazom kao djon i bez karaktera.Nije problem što Zvezda gura nos već je problem (kako si i napisao) "i gde treba".E to gde treba a trenutno nije je i ovo saopštenje Inđije.
Meni licno smeta Dzomba jer takvi ljudi ne trebaju da hodaju zemljom a ne da vode neki klub. Problem je samo sto on smeta kada uzme bodove Zvezdi koja je nemocna da pobedi u Kuli sopstvenim neznanjem a kada ih dobije Partizan (naravno uvek uz objasnjenje da ih je Dzomba pustio) onda je to namesteno a nikako zato jer je Partizan kvalitetniji.Vama recimo uopšte ne smeta G*vedo iz Kule i te njegove gluposti koje servira ali vam zato vam smeta Lukić?!
Pa i vi ste ga pljuvali kao vašeg predsednika jer je pravio dve struje kod vas,jel tako bilo?Jel ga pljuvao i Antić i Divac i maltene kompletna fudbalska nacija u Srbiji...i šta,onda je karadžić bio kriv i svi smo stajali iza pomenutih a kada je to uradio Lukić onda je to uradila jedna obična marva koja se ne razume u fudbal,za razliku od vašeg velemajstora fudbala tajkuna Šnajdera.Nesto sto je lose je sto je Lukic do juce pljuvao Karadzica zbog toga sto je bio predsednik Partizana a sada FSS, a sada se kune od njega jer je omogucio Prosineckom da dobije sumnjivu licencu za vodjenje kluba. Kad bi se tako zavrsavala licenca i ja bih bio trener. Tu se vide malverzacije koje se prave u nasoj ligi a kada to ide u korist Lukica onda on hvali na sva usta tog istog Karadzica kojeg je do juce pljuvao. Eto tu se vidi kakav je on covek (sa prasecom facom) sa obrazom kao djon i bez karaktera.
Meni licno smeta Dzomba jer takvi ljudi ne trebaju da hodaju zemljom a ne da vode neki klub. Problem je samo sto on smeta kada uzme bodove Zvezdi koja je nemocna da pobedi u Kuli sopstvenim neznanjem a kada ih dobije Partizan (naravno uvek uz objasnjenje da ih je Dzomba pustio) onda je to namesteno a nikako zato jer je Partizan kvalitetniji.
lol opet penal za Zvezdu.
Penal nije sporan...
Rekao sam da bi trebao Jevtic da igra...On i Vesovic su zasad daleko najbolji na terenu...
Nego kako bi ja ovom Kaludjerovicu odalamio jednu roditeljsku..Dobili mi penal i Kadu prilazi da izvede..Kaludjer prilazi i uzima mu loptu,Prosinecki poludeo,ali ipak Kadu je insistirao da Kaludjer izvede penal..Elem,Kaludjer masi i Prosinecki zamalo da uleti u teren i da mu se.... milosne majke...