FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E al toliko sam cuo o tom filmu a jos ga nisam pogledao ,i nigde ne mogu da ga nadjem....
ja pucam u vazduh i pokazujem moju vatrenu moccc!!! :-D :-D :-D :-D
Ako hoces ja mogu da ti posaljem. Odlican snimak ali bez prevoda. Ako ti to nije problem, salji mi PP. :)

Inace, Ilicu :cmok2:sve me vise i vise odusevljavas. Meni je Kum najomiljeniji film. Mislim da ga znam napamet. Gledam ga od svoje 7. godine.
:worth:

Ko je Legenda ovog foruma ako smem da znam

Pored Ilketa Ilica...JA sam legenda ovog foruma! Bilo ih je jos,ali su pomrli! Preziveli smo samo Ilke i JA.
Da nije bilo mene i jos par ljudi,forum fudbal bi bio mrtav jos pre 3-4 godine!
treba da mi dignu bistu ovde,a i na jos nekim delovima foruma,ali ne treba,ja sam covek spartanskih ubedjenja...bolje ce me pamtiti od usta do usta. :))))

Pozdravlja vas sve Ples sitnih demona - Korner zastavica. Sutra ce se legenda ovog foruma javiti posle godinu dana odsustva sa foruma.

Ilke,ovo je samo iz postovanja prema tebi,sto sam dosao ovde,a i zato sto je Zvezdi rodjus. I da pozdravim malu Madonu lutkicu,ako uopste dolazi ovde.
Nemam bre vise sta da trazim ovde,nikog vise i ne poznajem...evo znam samo Jeku#2...i nesto. :))) I tebe. :)))

p.s.
ne pitaj me kako sam se setio shifre. :) :) :)

Poslednja izmena:
Zvezdo,srecan ti rodjendan i da mi pruzis,makar, onoliko srece koliko si mi i do sada pruzila!

jos k'o dete ja sam bio tu
osetio tugu i srecu
radov'o se prvom golu ja na severu
ziveo za pobedu
......................
i dan danas Zvezdo ja sam tu
i jos zivim ja za pobedu
neka pesma vecno prati nas voljeni klub
hocemo titulu!!!

za moju i vasu dusu po neka pesma:

OVA JE ZA MENE
ROOOOOKAAAAAJ!!!!!

i da ti zivot poklanjam!!!!

extra!!!

i za kraj mogu samo da vam poklonim text pesme Red Star od manje poznatog BG hard core punk benda On the Run...ko hoce neka se potrudi neka nadje pesmu. Ja bih mogao da posaljm na e-mail kome treba...ako se setim i ako s epojavim ovde,mozda...dogodine...ili za 10 godina. :)))

Red Star-On the Run

A million blinking lights
On the night Belgrade sky
One moment one is born
On another one will die

But this one will never die
It glows in my heartbeat
Makes me laugh makes me cry
Don't ask why I'm doing it

I'll always love you Red Star
You paint in red my every night
Doesn't matter you loose or win
And after your defeatsa I
LOVE YOU MORE!!!

Ljubim vas CIGANI moji!!! :)

Ponovo suđenje huliganu Mišiću
Autor: V. Z. Cvijić, A. Ž. Adžić | 04.03.2009. - 08:00

BEOGRAD - Vrhovni sud ukinuo je presudu Urošu Mišiću (21), osuđenom na deset godina zatvora za pokušaj ubistva žandarma Nebojše Trajkovića 2. decembra 2007. godine na tribinama stadiona Crvene zvezde, i postupak vratio na novo suđenje. Odlukom veća Vrhovnog suda Mišiću je pritvor produžen, uz obrazloženje da je okrivljen za krivično delo za koje preti kazna zatvora od 40 godina, i da je teško povređen policajac.

U obrazloženju odluke veće Vrhovnog suda je ocenilo da je prvostepena presuda beogradskog Okružnog suda doneta uz bitne povrede odredaba krivičnog postupka, jer nisu dati jasni i konkretni razlozi zašto su određene činjenice koje su utvrdili odlučujuće za kvalifikaciju dela i odmeravanje kazne. Vrhovni sud smatra da je prvostepena odluka o kvalifikaciji krivičnog dela i visini kazne u suprotnosti sa obrazloženjem presude.
- Odluka VSS je skandalozna. Ogorčen sam. To je poniženje države, suda, policije. Bezakonje vlada. Treba još da ga nagrade za sve što mi je uradio, a mene kazne i pošalju u zatvor - bio je prvi komentar Nebojše Trajkovića, koji je vest o ukidanju presude čuo u povratku sa proslave Žandarmerije.
Trajković kaže da već 15 meseci ne može da spava, da mu na svake dve nedelje neuropsihijatar menja terapiju.
- Imam ozbiljnih zdravstvenih problema kao posledicu velikih količina lekova koje su mu prepisivali posle traume na „Marakani”. Uništen sam kao čovek, van sebe sam. Ne znam kako ću podneti ponovno suđenje. Kako će sve to proživeti moja deca, majka, supruga, koji su već prošli kroz pakao - kaže Trajković. Povređeni žandarm se pita šta bi bilo da je on kojim slučajem reagovao na „Marakani” i nekoga ubio.
- Nijednim svojim potezom nisam ugrozio nikoga. A šta VSS radi? Neka oslobode Mišića, slobodno, ali da se ja vratim u pređašnje stanje - navodi Trajković i smatra da će posle ovakve, naglašava, skandalozne odluke VSS, huligani samo ojačati, „dobiti krila i žešće napadati policiju”.
U prvostepenoj presudi, izrečenoj 19. septembra 2008, veće Okružnog suda, kojim je predsedavao sudija Velimir Lazović, ocenilo je da je Mišićev napad na Trajkovića tokom utakmice Crvena zvezda - Hajduk Kula 2. decembra 2007. upaljenom bakljom, odnosno „pokušajem da mu je ugura u usta”, predstavljao „linč službenog lica”, jer žandarm nije dao povod za napad.

Ponovo suđenje huliganu Mišiću
Autor: V. Z. Cvijić, A. Ž. Adžić | 04.03.2009. - 08:00

BEOGRAD - Vrhovni sud ukinuo je presudu Urošu Mišiću (21), osuđenom na deset godina zatvora za pokušaj ubistva žandarma Nebojše Trajkovića 2. decembra 2007. godine na tribinama stadiona Crvene zvezde, i postupak vratio na novo suđenje. Odlukom veća Vrhovnog suda Mišiću je pritvor produžen, uz obrazloženje da je okrivljen za krivično delo za koje preti kazna zatvora od 40 godina, i da je teško povređen policajac.

U obrazloženju odluke veće Vrhovnog suda je ocenilo da je prvostepena presuda beogradskog Okružnog suda doneta uz bitne povrede odredaba krivičnog postupka, jer nisu dati jasni i konkretni razlozi zašto su određene činjenice koje su utvrdili odlučujuće za kvalifikaciju dela i odmeravanje kazne. Vrhovni sud smatra da je prvostepena odluka o kvalifikaciji krivičnog dela i visini kazne u suprotnosti sa obrazloženjem presude.
- Odluka VSS je skandalozna. Ogorčen sam. To je poniženje države, suda, policije. Bezakonje vlada. Treba još da ga nagrade za sve što mi je uradio, a mene kazne i pošalju u zatvor - bio je prvi komentar Nebojše Trajkovića, koji je vest o ukidanju presude čuo u povratku sa proslave Žandarmerije.
Trajković kaže da već 15 meseci ne može da spava, da mu na svake dve nedelje neuropsihijatar menja terapiju.
- Imam ozbiljnih zdravstvenih problema kao posledicu velikih količina lekova koje su mu prepisivali posle traume na „Marakani”. Uništen sam kao čovek, van sebe sam. Ne znam kako ću podneti ponovno suđenje. Kako će sve to proživeti moja deca, majka, supruga, koji su već prošli kroz pakao - kaže Trajković. Povređeni žandarm se pita šta bi bilo da je on kojim slučajem reagovao na „Marakani” i nekoga ubio.
- Nijednim svojim potezom nisam ugrozio nikoga. A šta VSS radi? Neka oslobode Mišića, slobodno, ali da se ja vratim u pređašnje stanje - navodi Trajković i smatra da će posle ovakve, naglašava, skandalozne odluke VSS, huligani samo ojačati, „dobiti krila i žešće napadati policiju”.
U prvostepenoj presudi, izrečenoj 19. septembra 2008, veće Okružnog suda, kojim je predsedavao sudija Velimir Lazović, ocenilo je da je Mišićev napad na Trajkovića tokom utakmice Crvena zvezda - Hajduk Kula 2. decembra 2007. upaljenom bakljom, odnosno „pokušajem da mu je ugura u usta”, predstavljao „linč službenog lica”, jer žandarm nije dao povod za napad
.
Nemam nerava da ovo komentarisem. :evil: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
A kakve traume nose desetine i stotine navijaca koji su besomucno bili batinjani po policijskim stanicama i na ulicama na tribinama i po kucama. Da to ne kazes mozda bednice da ni pistolj nisi vadio na tribini i da njime nikoga nisi ugrozio? :evil: :evil: :evil:
Degenu jedan pandurski, pogledaj snimak pa kazi da li ono sto si radio ti onako moze da radi normalan covek! :evil: :evil: :evil: :thumbdown: Sta si ti koji viseci penis da na tribinu dodjes naoruzan i to u civilu? Da li to kazes da su navijaci iz cizta mira poleteli bas na tebe nicim izazvani? :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

v.v.ilic,pogresno si rekao on je bio tada pandur ali bez uniforme i radio je
Neso!!!! Shvati razliku izmedju pandura i civila. Pandur je obavezan da nosi uniformu bas iz razloga da bi bio prepoznatljiv. To su osnovni zahtevi sluzbe koju obavlja. On nije tajni aget. A kao takav morao bi da se pretstavi legitimacijom kada obavlja svoju duznost. Postoje zakonske obaveze koje moraju da se postuju od strane sluzbenih lica sto u ovom slucaju nije ucinjeno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back