nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
i sta stim druze,jeste da pravim greske ali to zbog vas kidova jer terate pravdu za Urosa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oj cigani jel vam zao?
Tito vam je ime dao!
Još samo kad bi oni znali ko je to bio.Nije Tito nego Krcun, ako cemo pravo. I to jeste boljka, ali brate, ja ne znam kako mogu Franjeva dechica uopshte da potezu polemiku za tim
Binić je pre godinu i po bio ovde u Kolinu i igrao za A tim pola sezone. Bio je pozajmljen iz Sparte. U Zvezdi je samo bio na probi nedelju-dve. Inače, po meni, ima sigurno na to da igra za Zvezdu. Brz je na tatu a ima izgradjen osećaj za prostor i kolektivnu igru. U Sparti se nije probio jer je išao kao omladinac u Čelzi i Milano na probu bez saglasnosti kluba pa su mu se svetili i puštali ga da povremeno zaigra za B ekipu Sparte. Menadžer ga je vratio u Srbiju gde se ustoličio u Napretku.Sto niko ne pise o nasoj utakmici od juce?
Pobedili smo 2:1,golove su dali Milijas i Tricevski a za Napredak Binic inace sin naseg proslavljenog fudbalera Dragise Binica!
Binic je pre godinu i po bio u Zvezdi ali se nije izborio za mesto u prvom timu,mozda bi sada trebalo da se vrati
Za nas gol pored standardno dobrog Milijasa dao Tricevski ovo mu je drugi gol ako se nevaram valjda je konacno proradio!!!!!!!!
Inace u drugompoluvremenu smo dobili 2 crvena i mec zavrsili sa 9 fudbalera!!!!!!!!!
Sto niko ne pise o nasoj utakmici od juce?
Pobedili smo 2:1,golove su dali Milijas i Tricevski a za Napredak Binic inace sin naseg proslavljenog fudbalera Dragise Binica!
Binic je pre godinu i po bio u Zvezdi ali se nije izborio za mesto u prvom timu,mozda bi sada trebalo da se vrati
Za nas gol pored standardno dobrog Milijasa dao Tricevski ovo mu je drugi gol ako se nevaram valjda je konacno proradio!!!!!!!!
Inace u drugompoluvremenu smo dobili 2 crvena i mec zavrsili sa 9 fudbalera!!!!!!!!!
Još samo kad bi oni znali ko je to bio.![]()
![]()
![]()
cestitam "cigani" lepo ste prosli u krusevcu a nas javor zaljuljao eeeeee
nista udrite sad....ko ja posle derbija po goozi i ledjima =)
p.s. ucvrstili ste se na sredini tabele ALAL
Tebra promasio si temu,pogledaj mozda su otvorili neku i za seljake.![]()
Jesi li siguran? Da ne beše slučajno to Tito sa Tudjmanom pod ruku?To je onaj koji je ubio Dražu Mihailovića.
Veliki srbin Slobodan Penezić Krcun nema šta![]()
Evo, upravo pokušava da te zaštiti od prosvetljavanja.PROSVETLI ME!!!!!![]()
To je onaj koji je ubio Dražu Mihailovića.
Veliki srbin Slobodan Penezić Krcun nema šta![]()
Ne to je onaj shto je zvekn'o Savu Kovachevica, osnivacha FK Sutjeska!
Evo, upravo pokušava da te zaštiti od prosvetljavanja.
![]()
Da nisi možda mislio da treba da te prosveti?![]()
Hajde mali imaš flašicu i idi spavaj. Zar ne vidiš da je 22:25Izvini jel tebe neko nesto pitao????
Kako ti smaras ******!!!