FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja gledao ovaj show veceras, i komsije, ja sam zgrozen. No, vidim da se i vi slicno osecate, pa vam necu stajati na zulj. Meni samo nije jasno zasto se ekipa sa igracem vise povlaci, i kako to da je, pored cele Zvezdine odbrane, celavi Mirosavljevic uspeo da ostane sam na 5 m od gola. 3 minuta pre kraja. Takodje mi nije jasno sta Trickovski jos uvek radi u prvom timu.

Sto je najgore, sad cemo se naslusati ovoga:"Pa dobro, kazem, opet ponavljam, trava je bila previsoka, lopta je okrugla, danas svako igra fudbal. Mi smo pruzili jedan maksimum i ostavili srce na terenu, ali nam je Fortuna okrenula ledja".

A prekršaj je baš bio neki...bacio se na zemlju i posle samo gledao kako ulazi lopta u gol...daj molim te...doveli ste tolika pojačanja, trenera stranca i ništa...a mi i Đukića i Jokana bez iskustva, pa su nešto uradili...
Možda će zaigrati bolje kad se još uigraju...

kao sto se to desava u zvezdi i partizanu cim se oni uigraju i postanu igraci, odmah ce biti prodati a doci ce jos gori.
takvi su slepci u upravama

Meni samo nije jasno zasto se ekipa sa igracem vise povlaci,
.

Pa to ti je odlika srpskog fudbala uvek bila. Da u prvih 5 minuta meca nasi ( bez obzira tim neki ili reprezentacija ) da povedu 1-0 a da protivniku 3 igraca dobiju crveni .....nasi bi narednih 85 minuta branili tih 1-0 i povukli se u svoj sesnesterac. Neverovatno gubitnicki mentalitet imamo kad je fudbal u pitanju

Daj sta se sada svi tu nesto pravite pametni?Te ne gledate nas fudbal,te propao fudbal,te imamo ocajnu ekipu....Kad ne pratite nas fudbal odkud znate rezultat?Kada ga ne pratite sto ga komentarisete?I sta vi uopste imate da komentarisete, neka komentarisu ljudi koji vole Zvezdu!!!! JESTE SRECNI STO SMO ISPALI - MASITE REPOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mišković i Džaja preuzimaju Zvezdu?
Petak, 29. avgust 2008. 11:32

Dan posle kraha najtrofejnijeg srpskog kluba u kvalifikacijama za Kup UEFA i najavljenih odlazaka predsednika Toplice Spasojevića, direktora Gorana Bunjevčevića i finansijera Dragog Mićovića, beogradska sportska štampa najavljuje povratak Dragana Džajića na čelo Crvene zvezde.

Naime, prema tim izvorima u Petrovcu, na crnogorskom primorju, već su se sastali i sve dogovorili Džajić i Marko Mišković.

Mišković je do dolaska Tomislava Karadžića na funkciju predsednika FSS bio finansijer crveno-belih, ali je posle konflikta sa Toplicom Spasojeviće digao ruke od kluba. Sada ima nameru da se vrati, a sa sobom povede i najboljeg fudbalera sa ovih prostora u prošlom veku i najuspešnijeg direktora u istoriji Crvene zvezde.

Džajić se do nedavno pominjao i kao mogući novi direktor reprezentacije, ali svakako da je povratak u "njegovu" Zvezdu izvesniji.

Nejasno je kako bi Džajić preuzeo "kormilo" s obzirom na to da se protiv njega vodi postupak zbog utaje poreza i zloupotrebu službenog položaja prilikom prodaje igrača.

On je iz pritvora, u kome je proveo dva meseca, izašao 5. jula, posle čega je i operisan, a zatim pušten kući. Najavljeno je da će sudski proces biti nastavljen polovinom septembra.

(MONDO)

Procitajte ovaj text
sportska centrala

Zvezdina bruka i sramota
28.08.08. 22:45

Crvena zvezda - APOEL 3:3 posle produžetaka (2:2)
Subašić 77', Milijaš 86', Milijaš 103'(p) - Kosovski 54', Pinto 57', Mirosavljević 117'

Bila jednom jedna Zvezda. Ova, koja sada obitava na "Marakani", koristi tuđe ime. Ono davnašnje, dugogodišnje, slavno - živi samo u sećanju najvernijih pristalica. I nekadašnjih asova. Novi ne zalaze u Ljutice Bogdana 1a. Ili ih tamo ne dovode. A ni stari tamo ne dolaze. Ni ne žele. :cry: :cry: :cry: :cry:

Rasulo koje u poslednje vreme vlada u taboru "crveno-belih" teško je opisati samo rečima "Crvena zvezda nije uspela da se plasira u prvo kolo Kupa UEFA jer je na svom stadionu odigrala 3:3 sa Kipranima koji, zasluženo po svemu prikazanom u dvomeču, idu dalje. Zasluženo, ne samo jer su do odlučujućeg pogotka stigli uz jednog isključenog igrača". Jer, nije strašno ako se izgubi. Nije ni tužno, čak i kada se postižu golovi koje samo sudije vide. Ali je i tužno i strašno, a za zdravu pamet i opasno, nazivati nerazumne poteze uprave "vizijom razvoja". A čini se da je "Marakana" postala rasadnik takvih poteza, zalivanih sve vreme obećanjima da "bolje sutra - samo što nije". Malo je to za slavno ime. I onog "sutra", a i konkretnih zdravih akcija.

Istina, možda sadašnji igrači Crvene zvezde i ne mogu bolje od 3:3 sa Kipranima, kojima su, istini za volju, dali pogodak iz igre, jedan sa penala, i jedan koji su samo arbitri videli da je postignut. Možda ne mogu bolje, bez obzira na to šta od njih tražili oni kojima je Crvena zvezda važnija od ostatka svakodnevnice. Možda je i trenera Zemana stvarno "pregazilo vreme". Pa, ako već svi oni, "dole, na terenu", nisu krivci, prsti fudbalske javnosti naklonjene "crveno-belima" sa pravom se upiru u čelnike kluba sa "Marakane" kojima je publika posle nove blamaže jasno poručila: "Uprava napolje". I to ne samo zbog eliminacije od APOEL-a usred "neosvojive tvrđave".

Daj sta se sada svi tu nesto pravite pametni?Te ne gledate nas fudbal,te propao fudbal,te imamo ocajnu ekipu....Kad ne pratite nas fudbal odkud znate rezultat?Kada ga ne pratite sto ga komentarisete?I sta vi uopste imate da komentarisete, neka komentarisu ljudi koji vole Zvezdu!!!! JESTE SRECNI STO SMO ISPALI - MASITE REPOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa volimo mi zvezdu, kad gubi!! :hahaha::hahaha::hahaha:

Mišković i Džaja preuzimaju Zvezdu?
Petak, 29. avgust 2008. 11:32

Dan posle kraha najtrofejnijeg srpskog kluba u kvalifikacijama za Kup UEFA i najavljenih odlazaka predsednika Toplice Spasojevića, direktora Gorana Bunjevčevića i finansijera Dragog Mićovića, beogradska sportska štampa najavljuje povratak Dragana Džajića na čelo Crvene zvezde.

Naime, prema tim izvorima u Petrovcu, na crnogorskom primorju, već su se sastali i sve dogovorili Džajić i Marko Mišković.

Mišković je do dolaska Tomislava Karadžića na funkciju predsednika FSS bio finansijer crveno-belih, ali je posle konflikta sa Toplicom Spasojeviće digao ruke od kluba. Sada ima nameru da se vrati, a sa sobom povede i najboljeg fudbalera sa ovih prostora u prošlom veku i najuspešnijeg direktora u istoriji Crvene zvezde.

Džajić se do nedavno pominjao i kao mogući novi direktor reprezentacije, ali svakako da je povratak u "njegovu" Zvezdu izvesniji.

Nejasno je kako bi Džajić preuzeo "kormilo" s obzirom na to da se protiv njega vodi postupak zbog utaje poreza i zloupotrebu službenog položaja prilikom prodaje igrača.

On je iz pritvora, u kome je proveo dva meseca, izašao 5. jula, posle čega je i operisan, a zatim pušten kući. Najavljeno je da će sudski proces biti nastavljen polovinom septembra.

(MONDO)

Promena uprave nista nece doprineti boljim rezultatima kada Zvezda ima los tim.Bunjercevic je upropastio Zvezdu stari tim je bar duplo bio jaci od ovog.PFC!

Iskreno rečeno, sinoć su mi nabili pritisak u 300
Nisam gledala prvu utakmicu, kada smo gostovali, jer sam putovala na more, ali stvarno sam očekivala da će biti malkice bolje, kad ono međutim...
Ne razumem gde nestade ona Zvezda od pretprošle godine, koja je ladno bila Romu 3:1 i koja je mogla da protiv Milana igra 1:0 u gostima.
Pa da, tad je bila bolja postava, Zenga bio trener, onda su sve rasprodali, i sve je načisto propalo. I treba da ode ova uprava i da se nikad ne vrati. I ako treba neka dođe još 100 uprava, i neka tako naprasno daju ostavku, sve dok ne dođe jedna kvalitetna. Sve nam je išlo u korist, imali smo pogođen penal, priznat gol koji nije gol, i 4 minuta nismo mogli da sačuvamo mrežu... Pa jbm ti i fudbal i Zvezdu i Kup Uefa :otkacio:
Urgh
Jeko, nemoj da se ljutiš, stvarno sam mnogo besna, morala sam da izbacim iz sebe ;)
I, pozdrav svima :D

Promena uprave nista nece doprineti boljim rezultatima kada Zvezda ima los tim.Bunjercevic je upropastio Zvezdu stari tim je bar duplo bio jaci od ovog.!

100% tacno. Prosle sezone zvezda je imala ok tim ali je imala prvo neznalicu za trenera Biska Djurovskog, zatim bolida Kosanovica a zatim jos jednog neznalicu. E sada Zvezda im aok trenera ali tim joj je ocajan.

a sta je to bunjevcevic upropastio kas se pitao isto kao dule savic svojevremeno!? aj` srpska fudbalska pameti, da vas cujem?!

bunjevcevic je tamo da bi radio sta mu se kaze od strane spasojevica i njemu slicnih... a takvih danas ima kao salate, samo da su u upravnom odboru!! a da ne kazemo za one stranacke dupalizce i uvlakace koji bi samo da sede u klubu i slikaju se dnevnik... odmah veliki zvezdasi!!!

***** mater i spasojevicu i onome ko ga postavio i izgasao da bude direktor... deca im od kuge dabogda obolela!!!

...stav jednog ogorcenog delije!!

ekg.gif

:eek::eek::eek::eek:

I ja mislim da se Bunjevcevic nista ne pita.........
Ali zasto je prihvatio da bude na takvom polozaju a da se nista ne pita????????
A i da se pita mislis da bi bilo nesto bolje??????????
Gde je to radio Bunjevcevic i gde se pokazao da bi ga angazovali za tako odgovoran posao??????
Zasto Jugovica nisu postavili za sportskog direktora??????????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back