Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Jel ti to tako zbog snage Apoela ako zaigra sa vama u ligi UEFA???
'će sve da nas poizbacuju nazad u ovu našu ligu da se veselimo susretu jednih sa drugima!!!![]()
ne bih se iznenadio
uefa mafiozi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti to tako zbog snage Apoela ako zaigra sa vama u ligi UEFA???
'će sve da nas poizbacuju nazad u ovu našu ligu da se veselimo susretu jednih sa drugima!!!![]()
BTW, iako sam Zvezdas , moram da konstatujem da CZ ima najgori tim u istoriji ...
kreptoman:ja da sam koroman, ja bih momentalno klub napustio
pogledajte notingem forest, nekad najveci klub u evropi, sad tavore u drugoj ligi, mislite da su njihovi navijachi lupali shamare igrachima?
Upravo zbog toga sto nikog nije bilo da im lupi samar tavore u drugoj ligi!A mi sa zvezdom to necemo da dozvolimo!Za sve postoji granica!ja da sam koroman, ja bih momentalno klub napustio
pogledajte notingem forest, nekad najveci klub u evropi, sad tavore u drugoj ligi, mislite da su njihovi navijachi lupali shamare igrachima?
ajde bre spustite se malo na zemlju
Upravo zbog toga sto nikog nije bilo da im lupi samar tavore u drugoj ligi!A mi sa zvezdom to necemo da dozvolimo!Za sve postoji granica!
Ma uzas , pogledajte samo onog paraplegicara Spasojevica . Ko je uopste taj covek ? Cuo sam price da je postavljen u Zvezdu kako bi je dobro pripremio za privatizaciju , naravno kako bi lopovska kamarila oko njega namirila , umesto onih koji su Zvezdu gradili 60 godina ...
Upravo zbog toga sto nikog nije bilo da im lupi samar tavore u drugoj ligi!A mi sa zvezdom to necemo da dozvolimo!Za sve postoji granica!
...u sklopu bonus priprema!!Mozda ne bi bilo lose i da se malo istambura i Bunja, cisto rekreativno da se razmrda malo, ma sve bi ja njih u logore srozali su Zvezdu nacisto
![]()
Barem u ovako teškom vremenu ne moramo da trpimo Ogijevo đikansko gestikuliranje!!! Situacija je i više nego ozbiljna, a onda se nađe retard koji umjesto da ostavi srce na terenu, okrene se navijačima i počne da ih zayebava!!! Tako su se svojevremeno zayebavali i igrači Splitskog Hajduka sve dok im jednog jutra, na "novoj travi" Poljuda nije osvanulo 11 svježe iskopanih grobova!!! Proigraše ljudi u prvenstvu kao da su svi na 4 noge!!!vidi, nisu igrachi krivi, oni su svi dovodjeni navrat-nanos, nema reda, poretka, bagra od rukovodstva, sve vreme "NOVA TRAVA NOVA TRAVA" ebala vas trava, 20 novih igracha kupljeno, pola ne zna shta je fudbal, pa ono ne bi ni ferguson istrenirao bre, i sad cesh ti lupanjem shamara koromanu naprasno da popravish situaciju???