FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
28.08.2008

PRESS
‘DELIJE' PREBILE KOROMANA!

Bivšeg kapitena Zvezde na sinoćnjem treningu išamarao jedan od „Delija", zato što se smejao i gestikulirao u trenutku dok su se navijači obraćali igračima!!!

[slika]
slika

Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman dobio je na sinoćnjem treningu batine od navijača ovog kluba!!! Bivšeg kapitena crveno-belih išamarao je jedan od „Delija", i to u trenutku dok su se najverniji fanovi Crvene zvezde obraćali igračima, upozoravajući ih da danas nikako ne smeju da izgube od kiparskog Apoela.

Naime, navijači Zvezde, njih pedesetak, sačekali su igrače pre poslednjeg večernjeg treninga, kako bi im predočili da ne smeju da ih iznevere u današnjem meču. Dok su se „Delije" obraćale igračima i govorile im kako se bori za boje kluba, Koroman se, kako saznajemo, nasmejao i gestikulirao, a jedan od navijača mu je prišao i nekoliko puta ga žestoko udario.

- Bila je to zaista neprijatna situacija. Igrači su pre treninga održali sastanak sa predsednikom Spasojevićem i direktorom Bunjevčevićem, a čim su se uputili na teren, bili su iznenađeni kada su videli da ih tamo čekaju „Delije". Navijači su imali nameru samo da upozore igrače, nisu hteli da preduzimaju radikalne mere. I dok su vođe govorile igračima da više me smeju da se poigravaju svetlom tradicijom i renomeom kluba, jedan od mlađih „Delija" je povikao: „Što se tako ponašaš?" Bilo je jasno da misli na Ognjena Koromana, jer ga je već sledećeg trenutka bacio na zemlju. Srećom, na „Marakani" je bilo i pribranih, tako da je situacija brzo sređena. Govor je ubrzo završen i igrači su počeli trening. Inače, trener Zdenjek Zeman bio je u šoku kada je video navijača kako udara Koromana. Rekao je da to u karijeri nije doživeo. Zamislite kako su se samo osećali igrači, poput mladog Jakovića, koji je do juče igrao koledž fudbal u Kanadi - ističe izvor Pressa.

Naš sagovornik kaže da su navijači toliko ogorčeni na igrače da je bilo pitanje dana kada će fizički da napadnu igrače.

- Skandiranje u Novom Sadu i Zrenjaninu bilo je jasan signal da je tvrdom jezgru navijača Crvene zvezde prekipelo i da više ne žele da gledaju javašluk u klubu i očajne partije prvog tima - dodaje izvor Pressa dobro upućen u dešavanja na „Marakani".

Naravno, niko od čelnika kluba nije sinoć želeo da potvrdi ili da demantuje nemili događaj. Portparol Ilija Kovačić nije se javljao na telefon, a Koromanov telefon bio je isključen.

D. NEDELJKOVIĆ

I bilo je pitanje kada ce se mesto ovako desiti..

Ako, ako, tako treba, dobro je moj stari djed govorio "batina je sinko iz raja izasla" :mrgreen:
Salim se ali mislim da je opravdano ukoliko se Koroman ponasao bezobrazno prema navijacima, ja Ogija najvise cenim u Zvezdi ali nije lose da se malo istambura i on i ostali manekeni sto srozavaju Zvezdin ugled do samog dna :!:

ja da sam koroman, ja bih momentalno klub napustio
pogledajte notingem forest, nekad najveci klub u evropi, sad tavore u drugoj ligi, mislite da su njihovi navijachi lupali shamare igrachima?
ajde bre spustite se malo na zemlju
Upravo zbog toga sto nikog nije bilo da im lupi samar tavore u drugoj ligi!A mi sa zvezdom to necemo da dozvolimo!Za sve postoji granica!

Upravo zbog toga sto nikog nije bilo da im lupi samar tavore u drugoj ligi!A mi sa zvezdom to necemo da dozvolimo!Za sve postoji granica!

vidi, nisu igrachi krivi, oni su svi dovodjeni navrat-nanos, nema reda, poretka, bagra od rukovodstva, sve vreme "NOVA TRAVA NOVA TRAVA" ebala vas trava, 20 novih igracha kupljeno, pola ne zna shta je fudbal, pa ono ne bi ni ferguson istrenirao bre, i sad cesh ti lupanjem shamara koromanu naprasno da popravish situaciju???

Bas zato sto ne znaju nista ,a umisljaju da su neke zvezde,doslo je do ovoga..Da su iole normalni ,saslusali bi svoje navijace bez uvredljivog gestikuliranja i podsmevanja.Batine ne resavaju problem,ali kako to objasniti razocaranim navijacima koji su svedoci najgoreg izdanja Zvezde od kad postoji?Umesto da cute kad ne znaju da igraju oni se jos i prave face,pa omalovazavaju navijace...

vidi, nisu igrachi krivi, oni su svi dovodjeni navrat-nanos, nema reda, poretka, bagra od rukovodstva, sve vreme "NOVA TRAVA NOVA TRAVA" ebala vas trava, 20 novih igracha kupljeno, pola ne zna shta je fudbal, pa ono ne bi ni ferguson istrenirao bre, i sad cesh ti lupanjem shamara koromanu naprasno da popravish situaciju???
Barem u ovako teškom vremenu ne moramo da trpimo Ogijevo đikansko gestikuliranje!!! Situacija je i više nego ozbiljna, a onda se nađe retard koji umjesto da ostavi srce na terenu, okrene se navijačima i počne da ih zayebava!!! Tako su se svojevremeno zayebavali i igrači Splitskog Hajduka sve dok im jednog jutra, na "novoj travi" Poljuda nije osvanulo 11 svježe iskopanih grobova!!! Proigraše ljudi u prvenstvu kao da su svi na 4 noge!!!
:cool:

Navijac udario Koromana? C,c,c... I posle neka neko kaze da nas fudbal nije na nivou seoskog? Ovo je dno - dna. Tako nesto sam cula jos jedino u Turskoj i to su bili u pitanju navijaci Fenera. Znaci nema sta da se kaze. Seljacima i divljacima nije mesto na stadionu.
Ako su tako pametni neka oni izadju veceras pa neka igraju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back