FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa sajta poslednja recenica sa tekstualnog prenosa:

Утакмица је завршена. Невероватно је да играчи нашег клуба у задњих неколико минута, једноставно нису могли да одузму лопту играчима домаћег тима. Екипа која претендује да освоји дуплу круну, себи не сме да дозволи овако слабо издање и демонстрирање овакве немоћи.

v79597p0.jpg

:worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth:
VRATI SE CARE, SVE TI JE OPROSTENO!

Sa sajta poslednja recenica sa tekstualnog prenosa:

Утакмица је завршена. Невероватно је да играчи нашег клуба у задњих неколико минута, једноставно нису могли да одузму лопту играчима домаћег тима. Екипа која претендује да освоји дуплу круну, себи не сме да дозволи овако слабо издање и демонстрирање овакве немоћи.

:hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha:

ps. nije lepo od mene, vi ste u raspadu :rtfm::lol:
ali yyebiga ,
kad se ovaj izvestac zayebava:D i zasmejava nas citaoce:rotf:

Crvena zvezda već posle dva odigrana kola u Superligi - traži novog trenera! Zdenjek Zeman podneo je ostavku u nedelju, javljaju beogradski mediji.

Prema saznanjima MONDA novi trener Crvene zvezde najverovatnije će biti Dragoslav Stepanović, koji je već razgovarao čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana.

U međuvremenu, SOS kanal je objavio da je sportski direktor crveno-belih Goran Bunjevčević bio blizu odluke da podnese ostavku posle remija sa Banatom u Zrenjaninu, i pre toga poraza od Vojvodine u Novom Sadu. Ipak, Bunjevčević se sastao sa predsednikom kluba Toplicom Spasojevićem i zaključeno je da bi njegovim odlaskom "došlo do još veće krize u klubu", odnosno da je za sada "najbolje da nastavi da obavlja svoju funkciju".

Spasojević, s druge strane, nije zadržao Zemana u klubu, koji je pokupio svoje stvari već posle dva i po meseca od kako je doputovao u Beograd i bio predstavljen kao naslednik Aleksandra Jankovića.

Od Zemanovog prvog radnog dana, klub su potresale mnoge afere, a posle startnog remija u kvalifikacijama za Kup UEFA na Kipru protiv Apoela (2:2), kap je prelio JEDAN osvojen bod u dva kola Superlige. Usledilo je i ozbiljno upozorenje navijača, zbog čega su u Ljutice Bogdana već u avgustu bili uključeni svi alarmi, a kulminiralo je ostavkom trenera.

Nezvanično, razgovori sa Stepanovićem, trenerom Čukaričkog, već traju.

Stepanović je bio jedan od kandidata za novog selektora Srbije, što je bila i njegova velika želja, ali kada već ne može na klupu nacionalnog tima, Crvena zvezda je, kao njegov bivši klub, podjednako dobar izbor.

Iskusni stručnjak je u nedelju razgovarao sa sportskim direktorom Crvene zvezde i načelni dogovor je postignut, saznaje MONDO.

Ostaje, međutim, da se razgovara i sa Zemanom, koji, naravno, neće pristati da iz Zvezde ode bez ostatka dogovorenog novca.

Naravno, postoji mogućnost da Zeman ostane u Crvenoj zvezdi, ali je ovo pokazatelj da mu uprava baš i ne veruje mnogo. Češki stručnjak, bar za sada, nije stekao poverenje ni uprave, ni navijača, ali što je najvažnije ni igrača. U timu nema hemije, igra je više nego loša, a i Zeman kao papagaj ponavlja da ga igrači ne slušaju, da ne sprovode njegove zamisli i da u timu nema discipline.

Pojedini navijači Crvene zvezde u šali su u Zrenjaninu pitali predsednika Crvene zvezde Toplicu Spasojevića "da li zna kad počinje nova sezona, jer je ova za Zvezdu izgubljena".

Pet bodova manje od Partizana i to samo posle dva kola prevelika je čaša žuči da bi je ljubitelji crveno-bele tek-tako svarili.

Gotovo neverovatan je i podatak da je Crvena zvezda od odlaska Slavoljuba Muslina na leto 2004. godine, samo Valter Zenga završio sezonu na klupi.

Treneri u periodu od 2004. do 2008. godine:

1. Slavoljub Muslin
2. Ljupko Petrović
3. Ratko Dostanić
4. Valter Zenga
5. Dušan Bajević
6. Boško Đurovski
7. Milorad Kosanović
8. Aleksandar Janković
9. Zdenjek Zeman
10. Dragoslav Stepanović (?)

Zdenjek Zeman pred otkazom
Kako B92 saznaje, trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman vrlo je blizu da dobije otkaz posle samo dva odigrana kola u Meridijan Superligi.

Loše igre i rezultati u pripremnom periodu već su uzburkale situaciju u klubu, a ništa bolje nije bilo ni početkom takmičarske sezone. Posle blede partije u Nikoziji i remija sa Apoelom (2:2), Zvezda je izgubila u Novom Sadu od Vojvodine, a u subotu je remizirala sa Banatom 0:0.

Lako je vama koji navijate za Partizan da likujete.Imate Tolteta za predsednika FKa imate Toleta za predsednika FSSa.Kuda ces bolje??Realnost jeste da je Zvezda sada najnize pala,ali mi nemojte reci da ste vi toliko jaki da ste u rangu sa ostalim jakim evropskim klubovima.Fudbal je kod nas dobar jedino da se vrse razne mahinacije.Ja ne znam da u nasoj ligi ima bar jedan dobar igrac,jer su svi prosecni i jadni.
Sto se tice Zemana cujem da ga nasledjuje trener Cukarickog,ne znam koliko je to tacno.A kao i Bunjevcevic nesto nudio ostavku.Pitam se sta ceka Toplica??

A da Moreira,Diara i Juca su inace sumadinci...:hahaha:
Pricam o nasim igracima ,a ne o uvoznim.Ajde reci iskrno koji se igrac izdvaja kao neki talenat bilo u Zvezdi ,bilo u Partizanu?Ja nesto ne primecujem...
Sto se Fenera tice,svaka cast Partizanu na pariji,ali nisam primetila da je Fener nesto ozbiljno pokazao..Kako su igrali trebalo je Partizan da ih dobije..

Lako je vama koji navijate za Partizan da likujete.Imate Tolteta za predsednika FKa imate Toleta za predsednika FSSa.Kuda ces bolje??Realnost jeste da je Zvezda sada najnize pala,ali mi nemojte reci da ste vi toliko jaki da ste u rangu sa ostalim jakim evropskim klubovima.Fudbal je kod nas dobar jedino da se vrse razne mahinacije.Ja ne znam da u nasoj ligi ima bar jedan dobar igrac,jer su svi prosecni i jadni.
Sto se tice Zemana cujem da ga nasledjuje trener Cukarickog,ne znam koliko je to tacno.A kao i Bunjevcevic nesto nudio ostavku.Pitam se sta ceka Toplica??
E a moram da odgovorim na ovu brutalno-smešnu konstataciju. Čuj Tole kriv što Zvezda ima samo 1 bod u dva kola. :hahaha: Pa je kriv što Zvezda nije dovela pola igrača vrednog pažnje. :hahaha: Pa je onda kriv i za 2:2 protiv Apoela. :hahaha: E bre Tole baš si nevaljao. :lol: A da nije možda kriv što je Dunav onomad poplavio Jašu Tomić pa su ljudi bežali iz svojih kuća? :roll: :lol:

E a moram da odgovorim na ovu brutalno-smešnu konstataciju. Čuj Tole kriv što Zvezda ima samo 1 bod u dva kola. :hahaha: Pa je kriv što Zvezda nije dovela pola igrača vrednog pažnje. :hahaha: Pa je onda kriv i za 2:2 protiv Apoela. :hahaha: E bre Tole baš si nevaljao. :lol: A da nije možda kriv što je Dunav onomad poplavio Jašu Tomić pa su ljudi bežali iz svojih kuća? :roll: :lol:
Fluid na zdravlje! Dobrodošao i na našu temu. Čuvaćemo te kao ovu našu kucu.

73-article_v.jpg

Zvali Djuku da dodje,jer se kao satro izjasnjavao da je oduvek zeleo da bude clan Zvezde,i njen igrac,ali Pametno je odbio recima da je nas najtrofejniji klub trenutno u rasulu.Kao sto vec rekoh najavljuje se dolazak Stepanovica iz Cukarickog..
Najinteresantnija mi je cinjenica da je Bunja dao ostavku a da je to Toplica odbio!!!!???Oni stvarno nisu normalni :thumbdown:

Ne...Tole je kriv xs to sto sudije sviraju Partizanu sve sto ne treba,sto je predsednik FSSa i Partizana u isto vreme,kriv je sto dozvoljava namestanja utakmica,kriv je za izbacivanje i ubacivanje u ligu po tome kako se njemu cefne..Za ono sto se u Zvezdi desava kriv je Nas Tole iliti Toplica..

Potpisujem , u sto ne znam ko si, odmah bih dosao da te zenim :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back