Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
E da vidimo kako je Zeman uigrao ekipu, jedva cekam pocetak meca. Nadam se da ce Zvezda furati holandski napadacki fudbal 4-3-3. Imam poverenja u ovu ekipu 
napred Zvezdo le

napred Zvezdo le

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da vidimo kako je Zeman uigrao ekipu, jedva cekam pocetak meca. Nadam se da ce Zvezda furati holandski napadacki fudbal 4-3-3. Imam poverenja u ovu ekipu
napred Zvezdo le![]()
Koji si ti optimista
ŠTA FALI RADNIČKOM???Videcemo sutra, moje je misljenje da cemo imati velikih problema da eliminisemo Apoel, u stvari mi bi imali problema u ovom trenutku da eliminisemo i moj Radnicki iz Svilajnca, ali kao i uvek kada dajem ovakve prognoze sam bi bio najsrecniji da gresim i da cemo oduvati Kiprane sutra.Videcemo . . .
napred Zvezdo le![]()
Ne lupaj, molim te...
a koja su to trojica napadaca?
vi ustvari i nemate tim.
nerealno..
pasce bunkerica ..5-4-1 ili 6-4-0
voleo bi da osvojite neki bod za srbiju,ali....
bice problema sutra...
svaki poraz sa golom razlike je uspeh...
Nego gledao sam ovog naseg nesrecnika Tomovica na Olimpijadi u Pekingu decko je realno dosta slab igrac, ko njega gura pitaj Boga ali nije on za Zvezdu definitivno
a koja su to trojica napadaca?
vi ustvari i nemate tim.
nerealno..
pasce bunkerica ..5-4-1 ili 6-4-0
voleo bi da osvojite neki bod za srbiju,ali....
bice problema sutra...
svaki poraz sa golom razlike je uspeh...
Daj bre...sram te bilo.Da bog da vam fener dao 5 komada!!!bilo je i vreme za 1-1!!!