FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
On ne zna šta je Gambrinus pivo.:cry: Vidi se po tome što nudi samo jedno. Koliko smo ih ti i ja popili u Kolinu i Kutnoj Hori? :-) :-) :-)

:D:D

U Kutnoj Hori posebno! :) Da smo mogli nekako kod Dekija da se pretplatimo na neke bonove. :D A bogami i kod Alberta! :D
Skoro sam pokusavao da se setim koje im je ono bese najskuplje pivo?Nisam mogao da se setim kako se zove,a znam da je svuda bilo najskuplje i znam da si mi ti rekao da im je to najbolje.
I ne mogu da zaboravim ono odvratno pice...nesto u fazonu domace koka kole. Uf,majku mu...kako je to bilo odvratno! :D To sam pio onda kada je Vito pijan lomio po kafani i pravi probleme onim mucenicima u Bidzovu. :lol: :lol:

Yebote,mogli bi da se organizujemo da uvozimo neko cesko pivo u Srbiju. Ovde nema nijedno koliko sam ja primetio. Sa Gambrinusom bi razbili. A posle bi mogli i da sponzorisemo Zvezdu! :D

Nisma ni sumnjao lutko da ti neces to da zapamtis. :) Ljubi te Ples. :)

Jeko, izvini na offtopicu, samo da pustim plesu jedan
7164909_s.gif

E tako. ;)

Zna li neko da li ce prisustvovati navijaci na utakmici Borac - Zvezda i koliko ce biti karte ? Ne mora tacna cena, moze i otprilike :)

unapred zahvalan
Evo ti ovde pa ti idi ako hoces!

Saopstenje Delija!

Ми, навијачи Црвене Звезде, као организована навијачка група већ дуже време радимо на утемељавању православља као најважније ствари у српству међу припадницима наше групе.

Самим тим, у нама је из дана у дан јачала вера и љубав у Христа и нашу православну цркву, па смо се трудили и да се понашамо у складу са тим. Не желећи да томе прилазимо помодарства ради, трудимо се да будемо конкретни у делима. Оно што нам дуже време смета то је заказивање утакмица на велике верске празнике. Такав случај је и са предстојећим колом. Сличне ствари су се дешавале и раније у другим спортовима, на пример у кошарци у којој се опет, по ко зна који пут, Ф4 југословенске лиге игра на православни Васкрс. То је један од разлога зашто не пратимо кошарку, а овај пут, као првенствено прави фудбалски навијачи, који жељно ишчекују следећу утакмицу свог клуба, нећемо присуствовати истој.

У духовном уздизању земље свако мора да пође од себе, ми то управо желимо на овај и сличне начине. Комунизам је одавно нестао, али треба да нестане и из глава људи који воде српски фудбал. У недељу није 29. новембар или 25. мај, већ Васкрс, победа живота над смрћу, нада да својим исправљањем заслужимо живот вечни.
Не желимо да се тих дана да и најмања могућност некој врућој глави да изазове било шта што не приличи величини таквог празника који се слави једном годишње.
Колико ће ко напредовати у духовном животу је индивидуална ствар, али ово би требало да буде основна и најнормалнија ствар да тада будемо у својим домовима са својим породицама.

Захтевамо од људи из Савеза да одложе наредно коло и да не ремете духовни мир и радост које доноси предстојећи празник. Ако већ не знају да врате публику на стадионе, нека не терају оне најверније. Уколико се не одложи коло бићемо ускраћени да бодримо свој клуб јер ћемо бојкотовати то коло, за шта ће искључиву одговорност сносити људи из Савеза. Прикључујемо се бојкоту, надамо се заједничком са свим навијачким групама, уз наду да ће вера победити.

Честитамо предстојећи празник свом православном роду хришћанском, Христос Воскресе!

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР.

:D:D

U Kutnoj Hori posebno! :) Da smo mogli nekako kod Dekija da se pretplatimo na neke bonove. :D A bogami i kod Alberta! :D
Skoro sam pokusavao da se setim koje im je ono bese najskuplje pivo?Nisam mogao da se setim kako se zove,a znam da je svuda bilo najskuplje i znam da si mi ti rekao da im je to najbolje.
I ne mogu da zaboravim ono odvratno pice...nesto u fazonu domace koka kole. Uf,majku mu...kako je to bilo odvratno! :D To sam pio onda kada je Vito pijan lomio po kafani i pravi probleme onim mucenicima u Bidzovu. :lol: :lol:

Yebote,mogli bi da se organizujemo da uvozimo neko cesko pivo u Srbiju. Ovde nema nijedno koliko sam ja primetio. Sa Gambrinusom bi razbili. A posle bi mogli i da sponzorisemo Zvezdu! :D
Pilsner Urqel U Srbiji ga zovu Plzenjsko pivo. I Gambrinus je Plzenjsko pivo ali je prilagodjen cenom za široke narodne mase. Inače češka liga se zove Gambrinus liga.
Možemo da ga uvozimo u Srbiju preko FK Krstarice. ;) Treba samo neko da se javi kao menadžer za Uvoz-Izvoz.:p..............:lol:.:lol:.:lol:.:lol:

Pilsner Urqel U Srbiji ga zovu Plzenjsko pivo. I Gambrinus je Plzenjsko pivo ali je prilagodjen cenom za široke narodne mase. Inače češka liga se zove Gambrinus liga.
Možemo da ga uvozimo u Srbiju preko FK Krstarice. ;) Treba samo neko da se javi kao menadžer za Uvoz-Izvoz.:p..............:lol:.:lol:.:lol:.:lol:

Kobasičarske pivopije!!! Samo vi navlačite ovu djecu na alkohol!!!:evil::evil::evil:
Srbiji hitno treba neki uvoznik bušnih qrtona, a distributera alkohola imamo ko' Zagorje i Italija dezertera!!!:lol::lol::lol:

e,taj Urkel! :)
Da,to za Gambrinus i za ligu znam. Sta bih znao ako to ne znam. :)
Jel Kolin usao u visu rang?
Sezona još nije gotova ali neće ući. Stefan je bio van terena 4 meseca i od tada nisu uspeli da osvoje ni 8 bodova. Vratio se pre dva meseca i odmah 4 pobvede i jedna nerešena. Danas u 5 sati imaju sledeću utakmicu. Inače, išao je prošle nedelje za I tim. Planiram da ga od jeseni prebacim u jedan tim gde će imati profi ugovor i veću platu nego što daje Kolin. Pred kraj sezone bi mogao malo da navratiš. Vito te čeka. Danas ga čekam da dodje kod mene na Uskrs. Ja sam prošle subote bio kod njega na slavi. Ako dodje, javićemo ti se telefonom sa utakmice.:p

Sezona još nije gotova ali neće ući. Stefan je bio van terena 4 meseca i od tada nisu uspeli da osvoje ni 8 bodova. Vratio se pre dva meseca i odmah 4 pobvede i jedna nerešena. Danas u 5 sati imaju sledeću utakmicu. Inače, išao je prošle nedelje za I tim. Planiram da ga od jeseni prebacim u jedan tim gde će imati profi ugovor i veću platu nego što daje Kolin. Pred kraj sezone bi mogao malo da navratiš. Vito te čeka. Danas ga čekam da dodje kod mene na Uskrs. Ja sam prošle subote bio kod njega na slavi. Ako dodje, javićemo ti se telefonom sa utakmice.:p

Auuuu,brate,mogu da zamislim kako je bilo kod Vita na slavi,hahahahahaha! Nije ti dao da odes kuci dok se SVE ne pojede i ne popije sto ima u kuci. :D:D Vito je legenda! Zavodi teror po onom njegovom naselju,hahahahaha! Pozdravi ga od mene kad ga vidis opet.
Ajde kada Stefana prebacis u novi klub javi za neku namestaljku pa da maznemo pare. Pa dao Bog dogodine u Spartu. :)
Ne mogu da se setim da li nasa liga moze da se igra tamo u kladionicama. Ako mozes javi mi,pa da ti dojavim ako ima nesto. Sad se namesta samo tako.

Nemoj daa se praviš da si apscinent. Kao što znaš, za nedelju-dve dolazim u RS pa ću ti doneti Gambrinus da se malo prosvetiš.:lol: :lol: :lol:

Nema nigdje ni sličnog banjalučkom Nektar pivu!!! To je pravi fenomen u odnosu na zakone fizike!!! Pola kila germe (kvasca) u pola litra vode (domaća česmača) i sve to zapakovano u flašu od pola litra!!! Kako? Pojma nemam!!! Tu bi i čupavi Albert ostao zbunjen!!! Momentalno natiču i stomak i glava!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Auuuu,brate,mogu da zamislim kako je bilo kod Vita na slavi,hahahahahaha! Nije ti dao da odes kuci dok se SVE ne pojede i ne popije sto ima u kuci. :D:D Vito je legenda! Zavodi teror po onom njegovom naselju,hahahahaha! Pozdravi ga od mene kad ga vidis opet.
Ajde kada Stefana prebacis u novi klub javi za neku namestaljku pa da maznemo pare. Pa dao Bog dogodine u Spartu. :)
Ne mogu da se setim da li nasa liga moze da se igra tamo u kladionicama. Ako mozes javi mi,pa da ti dojavim ako ima nesto. Sad se namesta samo tako.
Neću u Spartu!!!To ti je kao kad bih ga dao u Partizan.:evil: :twisted: :twisted: Može samo u Zvezdu :heart: kad malo ojača. :lol:
Naša liga se ovde ne tipuje još od pre 5 godina.:cool:

Nema nigdje ni sličnog banjalučkom Nektar pivu!!! To je pravi fenomen u odnosu na zakone fizike!!! Pola kila germe (kvasca) u pola litra vode (domaća česmača) i sve to zapakovano u flašu od pola litra!!! Kako? Pojma nemam!!! Tu bi i čupavi Albert ostao zbunjen!!! Momentalno natiču i stomak i glava!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Dobarrecept. To ću da patentiram i da ovde proizvodim. (Naravno, kao lek pri stomačnim zatvorima :lol: :lol: :lol: )

Neću u Spartu!!!To ti je kao kad bih ga dao u Partizan.:evil: :twisted: :twisted: Može samo u Zvezdu :heart: kad malo ojača. :lol:
Naša liga se ovde ne tipuje još od pre 5 godina.:cool:
Ček', ček'... E sad si se prejeb'o jerbo ništa, ali baš ništa ne može da bude grđe od Partizana!!!
Čuuuuj Sparta kao Partizan??? Pa Sparta je bolan klubčina za Groblje!!! U Sparti se ljudi bave fudbalom, a ne kompleksima podređenosti komšijama!!! Uostalom i Tuđman je mogao samo da sanja da će se nešto pitati u Sparti, a u Partizanu je i više nego stolovao!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Dobarrecept. To ću da patentiram i da ovde proizvodim. (Naravno, kao lek pri stomačnim zatvorima :lol: :lol: :lol: )

Može i da te sonzoriše neka tamošnja privatna klinika za liječenje probavnog sistema!!! :lol::lol::lol::lol:

11513.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ma samo nek je ćirilica pa yebeš sve ostalo!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

PS Na svakoj flaši dobiješ čak tri etikete i gartis čep koji često prilično dobro dihtuje, a pivo iz frižidera stvarno biva hladno!!!:lol::lol::lol::lol:

:p
Ček', ček'... E sad si se prejeb'o jerbo ništa, ali baš ništa ne može da bude grđe od Partizana!!!
Čuuuuj Sparta kao Partizan??? Pa Sparta je bolan klubčina za Groblje!!! U Sparti se ljudi bave fudbalom, a ne kompleksima podređenosti komšijama!!! Uostalom i Tuđman je mogao samo da sanja da će se nešto pitati u Sparti, a u Partizanu je i više nego stolovao!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
Ama ne poredjujem ja Spartu i Partizan. Volim Spartu samo onu iz šezdesetih godina kada je nabila Partizanu 5 komada i izbacila je iz Kupa Šampiona. Radi se o privrženosti klubu, ti to dobro znaš. Slavija je crveno-bela i za nju ovde navijam. Sparta nam je bre rival, krvni neprijatelj. Nisi video poslednji derbi u Pragu kada su se sukobili Spartani i Slavisti!!! Letele su i stolice sa tribina i panduri po stepeništu. Zajedno, naravno i sa Spartanima........:lol: :lol: :lol:
Što se tiče Sparte kao kluba, nemoj da se zavaravaš. Imaju Koštala koji ti je brate Zeka i Bjeka u jednom. Ista su to govna da znaš. (Samo je Partizan malo veće *****, to priznajem...........:lol: :lol: :lol: :lol: ) Sad će Grobari da skaču! :p Brani me jer neću moći da navraćam nemo vreme.:wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back