_0pu§TεNº_
Aktivan član
- Poruka
- 1.602
лепо је бити први макар само на 1 дан
и поред свега можемо на крају да освојимо титулу :-D
и поред свега можемо на крају да освојимо титулу :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzimamo titulu!
Zapamtite ovaj post do pred kraj maja.
Ako se to desi castim te pivom!Uzimamo titulu!
Jedini nacin da se ovdje rijesimo Nese!!!Uzimamo titulu!
Ako se to desi castim te pivom!
Svaka ti čast na komentaru....мислим да је тешко да ћемо да узмемо титулу, јер они морају да киксну 2 пута (нерешено), а ми ни једном. Волео бих да узмемо титулу, али осим реномеа и славе (титула више), она не доноси ништа. Мишеви су толико очајни да је то страшно, а ни ми нисмо много бољи. Ко год да је узме...боље да се унапред написмено одрекне такмичења у Европи.
Ma i vola ima da ispecem ako treba!Bogami Nislija,ako si mislio da se provuces samo sa jednim pivom za titulu...mogu da ti kazem da bez rostilja uz to pivo nece da moze.
Nije lepo da skrtaris na proslavi titule.![]()
Samo ljudi,ja se plasim jedne stavri kod osvajanja nove titule,trece zaredom...zasto? Pa cenim da ce se onda postaviti relano pitanje postojanja FK Partizan ili eventualno njihovog nastupa u MSL, Koga cemo onda da punimo po par godina?![]()
Jbte, pa svaki post ti je originalan!!! Svaki, sam po sebi traži posebnu temu!!!Zvezdasi cestitam vam na pobedi protiv Vojvodine svaka vam cast
Uzimamo titulu!
On ne zna šta je Gambrinus pivo.Bogami Nislija,ako si mislio da se provuces samo sa jednim pivom za titulu...mogu da ti kazem da bez rostilja uz to pivo nece da moze.
Nije lepo da skrtaris na proslavi titule.![]()
Samo ljudi,ja se plasim jedne stavri kod osvajanja nove titule,trece zaredom...zasto? Pa cenim da ce se onda postaviti relano pitanje postojanja FK Partizan ili eventualno njihovog nastupa u MSL, Koga cemo onda da punimo po par godina?![]()
Zvezdasi cestitam vam na pobedi protiv Vojvodine svaka vam cast
Evo ja sam zapamtila![]()
![]()