FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim, ovde se uveliko slavi, jede, pije ... ako, ako, ... a od čega bi živili ako ne od derbija ?! :lol::lol::lol:
Ljudi, jel' nam ove "svježe Sindikalke" pokazuju moguću formaciju Partizana na sledećem derbiju ? :lol::lol::lol:
Samo nek znaju kad jednom obuku crveno-beli veš dalje presvlačenja nema ... :lol::lol:;)

PS. Kastiljo zakon !!! :worth:

Malo je nedostajalo da Crvena zvezda prolećni deo sezone počne bez ovog standardnog defanzivnog veznog. Naime, Kastiljo je želeo da u januaru napusti Marakanu.

"Istina je da sam hteo da idem, ali ubedili su me direktor Stojanović i moj menadžer da ostanem. Razgovarali su sa mnom nekoliko puta i objasnili mi da je tako bolje. Imam ugovor po kojem mogu da idem u slučaju dobre ponude i želeo sam to da iskoristim. Ponuda je bilo, najozbiljnija je bila Parma, ali na kraju sam ipak ostao", otkriva Kastiljo.

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=88750

Где то "ископа"?
laughing013.gif

Posle mnogo vremena lepo je biti zvezdas... Zivio drug Kastiljo i cela partija.
Ili jesi ili nisi (lav)...
Шта ради овај? Навикао човек да стално добијају по гузи кад год кроче на Мару, па се сам наместио...:lol:

"A juče na treningu sam mu govorio da kada mu lopta ide pod prečku ovako skače po nju"
:whistling: :whistling: :whistling:

Samo da se javim i da kažem:
U ime svih u crveno-belom,
Za zakletvu Zvezdi ja spev'o sam stih
Ja kunem se srcem i dusom i telom
Da bodricu, do smrti njih.
Al' zivot pred nama jos bitaka skriva
Jer tezak je, tezak , taj fudbalski boj
Ja znam, Zvezdu ceka jos sto ofanziva
I zivot joj poklanjam svoj.
Racunajte na nas.

Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim
I mrze nas zato sto uvek smo s' njim,
Al' sever i dalje odjekuje tom,
Navijackom pesmom najboljom.
Racunajte na nas

Samo da se javim i da kažem:
U ime svih u crveno-belom,
Za zakletvu Zvezdi ja spev'o sam stih
Ja kunem se srcem i dusom i telom
Da bodricu, do smrti njih.
Al' zivot pred nama jos bitaka skriva
Jer tezak je, tezak , taj fudbalski boj
Ja znam, Zvezdu ceka jos sto ofanziva
I zivot joj poklanjam svoj.
Racunajte na nas.

Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim
I mrze nas zato sto uvek smo s' njim,
Al' sever i dalje odjekuje tom,
Navijackom pesmom najboljom.
Racunajte na nas
Pozdravljam te lutko moja. Dugo nisi bila. Javljaj se češće.;)

Au nisam znao da su grobari ovoliki kompleksashi.Jos se vade na vaterpolo i basket.VREME PROLAZI REZULTAT OSTAJE.

Taj fazon.Ako i tu krenu da gube,izmisliće neki sport u za koji će samo oni da znaju,a koji će da služi kao utočište. Bitno da je Jovetić izjavio: Nisu nas nadigrali:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

I,moram da pohvalim dostojanstveno ponašanje našeg trenea i igrača. Nije bilo divljanja,kurcenja, i dijagnoza koje su simptomatične za Partizan.

Ali,s druge strane,moram da priznam da izvlačenja ima i u našem taboru. Često se dešava da posle nekog pucanja u basketu,mnogi Zvezdaši se pozivaju na fudbal i ostalo. to je generalno odvratno

...не треба се сад пувати....врло лако је могло да буде и другачије. Мислим чак ни ова победа не може да сакрије чињеницу да је Звездина екипа, част појединцима, лимитирана квалитетом...мишеви су само мало већи пацери од нас...који уз то имају комплекс увек кад дођу на Маракану.

...значи ми се овде стално нешто цимамо да ли ћемо добити ову, ону уткамицу...а људи не капирају да Звезда има једну екипу којој је квалитет лимитиран...и да само јако добром формом може да постигне солидне резултате резултате (дупла круна нпр)...који опет нису на нивоу Звездиног реномеа. Клуб мора да се подигне прво организационо, маркетиншки...ма на сваком нивоу...па на крају и играчком. А наш клуб има итекако потенцијала за то....има бренд...има традицију...има славу...има армију навијача!!!

...и уместо да се искористи ситуација од пре пар година (генерација Жигића, Пантелића, Стојковића, Ковачевића, Јанковића, Бишевца, Пуровића, Луковића)...да се клуб подигне...све је некако пало...вратило се на ниво осредњости. Звезда је данас једна скупина медиокритета...Исто важи и за Партизан после играња у ЛШ

...уверен сам да све то није случајно...тј да се та деградација плански врши...чак и сада (пример продаја Молине, убедљиво најбољег нашег играча који кида сада у Сантосу). У Звезду су после продаје гореспоменуте генерације улетеле огромне паре...и питање је где су завршиле. Та генерација је продата за више од 30 милки. Све фирме...и сви тајкуни који се врше око нашег клуба и мишева итекако имају интерес да будемо што слабији (јефтинији).

Према томе...мишљења сам да док трају ове турбуленције...тј док се не донесе закон о спорту...ми, Делије и мишеви, стварно немамо шта много да се надамо...
Јер ми се овде одушевљавамо неким победама над Банатима, Хајдуцима...а сви смо боранија...неки само мало веће...а неки мање махуне.

...не треба се сад пувати....врло лако је могло да буде и другачије. Мислим чак ни ова победа не може да сакрије чињеницу да је Звездина екипа, част појединцима, лимитирана квалитетом...мишеви су само мало већи пацери од нас...који уз то имају комплекс увек кад дођу на Маракану.

...значи ми се овде стално нешто цимамо да ли ћемо добити ову, ону уткамицу...а људи не капирају да Звезда има једну екипу којој је квалитет лимитиран...и да само јако добром формом може да постигне солидне резултате резултате (дупла круна нпр)...који опет нису на нивоу Звездиног реномеа. Клуб мора да се подигне прво организационо, маркетиншки...ма на сваком нивоу...па на крају и играчком. А наш клуб има итекако потенцијала за то....има бренд...има традицију...има славу...има армију навијача!!!

...и уместо да се искористи ситуација од пре пар година (генерација Жигића, Пантелића, Стојковића, Ковачевића, Јанковића, Бишевца, Пуровића, Луковића)...да се клуб подигне...све је некако пало...вратило се на ниво осредњости. Звезда је данас једна скупина медиокритета...Исто важи и за Партизан после играња у ЛШ

...уверен сам да све то није случајно...тј да се та деградација плански врши...чак и сада (пример продаја Молине, убедљиво најбољег нашег играча који кида сада у Сантосу). У Звезду су после продаје гореспоменуте генерације улетеле огромне паре...и питање је где су завршиле. Та генерација је продата за више од 30 милки. Све фирме...и сви тајкуни који се врше око нашег клуба и мишева итекако имају интерес да будемо што слабији (јефтинији).

Према томе...мишљења сам да док трају ове турбуленције...тј док се не донесе закон о спорту...ми, Делије и мишеви, стварно немамо шта много да се надамо...
Јер ми се овде одушевљавамо неким победама над Банатима, Хајдуцима...а сви смо боранија...неки само мало веће...а неки мање махуне.
Ajde molim te Molina je bio samo drugi najbolji stranac u zvezdi!On se samo isticao od ostalih pojacanja nista posebno nije pokazao!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back