Kad je video kako hapse Džaju, jedan Šapčanin reče:
- "Kakav igrač! Još moraju dvojica da ga čuvaju!"
![]()
![]()
![]()
:shock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad je video kako hapse Džaju, jedan Šapčanin reče:
- "Kakav igrač! Još moraju dvojica da ga čuvaju!"
![]()
![]()
![]()
To se i ja pitam ? Mnogo pitanja može da počinje sa "odakle" kad se radi i o članovima upravnog odbora i njihovim zaslugama !Da li ste čuli biser nad biserima Toplice Spasojevića da je Zvezda u minusu od 10 miliona evra! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Pa,odakle,majku mu??????????????'
mondoTalentovani fudbaleri Crvene zvezde Filip Đuričić i Aleksandar Kovačević sa samo 16 godina su se otisnuli u inostranstvo, nalaze se pred potpisivanjem ugovora sa Olimpijakosom.
Njihov godinu dana stariji drug Milan Milanović postao je član moskovske Lokomotive, dok se sedamnaestogodišnji Adem Ljajić iz Partizana nalazi na meti slavnog Intera.
Srpski fudbaleri napuštaju naše najtrofejnije klubove i Srbiju u nikad mlađem uzrastu, zašto?
Kad bre pre uspeše da te ponovo banuju? Mora da na "Politici" praviš čuda!!!U Novom Sadu Zvezda vs Voshe vodi sa 2:0!!! Još jedan dokaz u prilog optužnice protiv Butorovića!!!
Obrazlozenje je bilo sjajno : One je sin gospodian Miskovica i veliki zvezdas![]()
![]()
Pa i ja sam sin svog oca i takodje sam veliki zvezdas...Jel mogu ja da budem u upravnom odboru ako im nije cim da me ubace?![]()
![]()
![]()