Neko_novi
Aktivan član
- Poruka
- 1.598
To je dao sada gol i sledeci ce da bude za 3 godine ako ponovo igraju sa ovim istim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
мада су и противнички играчи допринели убедљивом поразу сопстевног тима са два аутогола
Ja ti kaýem "Ua ¨Zvezda" a ti mi kažeš da ćutim?Dobro, Vihren se bori za opstanak, a ovi naši za nestanak!!!![]()
Dobro!!! Evo sad neću!!! Slobodno kaýi ponovo!!!Ja ti kaýem "Ua ¨Zvezda" a ti mi kažeš da ćutim?![]()
![]()
.................
![]()
Aaaa Krakovija!!! E ako je ona u pitanju, onda je rezultat i više nego častan!!!Krakovija STA?????
Obavezno!!!momci pazite na recnik![]()
А први примљени гол је у најбољој традицији Звезде, чист пацеризам, голман се скоро сударио са неким одбранбеним и Пољак само убацио лопту у празну мрежу.Crvena Zvezda izgubila od Krakovije
AJA NAPA - U kontrolnoj utakmici tokom priprema na Kipru fudbaleri Crvene zvezde su danas izgubili od poljskog prvoligaša Krakovije sa 2:1 (1:0).
Golove su postigli Burzanović u 52. za Crvenu zvezdu, a Baran u 32. i Skosar u 84. minutu za Krakoviju.
Poslednju kontrolnu utakmicu u okviru priprema za narednu sezonu aktuelni prvak Srbije igra u subotu protiv slovačke Artmedije.
Сутра против Артмедије!
Биће паљбе!
ZABAVNI!!!![]()
Evo i dokaza:
Анаеробни тренинг данас није био обавезан за играче. Ипак, неки од најредовнијих, нису пропустили прилику да наставе вежбање у теретани.
Баста, Туторић, Броновицки и Мисдонгард су са кондиционим тренером радили кружни тренинг са оптерећењем, за све мишићне партије.
„Изгубио сам 5 килограма од кад ме Бата тренира. Никад се јаче нисам осећао. Стварно се види разлика када се одраде целе припреме како треба. Једва чекам да крене првенство! Види Брона како жестоко тренира, редован је у теретани и стварно игра добро. Баста, а јели дебитовао Перке за Базел“ – питао је Туторић.
„Дебитовао, и то голом !“ – одговорио је Баста.
„Е, пуно ми је срце за њега! Колико се само он намучио. Двоструки прелом потколенице али се борио и са Батом редовно тренирао. Свака му част.
Сећам се свог дебија, на Сан Сиру без иједне прволигашке утакмице. Уђем као трећи штопер, скроз десно.“ – присећао се Туторић.
„Е то је моја права позиција. Десни спољни у формацији 3-5-2. Само што данас тимови више не играју са три играча у последњој линији.
А у једном дербију сам играо левог бека. Бајалица је ушао на моју позицију а Бошко Ђуровски ме преместио уз леву аут линију уместо повређеног Анђелковића. На Карабурми сам био и штопер када се Владимир Ђорђевић повредио. Играо сам задњег везног против ПСВ-а и редовно десног бека, десног везног а понекад и десно крило. Ма само још нападач и голман нисам био. Једино ме Џон О’ Шеј за сада шије. Њега је Фергусон у задњих пет минута и као нападача умео да користи. А стајао је и између статива када је једном Ван дер Сар добио црвени картон. ’Ма чудо је он али се не предајем да га стигнем” – у шали ће Баста.
“И Бишевац ти је такође играо све позиције. И нападач је био у млађим категоријама”. – надовезује се наш штопер.
„Бато, јел могу само једном да гурнем деведесет кила па ћу у недељу да пробам стотку?“ – питао је Баста тренера.
„Не може. Сутра играш утакмицу и нећемо да ризикујемо да се повредиш. Хоћеш да ти Нинков преузме место у стартној постави?“ – шаљиво је одговорио Радуловић.
„Немам ништа против, а ја да пређем на десног везног“ – додао је Душан Баста, момак који је прошао све селекције нашег клуба.