DELIJE HN
Ističe se
- Poruka
- 2.310
Почела реконструкција!A sta je sa Marakanom? Negde sam procitao da ce se rusiti i prosirivati istocna trebina.

http://i29.tinypic.com/21biqdc.jpg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Почела реконструкција!A sta je sa Marakanom? Negde sam procitao da ce se rusiti i prosirivati istocna trebina.
A sta je sa Marakanom? Negde sam procitao da ce se rusiti i prosirivati istocna trebina.
Pa jel se ima u planu prosirenje Marakane ili ne ?
A za koji **** će im veća??? I ovo sad im je previše!!!Pa jel se ima u planu prosirenje Marakane ili ne ?
Требало би да јесте!http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=100767 ovo ozbiljno ili??? ako je onda....
Ево вам па преводите!Kızılyıldız talip
Kulübümüzün jübile teklifini "İki yıl daha oynayacağım" diyerek geri çeviren Hakan Şükür’e teklif yağıyor... Yurt dışından Katar, Birleşik Arap Emirlikleri ve ABD takımlarından, ülkemizde ise Eskişehirspor ve Konyaspor’dan teklifler alan "Kral" lakaplı Türk futbolunun 37 yaşındaki rekortmen golcüsüne son olarak Sırbistan’ın ünlü kulübü Kızılyıldız cazip bir öneride bulundu. Daha önce F.Bahçe’yi de çalıştıran Kızılyıldız takımının Macar asıllı İtalyan teknik direktörü Zdenek Zeman’ın Hakan Şükür’ün ısrarla transfer edilmesini istemesi üzerine menajerler harekete geçti.
Ево вам па преводите!
![]()
![]()
Немој више богати!Evo ja cu, posto tecno pricam turski
Onaj penzos Hakan Sukur izgleda planira da igra fudbal do smrti. Coveka koji ima 37 godina traze Eskisehirspor (?) i Konja, a izgleda da ga oce i neki poluamaterski tim iz Katara. Izgleda ga u svojoj viziji ima i Zdenek Zeman, posto je resio da iz prvog tima ostavi samo Gaja i mozda Kastilja, ovi ostali ce dobiti sut u dupe po kratkom postupku.
Bar sam ovako ja skapirao![]()
Evo ja cu, posto tecno pricam turski
Onaj penzos Hakan Sukur izgleda planira da igra fudbal do smrti. Coveka koji ima 37 godina traze Eskisehirspor (?) i Konja, a izgleda da ga oce i neki poluamaterski tim iz Katara. Izgleda ga u svojoj viziji ima i Zdenek Zeman, posto je resio da iz prvog tima ostavi samo Gaja i mozda Kastilja, ovi ostali ce dobiti sut u dupe po kratkom postupku.
Bar sam ovako ja skapirao![]()
blockhead:Ovo sa Sukurom je cist kretenizam.Dokle vise ispusene mustikle u Zvezdi.
Rainbow Six:Milion EVRA za tridesetsedmogodišnjaka!!! Nek dodaju još pola pa onda dovedu i Zidana!!