FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta je sa Marakanom? Negde sam procitao da ce se rusiti i prosirivati istocna trebina.
Почела реконструкција!:worth:

21biqdc.jpg

29pet1x.jpg

http://i29.tinypic.com/21biqdc.jpg

Kızılyıldız talip

Kulübümüzün jübile teklifini "İki yıl daha oynayacağım" diyerek geri çeviren Hakan Şükür’e teklif yağıyor... Yurt dışından Katar, Birleşik Arap Emirlikleri ve ABD takımlarından, ülkemizde ise Eskişehirspor ve Konyaspor’dan teklifler alan "Kral" lakaplı Türk futbolunun 37 yaşındaki rekortmen golcüsüne son olarak Sırbistan’ın ünlü kulübü Kızılyıldız cazip bir öneride bulundu. Daha önce F.Bahçe’yi de çalıştıran Kızılyıldız takımının Macar asıllı İtalyan teknik direktörü Zdenek Zeman’ın Hakan Şükür’ün ısrarla transfer edilmesini istemesi üzerine menajerler harekete geçti.
Ево вам па преводите!
:D :D

Ево вам па преводите!
:D :D

Evo ja cu, posto tecno pricam turski :D

Onaj penzos Hakan Sukur izgleda planira da igra fudbal do smrti. Coveka koji ima 37 godina traze Eskisehirspor (?) i Konja, a izgleda da ga oce i neki poluamaterski tim iz Katara. Izgleda ga u svojoj viziji ima i Zdenek Zeman, posto je resio da iz prvog tima ostavi samo Gaja i mozda Kastilja, ovi ostali ce dobiti sut u dupe po kratkom postupku.

Bar sam ovako ja skapirao :lol:

Onaj penzos Hakan Sukur izgleda planira da igra fudbal do smrti. Coveka koji ima 37 godina traze Eskisehirspor (?) i Konja, a izgleda da ga oce i neki poluamaterski tim iz Katara. Izgleda ga u svojoj viziji ima i Zdenek Zeman, posto je resio da iz prvog tima ostavi samo Gaja i mozda Kastilja, ovi ostali ce dobiti sut u dupe po kratkom postupku.

Немој више богати!:hahaha:

:rotf::rotf::rotf:

...и мени је то глупо, какве везе има да ли је муслиман или не?
...они имају тај комплекс промене вере пре неколико векова и шта да им радим...али ако дечко зна да игра, апсолутно нема везе.
...Онај Кикановић из кошаркашког клуба Звезде је једна од најперспективнијих четворки у скорије време код нас, за годину дана ће бити убица...

da li je mozda dovoljno to sto ga Partizan prosle godine nije doveo jer su nudili nesto u vidu tri kila slanine za transfer, ili mozda zato sto ga je jurila velika trojka portugala a otisao u belenenses da bi igrao standardno. Decko ima 23 godine i pre sobom ima karijeru. Prema onome sto sam cuo o njemu sigurno je da mu vredi pruziti sansu

Pozdrav svim Delijama !:)
Nova sezona, stari problemi ! Oni se najviše odnose na dovođenje igrača, ne postoji sistem... Jednog igrača dovodi Bunja, drugog Zeman, treći se sami nude, dok se neki dovode po preporukama raznih ljudi, koji Zvezdi misle dobro ! :roll:
Šta će biti sa igračima za koje se čeka odgovarajuća inostrana ponuda ukoliko se ista ne dobije? Da li će oni i naredne sezone nastaviti da čekaju transfer, pa u skladu sa tim i igraju u timu ? Sreća je pa smo dobili nekakve ponude za bekove, ali sumnjičav sam po pitanju ovih ostalih ...:roll:
Ono što me raduje je početak rekonstrukcije terena, to je jedini uložani novac koji će se sigurno isplatiti ! :ok: Kažu da je u naprednijim zemljama mnogo lakše igrati , između ostalog zbog toga, što imaju bolje terene ! Pa daj da malo olakšamo i našim igračima, ma ko oni bili ! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back