nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
8. Aprila derbi na jna![]()
odkud znas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
8. Aprila derbi na jna![]()
Rasplet u 22. kolu odlučio je o rasporedu trećeg kruga Jelen Superlige.
Borba za vrh mogla bi da bude okončana već u aprilu, kada se međusobno sastaju vodeće ekipe. Večiti derbi igraće se u Humskoj u sredu, 8. aprila. To je već drugi prvenstveni derbi ove godine koji se igra sredom, posle meča Vojvodina – Partizan u 17. kolu. Narednog vikenda Partizan gostuje na Karađorđu, a trećeg aprilskog vikenda Vojvodina stiže na Marakanu.
Pesmu koju sam vam skoro pominjao. Licno sam se potrudio za video tj. ZRTVOVAO ceo vikend.
Uzivajte uz zvuke HCa benda On the Run i pesmu RED STAR!!!![]()
Ljubim vas CIGANI!!!
Pesmu koju sam vam skoro pominjao. Licno sam se potrudio za video tj. ZRTVOVAO ceo vikend.
Uzivajte uz zvuke HCa benda On the Run i pesmu RED STAR!!!![]()
Ljubim vas CIGANI!!!
Neka im je obojici vecna hvala sto su nam tih godina pruzali to zadovoljstvo da nekoga dobro namlatimo! Ostali nisu smeli ni nos da promole kad ciganska Severna armija seta Beogradom!Došlo je do tuče izmedju cigana i grobara, i grobari su morali da pobegnu. Trlaja je ostao i dobio batine, a Pampi je pobegao taksijem sa Trlajinom devojkom. Sa ciganske strane u tuci su najaktivniji bili Pjer (živeo tada, kao i sada u Australiji gde ima hotel, došao u posetu Beogradu, ali ranije bio jedan od vodja), pokojni Kajman , pokojni Toma Sarajlija i Zelja.
Trlaja nije mogao da oprosti to što ga je "izdao" i pobegao i na jugu pre utakmice mu zabranjuje da više dolazi na stadion. Pampi se pojavio jos nekoliko puta jugu i od tada mu se gube tragovi.
Trlaja pokusava da se osveti ciganima za prethodni poraz i posle utakmice ide sa ekipom koju je skupio u fajt. Ponovo dolazi do tuče u Bulevaru JNA , u visini Slavije i Trlaja ponovo ostaje da leži na zemlji. Od tada prestaje da dolazi aktivno na jug.
To je otprilike i kraj te ekipe, sve ostalo je istorija, mit, legenda !
Preneseno sa grobarske teme!
Neka im je obojici vecna hvala sto su nam tih godina pruzali to zadovoljstvo da nekoga dobro namlatimo! Ostali nisu smeli ni nos da promole kad ciganska Severna armija seta Beogradom!![]()
![]()
![]()
Da, posle sam video ali nisam vec hteo da ispravljamSA NAVIJACKE TEME
A GROBARSKI POST
![]()
citam na svim portalima...da bi zvezda mogla da se ugasi...velim steta.....veliki klub....ali nije ni cudno jer ste retardirani pa niste znali reagirati na vrijeme a i klub je bio necija privatna prcija i netko je velike pare okrenuo a i klupska politika vam je bila ***** kupujete cijelo vrijeme neke brazilce i juznoamerikance znj kvalitete ne znam da li je i 5 posto od njih valjalo i da li se i na kojem zaradilo....
Браво открио си топлу воду!!!![]()
.ebote,dobro je,znaš da ni toplu vodu na Mari nemamo od kako je konobar za šankom.
od kad je ovaj klip....pih, al dobar je
nego ljudi ocemo da pomognemo drugarima da izadju iz krize, npr. imam nesto starog leba pa mislim da im dam za restoran![]()
i ja cu dam kilo krompira i puna kapa, josh i salatu da naprave od one nove trave...![]()