FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovako
ja sam bio sinoc na krsti, ali nisam obratio paznju na ovo...
BILI 100 puta sam ti rekao da ne pocinjes ponovo sa pravdom za urosa jer vec 2 puta je pola foruma bilo banovano zbog toga, a takvi koji izazovu incident ostanu nekaznjeni...
da sam ja video ovog resetke za urosa dobio bi trajni ban od mene!!!!
ali ne zato sto ja volim urosa ili ne zelim da bude 10 god u zatvoru, nego zato sto sama njegova pojava na forumu izaziva 2 bana drugim korisnicima...
Ponavljam jos jednom nemojte raspravljati da li je pravda za urosa 10, manje ili vise godina, vec smo raspravljali o tome 100 puta i nismo dosli ni do kakvog zakljucka, samo do banovanja a sigurno jedni druge ne mozete ubediti u suprotno misljenje...
Ova tema ce biti zatvorena neko vreme, dok se ne smire strasti i dok se ne konsultujem sa jekom oko toga.
A sto se tice tebe smekeru koji saljes pp ljudima i pretis im policijom, sledeci put sobodno posalji meni jednu da ti dam adresu na koju ces doci sa istom tom policijom!!!!

koliko sam cuo shultz je iznosio neke pretnje putem pp-a

Pretnje tim putem su zabranjene prema pravilniku Krstarice i molim da se vise ne ponavljaju.
Ako shultz smatra da ima osnova za zalbu postoji sistem prijava problematicnih postova i onda ce administracija reagovati.

Molim druge korisnike da ne nasedaju na provokacije i da jednostavno prijave provokaciju. Ovo nije tribina gde treba da se dokazujete, ovde postoje ljudi koji ce obaviti prljav posao za vas :lol:

tema ce sada biti otvorena.
provokacije ce biti ostro kaznjavane

Hvala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back