nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
Ma i to je mnogo
e sada jebadga nema sanse da dobije manje od 2 ili 3 godine zatvora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma i to je mnogo
Ma odkud znam ,kakvo nam je sudstvo mozda ga i puste bez kazne.....
Sto ti je ovo spamovanje???
Ma boli me mnogo **** dal ce da ga puste ili nece ,samo bi mi bilo zao da decko lezi tolike godine u zatvoru zbog zandarskog smrada....
Negde sam slusao na TV-u ,i pola sata sam se smejao ,ako te zandari uhvate da pravis nerede a stavio si sal i kapu da te ne prepoznaju (kao jana avataru) ne gine ti 10 god,nevidjena glupost
Mogla bi da se pojavis i javno objasnis reakcije koje su sledile posle tvoje odluke.obrisan niz nasilnih i uvredljivih postova,dodeljeno nekoliko prekrsaja.
tema ostaje privremeno zatvorena dok se moderatori ne vrate.
Mogla bi da se pojavis i javno objasnis reakcije koje su sledile posle tvoje odluke.![]()
Evo ti SchultzaMoguce da je nesto namesteno.
Evo ti Schultza
Uh pa i nije ti neki!!! Moj Schultz je veći od tvog!!!Evo ti Schultza
Evo ti ga na. I Ponos grada je banovan!!!Мирко Сандић је умро 2006,чудим се да Илке не зна да је умро Сандић..
Upravo se registruje sa nickom "Udo"!де је тај мунгос Schultza
Izbrisali su mu onaj post zbog koga je nastalo sranje. Da si samo video Djoleta LAUh pa i nije ti neki!!! Moj Schultz je veći od tvog!!!!!!
Lako je vama dvoma kad spavate i na stolu!!!Izbrisali su mu onaj post zbog koga je nastalo sranje. Da si samo video Djoleta LA
kako je bio popizdeo!![]()
![]()
![]()
![]()
Zena i ja smo se smejali bukvalno pola sata i valjali se po stolu, patosu i krevetima!!!
![]()
![]()
![]()
![]()