nikoneko
Ističe se
- Poruka
- 2.479
Recimo,odes na ispit koji si spremao 2 meseca,uradis ga i posle se nerviras dok ne izadju rezultati da li si ga polozio ili ne,dok npr. odradis neki fizicki posao,legnes da spavas i ne razmisljas o tome da li je dobro odradjen.i ako nije mozes da ga prepravis vrlo brzo.
ovo je sad jedan primer,imas ih gomilu
Sto se tice fakultetlija i fizikalisanja,nisam bukvalno mislio na kopanje kanala,otac moje bivse devojke je zavrsio 2 fakulteta i radi skroz nesto nevezano od struka koje je zavrsio jer nema posla.
Moj brat je zavrsio medicinu u roku sa prosekom 9.80 i sedi kuci iz istog razloga.
Moj cale je zavrsio fakultet pa opet ne radi u struci,doduse ne fizikalise ali to je dokaz da ti ni faks danas mnogo ne vredi.
Što da se nerviraš ako si spreman ako si učio i ako si siguran u svoje znanje ,
drugo da si ikad digao nešto teže od kašike znao bi koliko je težak fizički posao i malo bi više cjenio te ljude uzmi lopataj 8 ili 10 sati pa da vidiš kako je nije ti više do razmišljanja ni o čemu .
Treće ko realizuje te ideje od malih mudonjica koji sjede po kancelarijama i crtaju nacrte preko računara opet ti radnici znaš li koliko se puta prave uzorci iznova jer mali mudonjica nije dobro nacrtao itd itd .Ali generalno problem vaš i generacija koje izlaze je u tom što ne cjenite rad i radnike kakav ćeš ti sutra biti rukovodilac ili direktor kad već sad smatraš da je samo studiranje teže od nečijeg 12 satnog radnog vremena