Fizicki rad

Fizicki rad, jel to ono sto ja radim na planini sa ovcama od zore do sumraka?

Onomad me neki rodjaci vodili prvi put na more, i tamo se nagledao svega i svacega !
Sta je golotinje po plazi !!!! Sve sam morao da lezim potrbuske !
I tako.... vidim ja da zenske vole moje plocice na stomaku, ali cim se rukujemo, one prepoznaju po zuljevima da sam "fizikalac" :(

Bio pored mene jos jedan stranac, i ja odma vido da je drvoseca, ili kamenorezac. Ovi moji rodjaci kazu da je neki sportista, Bidi Bolder, Dilber,.... tako nesto.
Al on bio sa deckom !

Ja moram do shtale, i da iskljucim agregat, i rano ustajem.

pozdrav svima :)

fizički rad može da bude i umetnost..moji stričevi su vajari, i nema mukotrpnijeg fizičkog posla od tog, a umetnost je. može da se kaže "e, od fidije to ne postoji, bate..razu'eš" , al nisu prestali da se rade spomenici. i to je i kreativan posao, a fizički posao, kakav je često samo fizički rad....kad nosimo džakove i gajbice, to nije kreativno i predmet je sprdnje, kao što znamo..... ja volim da radim fizički, volim da selim drugare, nosim šifonjere i ostali nameštaj..u nedostatku neke njive i gradilišta, bavim se povremeno sportom koji je težak fizički rad -tenisom...nije gej jer je to kao okopavanje vinograda. jednom sam kopao jedan red vinograda, običnom alatkom, izašli mi žuljevi, odrao sam se, al nisam pravio ni pauzu dok to nisam završio..i.....nakon znojenjai fiz. posla se bistrije razmišlja, ne idu ljudi za džabe u hamame i saune....al kad ste muzičar, morate da ćuvate ruke i osigurate prste od ev. nepredviđenih situacija...pa kopanje ne dolazi u obzir..ravnoteža uma i tela -kaligratija, bate.. ( :

Back