FIZICKI IZGLED

Ti se izdvajas po svom karakteru malo slatko.
Znaci tvoj fizicki izled preti da bude potpuno zasenjen tvojim karakterom ....koji nije ni malo lagan.
Inace rekla bih da si slatka..ne zbog nadimka...vec zbog venere u prvoj u blizancipa. To nije klasicna lepota, ali jeste sarm....mladolikost ( sad si jos mlada pa to ne dolazi do izrazaja , jer se podrazumeva...ali videces ...vreme ce prolaziti , a ti ces izgledati kao da je ono stalo)...

charlie 008 je zensko...
meni je upadljiv kvadrat neptuna, inace dispozitora, sa stelijumom u ribama, venere, jupitera i meseca, od kojih su prve dve planete u 1 kuci, pa lilit na AC...zenstvenost u svakom pogledu, a ac u saturnu, koji ogrubljuje...ali i oznacava "dobro" starenje...negde sam procitala da je konjukcija venere i jupitera u ribama neobican pogled, "svetlost iz ociju"...

Da, mora da ima jaku seksualnost sto zbog lilit na ASC. sto zbog konj. vl. ASC. i Marsa. Ali osoba ima vise privlacnost koja dolazi negde iznutra nego sto je neka ne znam kolika lepota. Osobe koje imaju stelijum u ribama izgledaju nekako debeljuskasto ili naduto ( sto sa ovom o. ne moze biti slucaj - jer je vl. ASC otisao u blizance znak mrsavosti u konj,.sa marsom opet isto.) A sto se fizickog izgleda tice on je na 1. mestu prikazan Ascidentom jer je to nase telo i vl. istog i njegovi aspekti, pa tek odnah stelijumima, koji dodaju karakteristike. I da pl. u bilo kom polju su bitnije sto su blize vrhu polja i sredini od onih koje izlaze polako iz njega - one se najcesce tumace kao da su na vrhu, u blizini vrha II polja i tu daju karakteristiku. Njoj je materijalno stanje vise nego dobro tj . pokazuje porodicno bogatstvo koje se sliva sve kroz njen dzep.
Sto se pogleda tice ne znam kakve Jupiter i Venera veze imaju sa ocima i pogledom to nikakve pod milim bogom veze nema vec je ta svetlost o kojoj pricas zbog Lilit na ASC, i opet onog Marsa ( sirova seksualnost ) sve se oko toga vrti. A oci su uvek Sunce i Mesec i nista drugo. A Sunce joj je u Ovnu ( inace osobe sa jakom seksualnoscu), Mesec u Ribama sto moze dati one "kapke na pola koplja" tj. otsutan, sanjalacki, misteriozan pogled.
A dugo ce ostati mladolika i drzati se tako sto se oblacenja tice - da ce kad ona i cerka ( ako je bude imala) poraste izgledati pre kao drugarice ( imam dva takva primera u okolini).
A nisi rekla nista kakva joj je gradja , stil, oblacenje, drzanje?

Jao, ne nemojte ispite molim vas, ispita sam se jedva resila na licnom nivou. :D A i to ne volim da gledam - sta ako ti kazem da nema nista od toga u ovom roku, ti neces ni da ucis, ako ti kazem da je super period za ispit ti opet neces da ucis., a dobar je ako radis na tome ne ako se samo pojavis. I bolje je nekad da neznas, veruj mi ;) tada das sve od sebe i ako ne prodje ovaj put sledeci put mozes vise da prodjes zahvaljujuci ovom predmetu sto si ga vec apsolvirala i opet si na konju. Veruj mi ja sam prosla to zveranje za svaki ispit.

Ti se izdvajas po svom karakteru malo slatko.
Znaci tvoj fizicki izled preti da bude potpuno zasenjen tvojim karakterom ....koji nije ni malo lagan.
Inace rekla bih da si slatka..ne zbog nadimka...vec zbog venere u prvoj u blizancipa. To nije klasicna lepota, ali jeste sarm....mladolikost ( sad si jos mlada pa to ne dolazi do izrazaja , jer se podrazumeva...ali videces ...vreme ce prolaziti , a ti ces izgledati kao da je ono stalo)...

Hvala ti...u pravu si,nimalo lagan karakter...To znaci da fizicki ne mogu da budem toliko upadljiva,koliko svojim stavom...ako ne gresim?:o Nisam bas neka lepotica,ali mislim da sam bas slatka,upravo ono sto si mi ti rekla...:D pozz

Da, mora da ima jaku seksualnost sto zbog lilit na ASC. sto zbog konj. vl. ASC. i Marsa. Ali osoba ima vise privlacnost koja dolazi negde iznutra nego sto je neka ne znam kolika lepota. Osobe koje imaju stelijum u ribama izgledaju nekako debeljuskasto ili naduto ( sto sa ovom o. ne moze biti slucaj - jer je vl. ASC otisao u blizance znak mrsavosti u konj,.sa marsom opet isto.) A sto se fizickog izgleda tice on je na 1. mestu prikazan Ascidentom jer je to nase telo i vl. istog i njegovi aspekti, pa tek odnah stelijumima, koji dodaju karakteristike. I da pl. u bilo kom polju su bitnije sto su blize vrhu polja i sredini od onih koje izlaze polako iz njega - one se najcesce tumace kao da su na vrhu, u blizini vrha II polja i tu daju karakteristiku. Njoj je materijalno stanje vise nego dobro tj . pokazuje porodicno bogatstvo koje se sliva sve kroz njen dzep.
Sto se pogleda tice ne znam kakve Jupiter i Venera veze imaju sa ocima i pogledom to nikakve pod milim bogom veze nema vec je ta svetlost o kojoj pricas zbog Lilit na ASC, i opet onog Marsa ( sirova seksualnost ) sve se oko toga vrti. A oci su uvek Sunce i Mesec i nista drugo. A Sunce joj je u Ovnu ( inace osobe sa jakom seksualnoscu), Mesec u Ribama sto moze dati one "kapke na pola koplja" tj. otsutan, sanjalacki, misteriozan pogled.
A dugo ce ostati mladolika i drzati se tako sto se oblacenja tice - da ce kad ona i cerka ( ako je bude imala) poraste izgledati pre kao drugarice ( imam dva takva primera u okolini).
A nisi rekla nista kakva joj je gradja , stil, oblacenje, drzanje?

gradja je mesavina muskobanjaste (siroka ramena, uski kukovi) i zenstvene (jer je sve to zaobljeno). Izgled jeste mladji nego sto osoba ima godina, i nacin oblacenja i ponasanja takodje, kao da je 6, 7 godina zagubljeno negde u prostoru i vremenu (svi je nekako stavljaju u 80-to godiste). Neobicna je promenljivost osobe - to nije neka klasicna lepota, koja je uvek ista, vec je osoba nekih dana izuzetna po svemu, a nekih nevidljiva i cak ruznjikava...

Neobicna je promenljivost osobe - to nije neka klasicna lepota, koja je uvek ista, vec je osoba nekih dana izuzetna po svemu, a nekih nevidljiva i cak ruznjikava...

E ja ovo kod sebe primecujem... O cemu se tu radi? Jedan dan sam miss universe a sledeci ruzna Leti :D :D :D :D :D

impulse-1.gif

Antonina to tako lepo radi...da li bi pogledala meni kartu na temi ispiti st.1.
ne umem je prebaciti

Loolita ti kao dupla vaga moras delovati zenstveno, graciozno, lepih manira... Najverovatnije vitko telo, uzanih kukova i bokova i malih grudi. Delujes mnogo mladoliko, i slabo, nekako nezno, mada to uopste nije slucaj - ljudi se igrajuci na tu kartu mogu dobro opeci! Sigurno se nosis atraktivno i volis uzanu garderobu koja prati liniju tela. Zenstvene, lepe ruke, maniri al i dosta snage u sakama. Svetla kosa i sigurno svetlije oci i tanke usne a lik nekako cas na momente nevin cas promenis obrve u fazon '' ne, nemoj mi prici, " pa zavodis ali na jedan neposredan, nevin nacin. Naglasene crte lica, vilice, mozda upadljiva vena na sredini cela koja ponekad naprekne. Svaka emocija ti se vidi na liku, opet slucaj mrstenja , cak i ako nisi ljuta, vise kao nesvesna reakcija. Nervoza, nesigurnost ( i ako nemas potrebe za tim) , tipicno za vage neodlusnost ali brilijantan um. Izuzetno jaka moc samosugestije, ovi ljudi mogu postici bukvalno sve, samo se kloni negativnih misli, malerisanja, naglasena intuicuja. Sta naumis - ostvaris. Samo napred!

Loolita ti kao dupla vaga moras delovati zenstveno, graciozno, lepih manira... Najverovatnije vitko telo, uzanih kukova i bokova i malih grudi. Delujes mnogo mladoliko, i slabo, nekako nezno, mada to uopste nije slucaj - ljudi se igrajuci na tu kartu mogu dobro opeci! Sigurno se nosis atraktivno i volis uzanu garderobu koja prati liniju tela. Zenstvene, lepe ruke, maniri al i dosta snage u sakama. Svetla kosa i sigurno svetlije oci i tanke usne a lik nekako cas na momente nevin cas promenis obrve u fazon '' ne, nemoj mi prici, " pa zavodis ali na jedan neposredan, nevin nacin. Naglasene crte lica, vilice, mozda upadljiva vena na sredini cela koja ponekad naprekne. Svaka emocija ti se vidi na liku, opet slucaj mrstenja , cak i ako nisi ljuta, vise kao nesvesna reakcija. Nervoza, nesigurnost ( i ako nemas potrebe za tim) , tipicno za vage neodlusnost ali brilijantan um. Izuzetno jaka moc samosugestije, ovi ljudi mogu postici bukvalno sve, samo se kloni negativnih misli, malerisanja, naglasena intuicuja. Sta naumis - ostvaris. Samo napred!

Jao Antonina hvala puuuno na ovako iscrpnom i sveobuhvatnom odgovoru:)
Zatim hvala na komplimentima:):):)
Sad koliko ja mogu biti objektivna ,ali pokusacemo
Istina je da delujem na prvi pogled nezno,slabo...lik dosta infatilan,deciji,ali i 'ljut'na momente.
Mladolika jesam imam pravi bejbi fejs!
telo vitko,ali sam sklona gojenju i u opste oscilacijama u tezini,grudi male:-(
Kosa svetla-tacno,oci -plave!
Vilice izrazene ,ali usta puna...bas 'vaginska'
Volim atraktivno da se nosim...
Sta da ti kazem skoro sve si pogodila...samo bi za usne to dodala jer su bas izrzeno pune i to mi je najupadljiviji deo lica.
Jos jednom hvala puno

Da usne Vaginke. Usne i grudi su venera u skorpiji i ovnu - venera je u padu mogu biti deo seksualne privlacnosti ( pune il crvene, mislim usne ) a mogu biti i onako bezveze, tanke, stisnute kao moje :D al ja sam Ovan pa zato.

I jedno i drugo...Oci su Sunce i Mesec. I dispozitor Sunca - Venera ti je u Skorpije i Mesec u trigonu sa Plutonom u Skorpiji i da sve je to u 1. polju - osoba licno. Zavodljiv pogled i harizmaticnost u svakom slucaju.

Jupiter u Vagi, u 1.kuci: kazu da izgledamo otmeno i kulturno.

U knjizi Maje Loncaric ("Zvijezde govore") pise, da te osobe imaju aristokratski izgled, sto je u neku ruku istina.

Sto se tice gojaznosti, mislim da svi u podznaku Vage paze kako izgledaju i da ne jedu svaki dan kolace (u takvom slucaju se mogu udebljati, inace ne).

Istina je da ljudi sa podznakom Vage paze na spoljasni izgled,ali zavisi i gde je vladar ASC odnosno Venera otisao.
Evo na primer meni je u Skorpiji i sklona sam preterivanjima svake vrste,odnosno neumerenosti,pa i u hrani.Znam se ugojiti ali i onda gladovati i jako smrsati.
Znaci ipak bih rekla da je presudno gde ti je dispozitor samog asc.

Back