FIZICKI IZGLED

odakle meni obline? rekla bih da po natalnoj ne bi trebalo da ih imam, ali imam ih. dupli ovan sam sa Ma u I kuci u biku i Ve u XI u vodoliji . sitnije sam gradje i proporcionalno gradjena, nemam sire kukove ili tako nesto, dosta sam misicava. kad se gojim gojim se svuda ravnomerno. cula sam da je za pogled zaduzen Mo. Moj je u kvadratu sa Pl, sekstilu sa So i Ju. ljudi mi kazu da se plase mog pogleda :D... stvarno. verovatno zbog Ma u biku u I imam oziljak na levoj obrvi pa je malo podignuta u odnosu na desnu, a jos je i dok pricam nesvesno podizem :D donja usna mi je punija od gornje i to se primecuje bas.

evo moje karte, ako neko zeli da zvirne
moja natalna

Sad se setih, kada smo kod Klunija....Sare Jesice Parker kao Kery...iz S&C...kada su za stolom razgovarale koji im je to muskarac najprivlacniji, pa su u isti glas viknule Kluni... tada je Kery rekla
" Kluni je kao Chanel, nikada ne izlazi iz mode "...
eto, to je to...

Pre možda naglašenog Plutona ili znak Škorpije, samo Sunce u Škorpiji nije dovoljno jak pokazatelj, a sa Asc-om u Škorpiji sve zavisi, ima li planeta u 1., šta je s vladarom i sl.

Tipične Škorpije su više privlačne nego lepe, nije to baš ona ženstvenost i lepota tipična za Mesec i Veneru jer su one u padu i izgonu (odnosno slabe) u ovom znaku. Mislim, mogu biti lepe :lol: naravno, ali to onda ne potiče odatle.

Opet, zavisi od celog horoskopa.
Podznak u principu najviše utiče na telesnu konstituciju i građu, izgled uopšte ali postoji dosta faktora koji to mogu nijansirati ili čak uticati podjednako ... kao što sam već rekla, planete u 1. kući i sl. Pored toga, bitan je vladar Ascendenta, gde je (u kom znaku) i kakve aspekte prima, kao i položaj Meseca.
Ako postoji stelijum u horoskopu, takođe može jako uticati na izgled, kao i položaj vladara stelijuma u nekom znaku.

Eto, rekla sam nekoliko stvari koje su za početak najbitnije u analizi izgleda, pa vi sad povežite u konkretnom slučaju.... ili postavite karte pa da analiziramo zajedno. ;)

evo uneo sam

Prilozi

• daisy24.jpg
    daisy24.jpg
    35,6 KB · Pregleda: 42
Нема он Плутона у 1. пољу. :)
Он је Лав-Шкорпија, тако да му Плутон ил' у 11. пољу или у 12.
Али ово Лав- Шорпија само по себи говори довољно.

Нема он Плутона у 1. пољу. :)
Он је Лав-Шкорпија, тако да му Плутон ил' у 11. пољу или у 12.
Али ово Лав- Шорпија само по себи говори довољно.

To za mene kazes?? Znaci nemam Plutona? Znao sam da sam trebao vise da citam Miki Mausa kad sam bio mali ;)

A gde nalazite te karte. Nisam upucen.

Back