wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Nisam ni ja strucnjak...nalupala sam se
Ostavi ako hoces podatke pa cemo nesto zajedno nalupati
Ostavi ako hoces podatke pa cemo nesto zajedno nalupati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni ja strucnjak...nalupala sam se
Ostavi ako hoces podatke pa cemo nesto zajedno nalupati![]()

hmmm...mislim da su devojke sa dobro postavljenom Venerom u Vagi ipak najlepse![]()
vladar venera otiso u 5.kucu u ribama knj. sa mjesecom
Ти имаш дете?moje dete ima veneru u ribama, pa mi za nju rekose kako je izuzetno fotogenicna, ne mora nuzno da bude lepa ali da ima nesto lepo (oci, ruke...) .... tako nekako, ako se dobro secam![]()

okruglastom kao sto su i obrazi, naglasenim jagodicama, punackim usnama, malim nosicem, krupnim kestenjastim ocima i uzasno jakom, valovitom i neukrotivom kosom... 
)
A sad mogli bi da pogledamo i aspekte kako sami sebe vidimo, ne postoji generalno lepo i ruzno, a harizma, magneticnost, atrakcija pa to je jos subjektivnije, sve zavisi od toga kako neko nekoga subjektivno oseca, a svi smo razliciti u tome - zavisi od toga sta mi imamo u sebi i da li to sto mi imamo u sebi privlaci druge ili cini da nas drugi privlace, a tu postoje drasticne razlike i u vidjenju i osecanju. A vidjenje i osecanje u ovom slucaju idu zajedno.Hah..ja nemam pojma da izanaliziram sebe…
Za pocetak u prvoj kuci imam Saturn I Uran( u strelcu), dve potpuno suprotne planete. Saturn mi je dao pomalo ozbiljnu facu, na neki nacin I depresivnu ( I ruznjikavu ako cemo iskreno)haha..doduse Sa 120 Ve, ublazava li to katastrofu hah…ali u isto vreme, mozda zbog sunca u blizancima izgledam jako mladoliko…ljudi mi daju I do 4 godine manje…
Mada opet, u vezi sa tim Saturnom, cula sam zaista da daje ruznjikavost,posebno kod zena al opet mislim da je to malo preterano. Ono sto sam ja primetila, cisto ovako neko iskustvo jest da sve zene koje poznajem sa Saturnom u 1 kuci poseduju neku lepotu koja nije uocljiva u startu, nije to ona klasicna lepota pred kojom padas na nos vec vremenom dolazi do izrazaja…kao I pesme, imate pesme koje odmah upadnu u uvo kao hit ali u biti na kraju najlepse ispadnu one koje tek nakon par slusanja zavolite I onda ne mozete da poverujete kako niste na prvu loptu uocili kvalitet. Dakle neka lepota koja se svakim novim posmatranjem uocava, uglavnom neke sitnice, detalji….
Pocela sam da lupam![]()
))
tako da te fizicke predispozicije i nisu bas sasvim subjektivna stvar. Jesu ako u to ukljucimo osjecanja koja neko u nama budi, pa i za teskog ljepotana ponekad kazemo da nam je odvratan, ali to ne mjenja njegove apolonske atribute @ Astro_Pile
@Sunshine
Moze neko imati prelepe crte lica ali biti prazan . Harizma je itekako vazna, taj neki sharm i unutrasnja energija.
Mnogo ljudi Joliku smatra ruznom. Isto kao i Klunija uostalom. U tome i jeste lepota, svi imamo razlicite ukuse....neki vole savrsene crte lica, nekima su vazni detalji..

Харизма, али мени је веома битна интелигенција.@Sunshine
Moze neko imati prelepe crte lica ali biti prazan . Harizma je itekako vazna, taj neki sharm i unutrasnja energija.
Mnogo ljudi Joliku smatra ruznom. Isto kao i Klunija uostalom. U tome i jeste lepota, svi imamo razlicite ukuse....neki vole savrsene crte lica, nekima su vazni detalji..
, мени није ни леп.