Sto se tice toga da vaga na asc daje lepotu,znam par ljudi,koji su privlacni vise zbog pozitivne energije kojom zrace,dragi su,simpaticni,komunikativni nego klasicno lepi,jer to ziasta nisu(jedna je cak i ruznjikava,veliki nos,los ten..)Jedna od tih osoba ima tu i plutona i ne moze se reci da ima neke harizme.
Sto se mog natala tice nis' mi jasno nije..Devica-Vodolija sam..neki kazu da su to fizicki privlacni ljudi,a neki da vodolija u podz daje ruznjikave ljude..e pa ruzna nisam

imam mesec u 1 u ribama,neaspektovan..mislim da mi zbog toga govore da delujem nezno i milo i cesto misle da sam neka voda-rak ili ribe.Ujedno to je i jedina planeta koju imam blizu asc.
Vladar asc je u skorpiji u konjukc sa marsom koji mi egzaktno kvadratira veneru u lavu..venera takodje ima trigon sa neptunom,kao i opoziciju sa asc..E sad kapiram da zbog VE u LEO imam dobru kosu,gusta i duga ceo zivot..samo ne znam jel zbog marsa u skorpionu vremenom dobila taj crvenkasti pigment?

kazu da su mi i oci lepe,ne znam sta je pokazatelj toga..

Mozda,sto kaze wild_child,to ima veze sa svetlima,a mesec je u ribama..pa odatle.
Imam i konjukc sunca i saturna,ne znam da li bi to govorilo da izgledam starije..kod mene to nije slucaj,bas naprotiv,mladolika sam bas bas,a merkur mi nije u 1 vec u 8 u konjukc sa plutonom..
nEmam pojma ima li ovo ista smisla,ja nabrojah napamet,pa ako ima neke pravilnosti super
I samo da pitam,koja je planeta vladar horoskopa?Jel ona koja vlada suncevim znakom?