Mars
Marsovci na prvi pogled deluju krhko i sicusno, a u sustini su puni misica i zilavi.
Najkarakteristicniji znak Marsovskog tipa su spojene obrve u slovo V. A takodje se i kosa na sredini cela spaja u isto slovo (V kao Victory

). Ima naglasene kosti lica i uglove. Glava je cetvrtasta, sa naglasenim crtama lica, linija vilice je jako naglasena i jagodicne kosti su istaknute. Glava je je u odnosu na telo naglasena (npr. Vlatka Pokos, hrvatska voditeljka, ja se izvinjavam na malo slobodnijoj slici

).
Marsovci nisu visoki. [Sitni ali dinamitni

]
Ovan - vitak, misicav i mrsav. Kosa je gruba i cetkasta, kao i obrve, a ponekad moze biti jako kovrdzava. Muskim pripadnicima ovog tipa dobro stoji kosa zalizana unazad.

Koza je sklona mladezima i aknama. Visoke jagodicne kosti. Ramena su siroka, a kukovi uski. Nos moze biti mali, okrenut na gore, i ponekad sam po sebi ukazuje na impulsivnu narav, a moze biti i snazan i izrazen. Usne cvrsto spojene. Pogled prodoran. Oci velike i otvorene, ili naglaseno spojene ili naglaseno razdvojene (Sarah Jessica Parker, npr.).
Za primer Ovna uzecemo Marciu Cross, Bri van de Kamp u "Ocajnim domacicama". I bas sam lepo nasla sliku s puskom.

Iz profila se vidi da ima naglaseno celo, jos jedna odlika Ovna. Pored nje, dupla Ovnica Victoria Beckham.
Skorpija - Telo je kratko do srednje visine, sa vrlo snaznim stavom. Skorpion ima izrazito jaku i gustu kosu. Boja kose obicno je crna, sa crvenkstim odsjajem. Usne tamnocrvene, ten maslinast. Ostar, povijen nos, sa nekom neobicnom karakteristikom na njemu, uopsteno: veliki, ostar, zaobljen, slomljen nos sa jakom hrskavicom. Skorpija uvek daje "karakter" licu... i karakteristicne crte lica, istice ga. Ja licno razlikujem dva tipa - crni i beli.

Primer crnog su Indira Gandhi i Martin Scorsese, a primer belog Ann Reinking.
Postoje dva vrlo razlicita Skorpiona kada je rec o licu:
1. Ovaj tip ima jasno isklesane crte lica, fin, ostar nos. Izgled lica moze biti kombinacija ekstrema kao sto su: nezno bela koza, crvene usne i crna kosa. Zene ovog tipa deluju kao "ledene kraljice" i vrlo zavodnicki deluju na okolinu. Oci su hladnog izraza i poseduju "rendgenski'' pogled koji retko koji drugi zodijacki znak poseduje. Prigusena hipnoticka lepota. Primer: Sam Sparro i Zharick Leon.
2. Grube i teske crte lica. Nos je veliki i primetljiv, grub i baburast. Usne su teske i crvene, a ponekad cudnog oblika. Izraz lica je cak bezlican, a raspolozenje se na njemu tesko raspoznaje.
Skorpija takodje moze imati hladne plave oci (Ville Valo, npr.).
Inace je karakteristika Skorpije naglasen kontrast izmedju koze, kose i ociju. Skorpija je najdlakaviji znak.