fizicki izgled da li je bitan

Andjelka777:
Fizicki izgled? Bitan, ali ne i presudan... E sad, koliko bitan, to je vec individualno. Potrebno je da je MENI lep i da vodi racuna o sebi.

To da ce tebi biti lep u najvecem broju slucaju znaci da ce i drugima biti lep. Jednostavno vazi neki univerzalni kriterijum lepote i to je urodjeno u nas. Dal je tebi lepsi sad ovaj ili onaj lepotan e to su nijanse i stvar ukusa.

AcaBg82:
E pa nije ni malo. Cak je pozeljnije da ste manje lepi tj da ste ispod proseka. Jer evo je kad razmislim.

Iznad proseka sam, na stranu to sto imam pare. Ali evo kako ja gledam na sve i mislim da one razmisljaju. "Koje su sanse da mi ovako lep decko bude veran". Jesam musko ali cu sam priznati male. Naci lepog momka u Srbiji a da vam bude veran pa to nema sanse. Ili su sanse veoma male. E zato devojke lepim momcima retko daju sansu.

Mnogo je bolje da ste manje lepi i da imate zvaku. Posto ce onda biti sigurne da cete im biti verni ko psi a mozda i da ce vas vuci za nos.

e pa sad, nije mi jasno:
*po kojim kriterijumima (ili cijim) je postavljen prosek :|
*da li je mislenje da si iznad proseka tvoje licno , ili ga delis sa odredjenim ( i kolikim ) brojem devojaka :roll:
*iako je to na stranu (mislim pare), kakve veze novac ima sa fizickim izgledom. doduse, sponzorusa uvek ima na pretek... 8)
*mislis li da je devoci starijoj od 17 godaina fizicki izgled presudan, ili nesto ide i na inteligenciju i sarm... :cry:

lep,lepsi , a vidju mene !:D

Fizicki izgled je bitan. Na prvi pogled vidimo fizicki izgled ? ( lice, telo,odevanje)
Fizicki izgled nije bitan. Na drugi pogled vidimo prvi pogled ! ( iskljucujemo fizicku lepotu u slucajevima: smor/acica,snob,pacenik/ca, tj. kosi sesa licnim utiskom o lepom ).
Pare ? Na prvi pogled bitne.( kao i za fizicki izgled)
Na drugi pogled nisu bitne.( kao i za fizicki izgled kad nije bitan )

Tako da u kombinacijama se dobije svasta ..........a poenta je SVAKA RUPA SVOJU ZAKRPU NADJE !!

AcaBg82:
E pa nije ni malo. Cak je pozeljnije da ste manje lepi tj da ste ispod proseka. Jer evo je kad razmislim.

Iznad proseka sam, na stranu to sto imam pare. Ali evo kako ja gledam na sve i mislim da one razmisljaju. "Koje su sanse da mi ovako lep decko bude veran". Jesam musko ali cu sam priznati male. Naci lepog momka u Srbiji a da vam bude veran pa to nema sanse. Ili su sanse veoma male. E zato devojke lepim momcima retko daju sansu.

Mnogo je bolje da ste manje lepi i da imate zvaku
. Posto ce onda biti sigurne da cete im biti verni ko psi a mozda i da ce vas vuci za nos.

Pocrveneo sam ono što mislim da je uglavnom bitno...

AcaBg82:
Decko tih 95% sto bi sa Brad Pitom ne bi sa bred pitom zato sto je on super frajer (sladunjavi plavusan stvarno ne vidim sta je tu frajerski, pogledaj malo Curt Rasela recimo , posebno u ulozi Gladijatora). One bi sa njim da bi ispale ribe i da bi bile vidjene. A to da je brad pit super frajer HAHAHAHAH.
U kom filmu je Curt Rasel glumio gladijatora?

Back