Fizička privlačnost

U svakoj oblasti. Tesla je bio inteligentan i "uspješan" pa je umro kao siromah. Na taj njegov uspjeh bi se malo koja naložila.
Uspjeh se mjeri parama i moći!

Samo informacija, Nikola Tesla bio je vrlo pozeljan medju zenama.
Katarina Džonson, En Morgan, Sara Bernar, Margerit Merington,samo su neke od dama iz visih krugova koje su gajile nezne emocije prema siromasnom geniju.

Izvini odakle ti ta informacija?
Mislim naletio sam na podatak samo o ovoj prvoj. Udata, nikad ništa među njima nije bilo... Vjerovat ću tebi da je bila bogata, pa dolazim do zaključka da joj je Tesla bio nešto kao televizor.
Kad sam dao primjer Tesle, mislio sam na "Teslu" u današnjem vremenu na našem prostoru.
A evo ti mi odgovori šta bi žena sa naših prostora prije izabrala šarmatnog, zgodnog... ili bogatog?

Pre neki dan sam, mislim, naišao na izvor površnosti kada sam saznao za sajt beautifulpeople.com koji funkcioniše tako što vi pošaljete svoju sliku, pa ako vas ostali članovi sajta ocene kao ružnog, letite sa sajta i nije vam dozvoljeno otvaranje profila. Koje motive prepoznajete kod ljudi da se učlane na ovaj sajt?

Ovo je dakle uopšteno, tema o fizičkoj privlačnosti i njenoj ulozi u socijalnoj interakciji.

Izvolite :)

Motivi? Zele da budu priznati, prihvaceni, usljed nedostatka samopouzdanja. Strah od poznavanja samog/e sebe.

Back