FIZICARI POMOZITE!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, pa koleg(a)(inice), moraćeš da se pomiriš sa time da ćeš u toku studija jako teško dolaziti do knjiga. Ako knjiga ima negde onda ih ima u knjižari preko puta PMFa. Ako tu nema vidi onda kod lika koji prodaje polovne knjige ispred PMFa.

Eeeeeeee da ti pozelim dobrodoslicu :))) Zelim ti sve najbolje u daljem skolovanju, a sto se knjiga tice, :) eeeh.....uhhhhhhhh....sta da ti kazem. Snaci ces se. Cim dolazis na ova vrata :)
Trebace ti snalazljivost

Trebaju mi sledece knjige :
Fizicka mehanika i termofizika
matematika 1B
Obrada rezultata merenja
Osnovi hemije
engleski jezik
Trebaju mi sve knjige za I godinu, kupujem i nove i polovne, i one fotokopirane, samo mi pomozi u velikoj sam frci.

Fizicka mehanika i termofizika: Knjige imas u knjizari na Studentskom trgu, ali stvarno nema potrebe da ih kupujes sada, sacekaj lepo prvo predavanje, i sve ce ti Krpic sam reci. Sto se vezbi tice, verovatno ti treba i dalje Irodov, koji se kupuje u jednoj fotokopirnici na uglu Gospodar Jovanove i Zmaj Jovine (makar je tako bilo ranije, a sada sigurno moze i negde drugde; pricam o engleskoj verziji), stoga sacekaj i za to prve vezbe.

Matematika 1B: zavisi od profesora, tako da ne postoji neka specijalna knjiga. Cesto su ti neophodne skripte, tj. ono sa predavanja (makar kod Dresevica, ali on vise ne predaje...), vezbe - ponovo samo ono sto je uradjeno na casovima, plus eventualno reseni rokovi kkoje cete dobiti.

Obrada rezultata merenja - na prvom predavanju cete dobiti uputstva, ali opet se cini mi se skripta (rukom ispisana, jako simpaticna) kupuje u onoj spomenutoj fotokopirnici.

Osnovi hemije - polako, to je u drugom semestru, i nema neka knjiga, ali mozda se i to promenilo, sve u svemu ne sekiraj se.

Engleski jezik: ma kakav engleski... osim ako se nije promenila profesorka, od kada sam ja otisla u inostranstvo, a nije, onda ne postoje ni skripta, ni prdavanja, ni vezbe (tj. postoje ponekad, ali samo ako vas zaista ima zainteresovanih), ve se polaze kad god se dogovorite i ispit je stvarno jedonostavan.

"Trebaju mi sve knjige za I godinu, kupujem i nove i polovne, i one fotokopirane, samo mi pomozi u velikoj sam frci."

Ma kakvoj frci... sve ces to da resis prve i druge nedelje, a onda ces da vidis da to tako i ide, nema bas mnogo 'gotovih' udzbenika, vec je uglavnom rec o fotokopijama sto pravh udzbenika, sto stranih zbirki, vezbi itd. i sve funkcionise tako sto nadjete nekog 'dobrovoljca' (a takvih ima...) kome profesor ili asistent da to sto vam teba, onda on napravi spisak ljudi koji hoce da to fotokopiraju, odnese u fotokopirnicu u podrumu zgrade na Studentskom trgu (gde ga zene posle nekoliko fotokopiranja zapamte), da spisak, i onda sutradana svako dodje da pokupi svoj primerak, one su obicno ljubazne po tom pitanju, a onda onaj tip pokupi original i vrati profesoru. Eto, to je to, i stvarno nemoj da se uzbudjujes pre vremena!!
Srecno na faksu!! I zavrsavaj sto pre!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back