- Poruka
- 41.227
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se tice indijanaca ; znam i cuo sam da bukvalno su preokupirali sve to Freelance sajtove ; nisam ih odavno proveravao pa me bas zanimalo misljenjeJa sam koristio. Iz dana u dan je sve teze doci do posla jer ima puno indijanaca, pakistanca itd koji rade za 5 $ sve poslove. Mada ne mora da znaci da ti neces imati srece da lepo radis tamo sa vecom zaradom. Samo trebas da imas dobar portfolio kao i svugde naravno.
A sta bi ti radio inace?
A ko tebi kaze da ti moras tog istog da platis $10 ?Da se ja pitam sve bi ih banovano. Jesu i oni ljudi ali oni vredjaju oblast posla, skoro svaku oblast. Tipa rade sajt za 10 $ , strasno.
Freelancer.com je jos gori.
A ko tebi kaze da ti moras tog istog da platis $10 ?
Ti ako hoces, nadji nekog ko ce da ti, za to isto, naplati 100 puta vise
Programiranje je programiranje ;Ne moze kvalitet od 100$ da bude isti kao od 10$ to prvo. A drugo Vise se isplati sajtovima da uzmu 20% od 100$ nego od 10$.
Ja sam na Upworku vec godinu dana jos malo.У разним сам фриленс групама/форумима и још нисам прочитао да је икоме Фивер добар. Важи за платформу која је само дно по буџетима за пројекте. Апврк је за њих елита.
Sta radite na upWorku? ja sam pre radio na 99design,kontam mozda ne bi bilo lose probati upwork,no slabije stojim sa vremenom.Jel ima zarade (ne mislim na dzeparac),jel se moze probiti?
jesam...uglavnom sam sa ikonicama pobedjivao...
Tada sam uglavnom dizajn radio a u poslednje vreme se orijentisem ka Html&Css.Skoro sam poceo da radim templejt za Themeforest pa mi palo na pamet da se mozda okusam i sa nekim freelance sajtom.
ja sam par puta pokusao sa Upwork i ne vredi pa zato pitam za Fiverr
I jedno i drugo ; konstantno mi odbijaju profil ; pa ja jedino da radim za dzabe pa da me prihvateNisu ti prihvatili profil ili nisi mogao da nadjes posao?
I jedno i drugo ; konstantno mi odbijaju profil ; pa ja jedino da radim za dzabe pa da me prihvate
Kazem ne radi mi se za dzabe zato sto cene koje indijci stave za koje rade su mizerne za KanaduPa ako te ne prihvate ne mozes da radis. Inace, odbijaju najvise za data entry poslove jer ima dosta freelencera koji to rade. Mogao bi da probas na profilu da stavis nesto drugo, tipa graficki dizajn. Pa da posle kroz par dana promenis, kada te prihvate.
Inace, ne smes dzabe da radis na Upworku, dobija se ban za to.
Upravo o tome i pricam ; nema poente da radim za $5 na sat .. ne pada mi na pametАко си у Канади мораш да се специјализујеш за нешто и будеш баш добар у томе иначе нема поенте да уопште покушаваш. Већина активних фриленсера на платформи су људи из јефтинијих земаља. Имао наравно и Амера који раде за 150$ на сат, али такви су у промилима.