Fiverr

Ja sam koristio. Iz dana u dan je sve teze doci do posla jer ima puno indijanaca, pakistanca itd koji rade za 5 $ sve poslove. Mada ne mora da znaci da ti neces imati srece da lepo radis tamo sa vecom zaradom. Samo trebas da imas dobar portfolio kao i svugde naravno.

A sta bi ti radio inace?

Ja sam koristio. Iz dana u dan je sve teze doci do posla jer ima puno indijanaca, pakistanca itd koji rade za 5 $ sve poslove. Mada ne mora da znaci da ti neces imati srece da lepo radis tamo sa vecom zaradom. Samo trebas da imas dobar portfolio kao i svugde naravno.

A sta bi ti radio inace?
Sto se tice indijanaca ; znam i cuo sam da bukvalno su preokupirali sve to Freelance sajtove ; nisam ih odavno proveravao pa me bas zanimalo misljenje

Ovo nije za mene nego za prijatelja

Da se ja pitam sve bi ih banovano. Jesu i oni ljudi ali oni vredjaju oblast posla, skoro svaku oblast. Tipa rade sajt za 10 $ , strasno.
Freelancer.com je jos gori.

Da se ja pitam sve bi ih banovano. Jesu i oni ljudi ali oni vredjaju oblast posla, skoro svaku oblast. Tipa rade sajt za 10 $ , strasno.
Freelancer.com je jos gori.
A ko tebi kaze da ti moras tog istog da platis $10 ?
Ti ako hoces, nadji nekog ko ce da ti, za to isto, naplati 100 puta vise

Ne moze kvalitet od 100$ da bude isti kao od 10$ to prvo. A drugo Vise se isplati sajtovima da uzmu 20% od 100$ nego od 10$.
Programiranje je programiranje ;
Ja znam dosta programera u Srbiji koji projekat uradi za 500 evra jer je njemu toliko dovoljno dok u Kanadi ili Americi to ne bi ni pogledao

У разним сам фриленс групама/форумима и још нисам прочитао да је икоме Фивер добар. Важи за платформу која је само дно по буџетима за пројекте. Апврк је за њих елита.

У разним сам фриленс групама/форумима и још нисам прочитао да је икоме Фивер добар. Важи за платформу која је само дно по буџетима за пројекте. Апврк је за њих елита.
Ja sam na Upworku vec godinu dana jos malo.

Upwork je trenutno najbolji freelance sajt, dolaze ljudi koji imaju para da plate bolje nego na fiveru i ostalim sajtovima koji su puni indicima, pakistancima...

Imalo ih je i na UW ali sada se placaju connects i ne isplati se njima da rade tu, tako da konkurencija je manja.

Poslednja izmena:
Ја сам на апврку 4-5 година. У принципу, није ни ту идеално и брљају им алгоритми али свакако боље него на гореспоменутој платформи.

Svakako se ne treba oslanjati ni na jednu platformu, treba nesto stvoriti sam. Ja u medjuvremenu imam i svoj sajt na kome gradim business. Posto na ove freelance sajtove se nikad ne zna kad mozes da popijes ban bez razloga. A najlakse je na Upworku. Dele banove ko cestitke.

Да, ја имам дугорочан посао на апврку па не морам да бринем за бан али генерално већ једно годину дана деле банове као луди.

Sta radite na upWorku? ja sam pre radio na 99design,kontam mozda ne bi bilo lose probati upwork,no slabije stojim sa vremenom.Jel ima zarade (ne mislim na dzeparac),jel se moze probiti?

data entry, ја живим од тога али имам једног великог клијента одавно. Мислим да је сад много теже наћи посао него раније.

jesam...uglavnom sam sa ikonicama pobedjivao...
Tada sam uglavnom dizajn radio a u poslednje vreme se orijentisem ka Html&Css.Skoro sam poceo da radim templejt za Themeforest pa mi palo na pamet da se mozda okusam i sa nekim freelance sajtom.

jesam...uglavnom sam sa ikonicama pobedjivao...
Tada sam uglavnom dizajn radio a u poslednje vreme se orijentisem ka Html&Css.Skoro sam poceo da radim templejt za Themeforest pa mi palo na pamet da se mozda okusam i sa nekim freelance sajtom.

Probaj na Upwork, ali da znas da ces morati da obavis video call verifikaciju kada ti budu zatrazili.

I jedno i drugo ; konstantno mi odbijaju profil ; pa ja jedino da radim za dzabe pa da me prihvate

Pa ako te ne prihvate ne mozes da radis. Inace, odbijaju najvise za data entry poslove jer ima dosta freelencera koji to rade. Mogao bi da probas na profilu da stavis nesto drugo, tipa graficki dizajn. Pa da posle kroz par dana promenis, kada te prihvate.

Inace, ne smes dzabe da radis na Upworku, dobija se ban za to.

Pa ako te ne prihvate ne mozes da radis. Inace, odbijaju najvise za data entry poslove jer ima dosta freelencera koji to rade. Mogao bi da probas na profilu da stavis nesto drugo, tipa graficki dizajn. Pa da posle kroz par dana promenis, kada te prihvate.

Inace, ne smes dzabe da radis na Upworku, dobija se ban za to.
Kazem ne radi mi se za dzabe zato sto cene koje indijci stave za koje rade su mizerne za Kanadu

Ако си у Канади мораш да се специјализујеш за нешто и будеш баш добар у томе иначе нема поенте да уопште покушаваш. Већина активних фриленсера на платформи су људи из јефтинијих земаља. Имао наравно и Амера који раде за 150$ на сат, али такви су у промилима.

Ако си у Канади мораш да се специјализујеш за нешто и будеш баш добар у томе иначе нема поенте да уопште покушаваш. Већина активних фриленсера на платформи су људи из јефтинијих земаља. Имао наравно и Амера који раде за 150$ на сат, али такви су у промилима.
Upravo o tome i pricam ; nema poente da radim za $5 na sat .. ne pada mi na pamet

Back