Fitnes i brusthalter

Sa tim sam mislila da izgleda funkcionalan :) nishta korisno nisi reko na temu pocho si sa ismijavanjem a sad pizdish pa trazhim funkcionalan koji drzhi a sad otjeli ko gledati pa neka gleda kad ih svakako nemogu sakriti
pa napisi tako znas da blokira mozak cim se vidi slika BH i jos malo providan :lol:
izvini ne nosim ga :fdlan:...mjok bre, ne ismejavam, rece da se zezam

- - - - - - - - - -

Mooda se mjere u mini i maxi

el ima neki mini a da izgleda maxi? :lol:

Mene nike brus steže tj. neudoban mi je. Imam osećaj da ću se ugušiti dok je mojoj drugarici super. Doduše ona ima manje grudi pa možda i to ima neke veze.

Jeste neudoban jer je jako cvrst, kao da si u oklopu:)...ali ne znam za gusenje, nisam primetila, izuzev mog brehtanja:lol:...mozda si imala neku drugu varijantu ovih Dri - fit, sklona sam osecaju da ne mogu da disem, stalno otvaram vrat da udahnem duboko ali nisam imala takvih problema sa konkretno ovim modelom, verovatno se radi do razlicitog tipa brusa u okviru iste kompanije...za grudi ne znam sta da kazem, nisam nesto obdarena, nosim 75C na poslednjoj kopci...vrlo je moguce da je drugacije sa D i E korpicama...

Mene nike brus steže tj. neudoban mi je. Imam osećaj da ću se ugušiti dok je mojoj drugarici super. Doduše ona ima manje grudi pa možda i to ima neke veze.
Ja sam nosila i pamučni i ovaj jači. Neuporedivi su mi. Pamučni možeš da obučeš i ako nosiš brus 70 i 90, rastegne se koliko ti volja.
Mene ovaj isto steže, ali ne preko grudi, tu je materijal odlično postavljen, nego ona lastika i malo bretele, a i malo teže se oblači, moram malo da se skupim da pređe preko ramena, al upakuje grudi savršeno.

Back