Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sa tim sam mislila da izgleda funkcionalan nishta korisno nisi reko na temu pocho si sa ismijavanjem a sad pizdish pa trazhim funkcionalan koji drzhi a sad otjeli ko gledati pa neka gleda kad ih svakako nemogu sakriti
Mene nike brus steže tj. neudoban mi je. Imam osećaj da ću se ugušiti dok je mojoj drugarici super. Doduše ona ima manje grudi pa možda i to ima neke veze.
Jeste neudoban jer je jako cvrst, kao da si u oklopu...ali ne znam za gusenje, nisam primetila, izuzev mog brehtanja...mozda si imala neku drugu varijantu ovih Dri - fit, sklona sam osecaju da ne mogu da disem, stalno otvaram vrat da udahnem duboko ali nisam imala takvih problema sa konkretno ovim modelom, verovatno se radi do razlicitog tipa brusa u okviru iste kompanije...za grudi ne znam sta da kazem, nisam nesto obdarena, nosim 75C na poslednjoj kopci...vrlo je moguce da je drugacije sa D i E korpicama...
Mene nike brus steže tj. neudoban mi je. Imam osećaj da ću se ugušiti dok je mojoj drugarici super. Doduše ona ima manje grudi pa možda i to ima neke veze.
Ja sam nosila i pamučni i ovaj jači. Neuporedivi su mi. Pamučni možeš da obučeš i ako nosiš brus 70 i 90, rastegne se koliko ti volja.
Mene ovaj isto steže, ali ne preko grudi, tu je materijal odlično postavljen, nego ona lastika i malo bretele, a i malo teže se oblači, moram malo da se skupim da pređe preko ramena, al upakuje grudi savršeno.