gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
OVA tema je uputjena zhenama sa minimum korpica C pa navishe koji brusthalter nosite na airobicu misim marka/firma i kakva su vam iskustva. Tema je ozbiljna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijavicu te zbog diskriminacije
![]()
OVA tema je uputjena zhenama sa minimum korpica C pa navishe koji brusthalter nosite na airobicu misim marka/firma i kakva su vam iskustva. Tema je ozbiljna.
A kome da se ja zhalim? B je za zhene a sve preko toga samo stvara Probleme
jel se hvalis ili zalis![]()
Jesi li probala kvalitetan sportski ili one cvrste bez zica?
Pogledajte prilog 322415
Pogledajte prilog 322416
Odavno vishe ne ronim suze a nemam se chime ni hvaliti. Nekad nadjem finu bluzu u struku dobra a da skopcham zadnja dva dugmad mogla bi nekom oko izbiti
sve mi jasno ima volumen ali vese![]()
Te sportske sam vetj probala u trgovini pa kad u kabini potrchim u mjestu to ninashta ne lichi mozhda taj babski izgleda da je dobro shiven
Tema je ozbiljna
Moje C korpice idu najpre u obican brus, idealno pamucan sa jacim bretelama, pa u sportski...preko svega toga mogu da podnesem samo tanku majicu od mikrofibera uz telo...
Ovo je moj brus...
![]()
Leone ova tema je ozbiljna i nadji ti meni zhenu (Normalnu) sa D korpicom 40 godina i da stoje ! Danas mi idesh na zhivce i da znate vi mushkarci da tje vam se mooda otegnuti do koljena
Nosim običan sportski brus. Kao onaj što je freja postavila.OVA tema je uputjena zhenama sa minimum korpica C pa navishe koji brusthalter nosite na airobicu misim marka/firma i kakva su vam iskustva. Tema je ozbiljna.
dobro malo se salim, znam da nema toga
eto umesto da bogi bude srecna ona se zali
al tad kad se otegnu necu imati potrebe vise da otvaram teme![]()
Dakle ipak dva jedan na drugi morat tju probati fala![]()
mozda takvima se zbog toga otegloFalsch mein Hase))) potreba ostaje a mooda vise
na ovo bi mogla da napishem cijelu temu al netju da vas plasim
Izgleda na ochi dobar
Kod mene samo tako pali jer volim da se ne pomeraju uopste...dobar sportski brus ti zavisi od tkanine ali najvise od ove debele trake ispod grudi...
Najbolja tkanina koju sam nasla je Dri - fit koju znam da radi Nike ali verovatno i druge firme...a traka je deblja od proseka za ovu vrstu proizvoda i mnogo je tesko razvuci je...jedva se uvlacis u njega...posto sam njega otkrila vise se drugima nisam vracala...
http://store.nike.com/us/en_us/pd/pro-sports-bra/pid-828414/pgid-282969
Jel ima neki D za mooda ?Leone ova tema je ozbiljna i nadji ti meni zhenu (Normalnu) sa D korpicom 40 godina i da stoje ! Danas mi idesh na zhivce i da znate vi mushkarci da tje vam se mooda otegnuti do koljena
mozda takvima se zbog toga oteglo![]()
cuj ti mo negde po godinama mozda koju gofdinu mladji, ako se bude otego priblizno ko do sad kad budem imo duplo vise no sad sumnjam da cu biti ziv, tako me to najmanje zulja
trazis koristan ili da te gledaju i ne nosis nesto preko njega mislim stvarno sta ti trazis?