Fitnes i brusthalter

OVA tema je uputjena zhenama sa minimum korpica C pa navishe koji brusthalter nosite na airobicu misim marka/firma i kakva su vam iskustva. Tema je ozbiljna.

Tema je ozbiljna:lol:

Moje C korpice idu najpre u obican brus, idealno pamucan sa jacim bretelama, pa u sportski...preko svega toga mogu da podnesem samo tanku majicu od mikrofibera uz telo...

Ovo je moj brus...

img-thing

Dakle ipak dva jedan na drugi morat tju probati fala:)

Kod mene samo tako pali jer volim da se ne pomeraju uopste...dobar sportski brus ti zavisi od tkanine ali najvise od ove debele trake ispod grudi...

Najbolja tkanina koju sam nasla je Dri - fit koju znam da radi Nike ali verovatno i druge firme...a traka je deblja od proseka za ovu vrstu proizvoda i mnogo je tesko razvuci je...jedva se uvlacis u njega...posto sam njega otkrila vise se drugima nisam vracala...

http://store.nike.com/us/en_us/pd/pro-sports-bra/pid-828414/pgid-282969

Falsch mein Hase:)))) potreba ostaje a mooda vise :) na ovo bi mogla da napishem cijelu temu al netju da vas plasim
mozda takvima se zbog toga oteglo :lol:
cuj, tu smo negde po godinama, mozda sam koju gofdinu mladji :cool:, ako se bude otego priblizno ko do sad kad budem imo duplo vise no sad sumnjam da cu biti ziv, tako da me to najmanje zulja, doppel :cool:
Izgleda na ochi dobar

trazis koristan ili da te gledaju i ne nosis nesto preko njega mislim stvarno sta ti trazis?

Kod mene samo tako pali jer volim da se ne pomeraju uopste...dobar sportski brus ti zavisi od tkanine ali najvise od ove debele trake ispod grudi...

Najbolja tkanina koju sam nasla je Dri - fit koju znam da radi Nike ali verovatno i druge firme...a traka je deblja od proseka za ovu vrstu proizvoda i mnogo je tesko razvuci je...jedva se uvlacis u njega...posto sam njega otkrila vise se drugima nisam vracala...

http://store.nike.com/us/en_us/pd/pro-sports-bra/pid-828414/pgid-282969

Mene nike brus steže tj. neudoban mi je. Imam osećaj da ću se ugušiti dok je mojoj drugarici super. Doduše ona ima manje grudi pa možda i to ima neke veze.

mozda takvima se zbog toga oteglo :lol:
cuj ti mo negde po godinama mozda koju gofdinu mladji :cool:, ako se bude otego priblizno ko do sad kad budem imo duplo vise no sad sumnjam da cu biti ziv, tako me to najmanje zulja

trazis koristan ili da te gledaju i ne nosis nesto preko njega mislim stvarno sta ti trazis?

Sa tim sam mislila da izgleda funkcionalan :) nishta korisno nisi reko na temu pocho si sa ismijavanjem a sad pizdish pa trazhim funkcionalan koji drzhi a sad otjeli ko gledati pa neka gleda kad ih svakako nemogu sakriti

Back