Firefox 1.04

• Začetnik teme Začetnik teme gogo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
G

gogo

Gost
Vec neko vreme koristim ovaj browser i prilicno sam zadovoljan. Jedina stvar koja me stvarno izludjuje je vrlo sporo otvaranje samog programa. Kakva su vasa iskustva i ima li pomoci ??

gogo:
Vec neko vreme koristim ovaj browser i prilicno sam zadovoljan. Jedina stvar koja me stvarno izludjuje je vrlo sporo otvaranje samog programa. Kakva su vasa iskustva i ima li pomoci ??

Da li koristiš ekstenzije? Možda neka nestabilna ekstenzija usporava rad ff-a. Ja sam nekad davno natrpao FF sa gomilom ekstenzija... Pokretao se izuzetno sporo... Sada koristim samo probrane i male ekstenzije (isključujući 2-3 veće) i nemam više problema sa time.

Inače, aktuelna verzija je 1.7... Ja trenutno koristim 1.6, ali planiram skori prelazak na 1.7...

Samo da iznesem jedan podatak..

DO septembra ove godine Symantec i Sophos su objavili da je pronadjeno 26 kriticnih propusta u Firefoxu od ove godine dok za isti taj period IE je imao 14..

Pored svega ja i dalje tvrdim da je Firefox veoma dobra stvar i da je razlika sto Firefox izdaje mnogo brze zakrpe nego Microsoft..

S toga zakljucite sami..

Poz.

po mom misljenju problem sa IE-om je u tome sto je on microsoftow proizvod i kao takav na udaru raznoraznih hakera i slicno.
Secam se pre godinu ili dve kad se pojavio jedan razoran virus na win platformi SUnMicrosistem se reklamirao sa reklamom "uzmite sistem u kome nema virusa"
U roku od dve nedelje je bila napravljena verzija virusa za sunovu platformu. Fora je u tome sto jednostavno drugi programi nisu interesantni za napadanje i samim tim mnogo manje su podlozni virusima i propustima (kao i zakrpama) jer jednostavno to ne znaci da su bolji vec jedino da se ne prave programi specijalizovani za napad nja njih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back