FINALE SERIJE PRIMITIVNIH ISPADA Samozaljubljeni antivakser Darko Mitrović teatralno dao otkaz uživo u TV programu

menadžment zahteva da imate empatiju prema nezadovoljnima za svaki konfliktni slučaj

uz malo dobre volje i pravilne procene sve se može izgladiti

voditelj je u još lakšoj poziciji jer samo sedi i sluša nekog na liniji a teta u Amanu/Maxiju ili Ideji mora da istovari, izloži, naplati, pazi na kusur, očisti i da sluša

Eto na primer, Olja Bećković
30 godina na jednostavan način prevazilazi neoliberalne jeretike koji uspeju da upadnu u program tako śto prekine vezu i zapiśe broj telefona

Da li je Olja zbog provokatora dala otkaz?
Ja bi voleo ali nije luda za one pare

Dakle narod je pod stresom zbog svih ovih dešavanjs pa morate imati empatije

Stojkov Menidjer
Pa nije Dare dao otkaz zbog provokatora nego zbog televizije.

A Olja je odlazila xy puta sa Studia B, pa sa B92...

Pa nije Dare dao otkaz zbog provokatora nego zbog televizije.

A Olja je odlazila xy puta sa Studia B, pa sa B92...
dobro aj sad ozbiljno...

nije korektan odgovor da je "svoje najrodjenije posaranjivao bez kiseonika" (ima raznog sveta, neki jedva čekaju koliko god ogavno zvučalo zbog - nasledstva)

nije li elegantniji odgovor:

"ja nisam ovlašćeno lice za tu proceduru a kao gradjanin imam ustavno pravo da ne prihvatim vakcinu u koju sumnjam a većina nije dokumentovana dok one dokumentovane imaju retke nuspojave"

aaaa našo sam....

pošteno novinarstvo
kuku si ga Srbiji bez takvih... :kafa:

meni nije toliko tekst pesme privukao pažnju koliko melodija...zvuči tako poznato...patriotski...pionirski...
Da, to je od melodije "Od Vardara pa do Triglava."

Međutim to nije argument za tebe nego protiv tebe. Naime pokazuje da su klero-nacističke falange SNS u stvari obične komunjare

ХАЈКА НЕ СТАЈЕ – Иван Ивановић „антивакцинашу“ Митровићу: Гадиш ми се као човек!

Свађа познатих новинара Ивана Ивановића и Дарка Митровића траје већ неколико дана, а синоћ се аутор емисије "Вече са Иваном Ивановићем" директно обратио колеги.​

Ивановић: Дарку треба стручна помоћ

– Да се лепо чујемо и да чујем у чему је то проблем био у јучерашњој емисији. Шта сам ја то рекао и када сам ја то рекао, али пошто на овој телевизији програм уређују Бранкица Станковић, Антонела Риха, Јована Глигоријевић и Иван Ивановић, ја вам сад дајем отказ, довиђења – рекао је Митровић, скинуо озвучење и изашао из студија.

Он је пре момента давања отказа упутио још једну критику Ивановићу и рекао да му је за писање сценарија за емисију потребно седамнаесторо људи.

Дарко Митровић у емисији

Дарко Митровић у емисији „Вече са Иваном Ивановићем“, 2019. године ФОТО: Принтсцреен/YоуТубе
– Ја да сам хтео да стојим сам, причам лоше форе, да ме нико не слуша, ја бих био Иван Ивановић, не бих био Дарко Митровић – казао је водитељ.

Након његових тврдњи да је Ивановић један од уредника ТВ Нова С, новинар се огласио на Твитеру и поручио да је Митровићу потребна „стручна помоћ“.

Иако су неки помислили да ће се сукоб два позната водитеља овде завршити, Ивановић је током своје синоћње емисије одлучио да се директно обрати некадашњем колеги.

– Ово је у принципу један тужан догађај. Мислим да треба да објаснимо бившем колеги шта је та слобода за којом он толико чезне, коју толико призива и за коју мисли да му је ускраћена. Та максимална слобода је да ти можеш да кажеш шта год хоћеш у својој емисији, али она подразумева да и људи који те коментаришу на Твитеру могу да кажу шта хоће. Подразумева се и да фирма може да се огради од тога што си ти рекао. Та твоја слобода није нарушена докле год ти неко не забрани да нешто кажеш, а колико ја знам никада ти нико ништа није забранио да говориш у својој емисији – почео је Ивановић.

– Ја нисам уредник на овој телевизији, немам никакву улогу у било каквом доношењу пословних одлука и то би људи требало да знају јер кад неко овако нешто каже и напусти студио, људи онда мисле да можда ја уређујем – додао је он и поручио да га је цела ова ситуација погодила лично, „као човека“.

– На крају целе ове приче могу да кажем да ми се гади твој потез, да ми се гадиш и ти као човек, али да се надам да ће са тобом бити све у реду. Надам се да ћеш једног дана поново изронити негде и радити нешто што волиш и да ћеш можда научити како то треба да се ради. Што се тиче мене лично, завршили смо за сва времена, много си ме увредио и повредио и ово ти никада у животу нећу опростити – закључио је водитељ.

Ивановић је после директног обраћања Митровићу још неколико пута у току емисије алудирао на отказ бившег колеге, уз ироничне коментаре „фалићеш, брате“.

На то је Митровић реаговао на Твитеру.

" "

:hahaha::worth:
Tipičan primer cripple fight ,na sreću u smislu da su invalidi po smislu za humor i elokvenciji obojica , ne zna se ko je gori i nezanimljiviji.Dare može biti tu simpatičniji samo kao trenutno yebena stranka ,ali obojica su kastrofa .
To je ono što zovemo jad i beda opozicije ,Ivan Ivanović kao najgori jer ima najveći budžet i rejtinge , Dare i Mare , one budale PUF iz Zrenjanina sa njihovim debilnim opozicionim hitićima ,ona kvazismešna tragična serija sa Ćuričkom i Sergejom nešto Ujka... što je bilo na Nova S ....
Nekako dok bar formalno nismo bili politički na "istoj strani " nisam ih ni primećivao , a sada je baš jadno i učvršćuje misao da će nam vlast koju takvi ismevaju sasvim zasluženo još dugo vladati .

Tipičan "fazon" iz 2021. da ne bude zabune da je u pitanju početak karijere dotičnog ministra pre ‚5-10 godina kada je još nadimak bio interesantan :

Dare: znaš ono sluzavo , ljigavo ... razvlači se iz nosa
Mare : ono što curi iz nosa ? a i sedi u vladi
Dare : da ,inače se i odaziva na Neša
Mare: Auuu ,šta bi to moglo biti , aaa da nije možda Neša Slina!!??!?!?
Dare :Bravo Mare legendo , ja se toga nikad ne bi setio
Mare : hehe Neša ,hehe Slina ...grok
Dare : aaaahaaa reci Neša Slinaaaa ,jer je ljigav ko slinaaa ahahaaahahaaaa

smiješno za popizdit evo treći put sa stolice padam

Tipičan primer cripple fight ,na sreću u smislu da su invalidi po smislu za humor i elokvenciji obojica , ne zna se ko je gori i nezanimljiviji.Dare može biti tu simpatičniji samo kao trenutno yebena stranka ,ali obojica su kastrofa .
To je ono što zovemo jad i beda opozicije ,Ivan Ivanović kao najgori jer ima najveći budžet i rejtinge , Dare i Mare , one budale PUF iz Zrenjanina sa njihovim debilnim opozicionim hitićima ,ona kvazismešna tragična serija sa Ćuričkom i Sergejom nešto Ujka... što je bilo na Nova S ....
Nekako dok bar formalno nismo bili politički na "istoj strani " nisam ih ni primećivao , a sada je baš jadno i učvršćuje misao da će nam vlast koju takvi ismevaju sasvim zasluženo još dugo vladati .

Tipičan "fazon" iz 2021. da ne bude zabune da je u pitanju početak karijere dotičnog ministra pre ‚5-10 godina kada je još nadimak bio interesantan :

Dare: znaš ono sluzavo , ljigavo ... razvlači se iz nosa
Mare : ono što curi iz nosa ? a i sedi u vladi
Dare : da ,inače se i odaziva na Neša
Mare: Auuu ,šta bi to moglo biti , aaa da nije možda Neša Slina!!??!?!?
Dare :Bravo Mare legendo , ja se toga nikad ne bi setio
Mare : hehe Neša ,hehe Slina ...grok
Dare : aaaahaaa reci Neša Slinaaaa ,jer je ljigav ko slinaaa ahahaaahahaaaa

Ja njega nikada nisam ni doživljavao kao humoristu već kao pobunjenog čoveka koji koristi sve resurse koji su mu na raspolaganju da bi izrazio svoje nezadovoljstvo.

A Ivan Ivanović jer neautentičan tip do banalnosti.

Međutim TV zvijezde svakako nisu ono što će srušti huntu ali su dobar suplemet.

Ja njega nikada nisam ni doživljavao kao humoristu već kao pobunjenog čoveka koji koristi sve resurse koji su mu na raspolaganju da bi izrazio svoje nezadovoljstvo.

A Ivan Ivanović jer neautentičan tip do banalnosti.

Međutim TV zvijezde svakako nisu ono što će srušti huntu ali su dobar suplemet.
Ovo se slažem u potpunosti , kao i za poslednju rečenicu donekle .Al što se tiče D.M. ta emisija je koncipirana kao humoristička , od samog početka , dok su radili još na Vučićuugodnim medijma Radio S i B92 , tada nije bilo ni previše politike ,niti pobune .
Emisija i sada na Nova S bila kao humoristička samo što je bila začinjena jakom antirežimskom agendom u skladu sa politikom te kuće (što je i ok ) ,a dodatno je začinjena ličnim gnevom i frustracijama D.M. izazvanih njegovom ličnom tragedijom ,nezadovoljstvom stanjem u državi i ostalim faktorima . Što je isto legitimno ,ali meni nikako nije bilo zanimljiv taj red Kursadzije nivo humora , red besa i neargumentovanog kurčenja (dodjite botovi ,yebaćemo vas sve ) ,u čemu je prednjačio D.M. a ovaj gluplji ga je pratio u stopu . Čak me i ta njegova "pobuna " podsećala na teatralne ispade Vodje kada se prenemaže "yebite mene , al ne dam Srbiju ,ubij me slobodno Djilase al nećeš narod terorisati " ... to je bar moje vidjenje dotičnog i cele te emisije .

Ovo se slažem u potpunosti , kao i za poslednju rečenicu donekle .Al što se tiče D.M. ta emisija je koncipirana kao humoristička , od samog početka , dok su radili još na Vučićuugodnim medijma Radio S i B92 , tada nije bilo ni previše politike ,niti pobune .
Emisija i sada na Nova S bila kao humoristička samo što je bila začinjena jakom antirežimskom agendom u skladu sa politikom te kuće (što je i ok ) ,a dodatno je začinjena ličnim gnevom i frustracijama D.M. izazvanih njegovom ličnom tragedijom ,nezadovoljstvom stanjem u državi i ostalim faktorima . Što je isto legitimno ,ali meni nikako nije bilo zanimljiv taj red Kursadzije nivo humora , red besa i neargumentovanog kurčenja (dodjite botovi ,yebaćemo vas sve ) ,u čemu je prednjačio D.M. a ovaj gluplji ga je pratio u stopu . Čak me i ta njegova "pobuna " podsećala na teatralne ispade Vodje kada se prenemaže "yebite mene , al ne dam Srbiju ,ubij me slobodno Djilase al nećeš narod terorisati " ... to je bar moje vidjenje dotičnog i cele te emisije .

Njegovo napuštanje emisije nije bilo teatralno već stvarno.

A zbog načina na koji je napadnut što se mene tiče sve ostalo mu je oprošteno.

Bio sam u njegovoj situaciji i znam kako to izgleda.

Uživa moju podršku iako se, kako sam ranije napisao na temi po mnogo pitanja ne slažem sa njegovim stavovima.

Ali draži mi je i on neartikulisan kakav jeste od gomile zombiranih poslušnika koji su pokorni do sopstvene propasti-

Сагласан друже Бундало да су те емисијице живо њесра. Заправо све добре емисије таквог типа - који нису биле опозиционе у класичном смислу али јесу биле субверзивне - укинуте су давно, то јест одмах по доласку на власт СНС конгломерата, чисто да не сметају; поменуо бих само "Ритам спортског срца" тросатна емисија који је ишла недељом увече и двосатни контакт-програм "Разглас без цензуре" који је ишао сваки други дан на Радију Б92.

Back