Koja sramota, pa sta ova glupava voditeljka radi dok se Kalinic i Vucic svadjaju?!?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Veles:ste videli Kalinicha? xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
markoca:Tnx! Stvarno Milan se bas izblamirao zesce u emisiji...a Bjelica je ko pop!![]()
Samantha Jouns:EJ ALI NE MOGU DA VERUJEM DA JE IMALA SAMO 12 ili 13% :shock: :shock: :shock: :shock: ???????????????A Milan koliko??? 40-nesto??? HEJ PA KO JE LUD OVDE JA GLASALA ZA BJELICO JEDNO 1000 PUTA!!!
Cudi me da je i toliko dobila.Jes` kobiletina,zivota mi.Tako moze da prica kod kuce,a ne na televiziji makar to bio Pink.Samantha Jouns:EJ ALI NE MOGU DA VERUJEM DA JE IMALA SAMO 12 ili 13%
Samantha Jouns:EJ ALI NE MOGU DA VERUJEM DA JE IMALA SAMO 12 ili 13% :shock: :shock: :shock: :shock: ???????????????A Milan koliko??? 40-nesto??? HEJ PA KO JE LUD OVDE JA GLASALA ZA BJELICO JEDNO 1000 PUTA!!!
Strela:Glasanjem za Kalinića se ozbiljno pozabavila DS, sa profesionalnim timom, to su
shvatili kao pitanje života ili smrti, međutim ništa im nije vredeo trud - izgubili su!
Međutim problem ove "Piramide" je očajna voditeljka, koja osim dekoltea, nije imala
šta da pokaže...glupa je beskrajno i nema ni malo autoriteta.
snis:.... a ni kulture. bez obzira sta mislila o nekom, ne sme si dozvoliti luksuz da ona komentarise pile :-(. to je mogao kalinic ili vucic, ali ona NE ...
Ja odbijam da prihvatim da postoji iko na planeti ko bi mogao da ovo i pomisli, a ne i da izgovori/napiše!Strela:Glasanjem za Kalinića se ozbiljno pozabavila DS, sa profesionalnim timom, to su
shvatili kao pitanje života ili smrti, međutim ništa im nije vredeo trud - izgubili su!
snis:.... a ni kulture. bez obzira sta mislila o nekom, ne sme si dozvoliti luksuz da ona komentarise pile :-(. to je mogao kalinic ili vucic, ali ona NE ...
jomini:Ja odbijam da prihvatim da postoji iko na planeti ko bi mogao da ovo i pomisli, a ne i da izgovori/napiše!
Osim možda radikala. Paranoja im je srednje ime. Strelo, što bi rekao Mike Tyson: BE REAL!
Ne treba da se ubeđujemo, taman posla, ali da pomisliš da su organizovano davali glasove??? Zar nije realnije da pomisliš/mo da je to slučaj na procentima Vučića i radikala? Mnogo bliže istini, da, da...Strela:...Ovo što sam rekla pouzdano znam, a da li ćeš ti u to da poveruješ ili ne, tvoja stvar. Ne pada mi napamet da te ubeđujem.
jomini:Цитат:
Оригинал поставио Strela
Glasanjem za Kalinića se ozbiljno pozabavila DS, sa profesionalnim timom, to su
Ja odbijam da prihvatim da postoji iko na planeti ko bi mogao da ovo i pomisli, a ne i da izgovori/napiše!
Osim možda radikala. Paranoja im je srednje ime. Strelo, što bi rekao Mike Tyson: BE REAL!