Финале Лиге Европе

Ко ће да победи у финалу?

• Арсенал

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    1
Poruka
18.999
Колико видим има слабо тема о овом такмичењу, па рекох да отворим поводом вечерашњег меча.

Остаће утакмица мало у сенци домаћина и његове организације, немогућности Миктаријана да игра из политичких разлога и малог броја улазница за навијаче Челсија и Арсенала.

Арсеналу треба победа за Лигу шампиона, Челси се већ квалификовао, али је ово лондонски дерби и борба за трофеј другог по јачини европског такмичења, тако да неће бити неке милости овде.

Шта мислите, ко ће да узме вечерас?

To stoji ali opet on kao trener je trebao da to "stabilizuje" kao sto je Gvardiola to uradio u Barsi pa onda u Man City-ju

Гвардиола је створио ову Барселону, мада од његових окосница није их још много остало, Меси и Бускец.

У Ситију и Бајерну је освојио лиге, као и Емери у ПСЖ-у, али у европским такмичењима је остао празних руку.

Гвардиола је створио ову Барселону, мада од његових окосница није их још много остало, Меси и Бускец.

У Ситију и Бајерну је освојио лиге, као и Емери у ПСЖ-у, али у европским такмичењима је остао празних руку.
Ostao je praznih ruku zato sto je Real bio prenapumpan i sudije su gledale onu ckupi od Ronalda kao da je od kristala a ne od krvi i mesa pa prosto covek nije ni mogao da igra protiv njih zadnjih par godina.

Evo ove godine se to obistinilo kad se igra "muski fudbal" gde je koja ekipa.

Ostao je praznih ruku zato sto je Real bio prenapumpan i sudije su gledale onu ckupi od Ronalda kao da je od kristala a ne od krvi i mesa pa prosto covek nije ni mogao da igra protiv njih zadnjih par godina.

Evo ove godine se to obistinilo kad se igra "muski fudbal" gde je koja ekipa.

Том логиком ако идеш, можеш рећи и да је Емери покраден против Барселоне, мада каква год да је крађа, нема оправдања за то да примиш 6 голова у нокаут фази Лиге шампиона.

Емери је тада несрећно испао од јаког противника и имао је чак слабији тим него што га Тухел данас има. У следећој сезони испао је од, испоставиће се, шампиона.

Тухел је испао од најјаднијег Јунајтеда у последњих 30 година.

Један је добио отказ и проглашаван преваром, док други ужива потпуно поверење управе. Било је ту још неких ствари иза завесе. ПСЖ је комплексна прича.

Још један доказ томе је што је Емери са овако јадном екипом Арсенала дошао до финала једног европског такмичења и што му је длака фалила да избори ЛШ кроз онако јаку Премијер лигу.

Када је Бергкамп дошао, па све до краја генерације ''непобедивих'' су играли прелеп фудбал.

Чак и у оних пар сезона када је Анри отишао и Фабрегас постао лидер тима.
Ja mislim da je tada bilo mozda i jedino doba kad si mogao da ih gledas ; o tome sam i pricao .. ali pre toga i posle toga ... ni da se uporedi

Ja mislim da je tada bilo mozda i jedino doba kad si mogao da ih gledas ; o tome sam i pricao .. ali pre toga i posle toga ... ni da se uporedi

Па добро, та њихова слава потрајала је скоро две деценије.

Емери има потенцијала да направи велику ствар, али не можеш ти данас очекивати успех, а своме менаџеру ставити 60 милиона фунти на располагање за трансфер рок.

Fudbal danas nije ni blizu onoga sto je bio ; jednostavno sada je sve u smislu "Ako imas para, imas tim"

И када си клуб као Арсенал, мораш да ухватиш корак за таквим тржиштем.

А не да се срамотиш овако, ипак је то један од најпопуларнијих клубова на свету.

И када си клуб као Арсенал, мораш да ухватиш корак за таквим тржиштем.

А не да се срамотиш овако, ипак је то један од најпопуларнијих клубова на свету.
EPL je postala toliko mocna da je dosadno gledati vecinu ostalih liga u komparaciji za EPL

EPL je postala toliko mocna da je dosadno gledati vecinu ostalih liga u komparaciji za EPL

Они ни тамо не праве резултате, што је најгоре.

Ово им је била прилика за повратак у ЛШ и евентуална сламка за спас, а они ту прилику прокоцкају тако што приме 4 комада за 25 минута.

Што је опет кривица саме управе, која не мари за играчким кадром.

Они ни тамо не праве резултате, што је најгоре.

Ово им је била прилика за повратак у ЛШ и евентуална сламка за спас, а они ту прилику прокоцкају тако што приме 4 комада за 25 минута.
... i to od bivseg igraca :dash:

Back