R
Rista
Gost
Molim vas, ima li neko pojma o tzv. sexualnom narushenju Fimoza. Mozhe li mi neshto rekji vishe o tome. Unapred zahvalan, Rista!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Risto, da, fimoza je upravo ono sto je opisano na prethodnoj poruci.Ja sam je operisao i nije nista strasno veruj mi.Medjutim, postoji i fora da ti malo zakaze u rastu.Ne znam koliko imas god i da li si ti u pitanju ali tako stvari stoje.U cemu je frka kod tebe?Rista:Molim vas, ima li neko pojma o tzv. sexualnom narushenju Fimoza. Mozhe li mi neshto rekji vishe o tome. Unapred zahvalan, Rista!
Ja mislim da je fimoza neki cvetak ili neko drugo zeljasto bilje nastalo kalemljenjem fikusa i mimoze.
fimoza je kad ne presvlacis kozicu pa ti '' zaraste'' pa ondak i kad oces da je prevuces ne mozes a unutra se navata zlatiborski kajmak![]()
fimoza je kad ne presvlacis kozicu pa ti '' zaraste'' pa ondak i kad oces da je prevuces ne mozes a unutra se navata zlatiborski kajmak![]()
Ja mislim da je fimoza neki cvetak ili neko drugo zeljasto bilje nastalo kalemljenjem fikusa i mimoze.
Onda ribe to mogu u gradu dobiju sta fali
kako mozzete da se zayebavate ccc